resim çektiysen kardeş eğer, msn mi kaydet yolla bana ben eklerim ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun güle güle kullan kardeş, şu satıcının linki pm den atarmısın kardeş,başka ne satıyormuş bana lazım olan bir göz atayım sayende,
-
bu aleti en çok luna parklarda bulunun o yuvarlak kum torbalı alet yokmu varya,işte ona benzettim

hani yumruğu vurunca deri top yukarı çarpıyo,,çarpma şiddetine göre ibre yukarı doğru çıkıyordu ya, işte o aletