hayırdır arkadaşım neden böyle oldu ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinize sağlık güzel bir iş çıkarmışsınız tebrikler,ben o kadar pelleti heyacandan yine geçiremem, örnek x20 ile 4 de 4 sigarayı vurdum geçenlerde,iş çekime gelince 6 da 3 oldu

sözde yarına rahat bir atış vakti bulayım diye, bu gün yağmurun altında,çatılardan kablo geçirdim interneti bağlamak için eve,bu arada kaptık şifayı
yine yattı atış çalışması,her halde at44 alıp sadece 2 pellet atan benim
herkes çatır çatır atış yapıyor yağmurda karda 
-
eline sağlık kardeş güzel olmuş,hayırlı uğurlu olsun tüfeğin,patriot u satmışsın anlaşılan

-
atlayın gelin buraya ustalar donacaksınız orda yahu
cumartesi buluşmalarını burda yapın arazi süper,öyle çok rüzgar esmediği müddetce 4,5mm pellet bile etkilenmiyor 100 metre gibi bir mesafede 
-
hayırlu olsun kardeşim,güle güle kullan

gamo pro magnum benim en çok kullandığım pellet,seniin tüfeği sevmemiş anlaşılan
ts10 da mod95 sas ı sevmedi,zor giriyor
patriot
diana mod48
at44w10
optima550
stoeger x20bu tüfekler çok sevdi bu pelleti,sigara atışlarımı bilem bu pellet ile yapıyorum

-
yakın zamanda son kararımı vereceğm bu tüfek için kardeş,100 metre ve biraz daha ötesinde isabetliğini test edeceğim,hemde tahribatını,
canımı sıkan teş şey ts10 pelletin zorlanarak girmesi,100 metrede ts 10 konuşuyor tahribatda 4,5mm desatışa çıkarırsam bilki stoeger x20 halen favori tüfeğim,şuan da halen favori tüfeğim,çok alışmışım ben ona yahu
my darling 

-
bu gün arazide red dot ile bir deneme atışı yapam dedim mod 95 sas ile, açıkcası tüfek tepiyor,piston içinde yağ var onun sayesinde dizelleme patlama gerçekleşiyor,yağ etkisini kaybedince şiddetli patlama da azalacaktır kanımca
biraz daha az teper 
ama tepiyor tüfek,tepmesiz deyil,
reddot ile uyum sağlıyamadım,kayma yapıyor, zira vidaları fazla zorlamak istemiyorum,yiv atma ihtimali var,başıma geldi aynı vida başlıkları ile daha önce,
hatsanın kendi pellet i güzel oturuyor,ama uzak mesafede pek yıkıcı olacağını tahmin etmiyorum, promagnum da pek sorun yok oturup kalkması fena deyil bu tüfek ile
, ts10 100 metrede tahribat için kullandığım bu pellet zor giriyor,arkasından dürtmek lazım 
açık nişangah ile 56 metreden depozitolu efes şişesi ve 2 kalın kanver şarap şişesini pooott latdı aynen böyle
gamo pro magnum pellet ile,not: bu tüfeğe dampa ayak şart

-
hayırlı uyurlu olsun tüm arkadaşlara,bu tüfeğin bize nasip olmasında vesile olan tüm abilerime sonsuz teşekkür ederim,
ben bir ayrıntının farkına vardım bu tüfekde, 2 dürbün kanalı mevcut, 20mm ayak takılabiliniyor,ama iş işden geçti
ben ayağı aldım hatta mod48 de kullanmak için dampaya çevirdim
tek parça ayak -
abi güzel iş çıkarmışsınız,elimden gelmesede bu işler çok severim ahşab işleri,elleriniz dert görmesin abi
-
sağol erdem abi bu benim dalımda bir iş,nede olsa 12 yıl su tesisatçılığı yaptım
namluya kadar uzatacağım
idürbüne baktığın yerdeki şeffaf plastik sanırım, dürbün ile beraber mi geldi abi
sonradanmı aldınız onu? bende gün sayıyorum abi şafak doğan güneşden sonra 1 
-
vallah ankara team ekibini kutluyorum afiyet olsun ustalar
haftaya hamsili buluşma yapmanız dileği ile ekmek arası mangal 
erdem abi o dürbüne taktığınız lastik mi sert plastikmi?dürbün ile berabermi aldınız acaba? 10.40x50 ye uyarmı abi bu aparat?
-
gez ile hiç uğraşma kardeş al dampa ayağı tak dürbünü atışın keyfini çıkart,eminim tüfeğini daha çok seveceksin dürbünlü atışlarında
link burda
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…mpa=&ID=141
birde tüfeğinde ucuz kel pelletler kullanma kardeş,tavsiye etmem
-
aynı pellet mod48 ve patriot da da aynı sesi çıkarıyor engin kardeş, bu o pellet öz bişey,sanırım ucundaki havşa bu faktörü oynuyor
-
optima550 ile mod125th aynı tüfekler kardeş,bendeki optima550 nin gezi mod125th nin gez vidasından biraz farklı idi,
optima550 nin 6,35 mm i 220 m/sn dir kardeş
optima550 nin gücü mod125 ile aynı güçde , her 2 tüfeğide kullandım
-
50 metre bekliyoruz
üstüne bir 50 daha koy hafta sonu yayınlarım

-
eline sağlık kardeşim,kendince birşey yapıp bizler ile paylaşmak istemişsin, ne mutlu sana

grupmanlarda baya baya iyi yaff
çok az kaldı şafak 2 3 4 5 olabilir,elime geçer yakında 
nerde kalmıştık 100 metre ve ötesi,,,,

-
yarın onuda sorarım kardeş senin için, orda stajer olarak çalışan bir arkadaş teknik servisdeki çalışan ustanın çok iyi birisi olduğunu söylemişdi,
gerçekden öyle birisi imiş, hoş sohbet ettik, oda bu konuda biraz dertli, yanlızlıkdan,
birde şu var havalı tüfekden anlamıyorlar,şu ana kadar 3 kişi ile görüştüm onların kendi sözü bu,henüz bu işe yeni girdikleri için,benden yayın numarasını istediler
katologda yazıyormuş, ama katologda sadece tüfeğin dış görünümünden ibaret resimler var, neyse yarın arar anlatmaya çalışırım hangi parçaları istediğimi 
bu arada hatsanın yayını kesmeden taktım bu kez,içindeki kademeli uzatmayı çıkardım ancak öyle sığdı, sonuç olumlu tepme eskiye nazaran aynı, isabetlik de değişme yok,
her attığımı vuruyorum yafff

iyi geceler
-
aselsan türk askeri için yine yeni bir ürün geliştirmiş,dün trt1 gösterdi
kullanıcı gözüne kamera gibi birşey takmş ufak bir şey, tüfeğin üstündeki dürbün den görüntü alabilme özelliği var bu aletin,
yani sıcak çatışma ortamında taşın arkasına saklandınız,kafanızı vücüdunuzu taşın etrafından göstermenize gerek yok, sadece namlunun ucu düşman hattını göstersin yeter,vücudunuzu düşmana göstermeden ateş edebilme imkanınız var, süper bişey vallah
koskoca tankı bile görünmez etdiler ya helal olsun bunlaratebrikler aselsan
-
teknik servis e ulaştım
kurban kesmeye gidiyorum
yarın tekrar arıyacağım özelden 
-
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/081221/temp/o5udyvd5.jpg] [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/081221/temp/fzkoadgy.jpg] [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/081221/temp/9gwcdr7w.jpg] [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081221/temp/pg92ca9e.jpg] [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/081221/temp/fe7xiuw5.jpg]
hayırlı uğurlu olsun
güle güle kullanın kardeş,tüfeğin kundağı ahşapmı? aklıma birşey geldi de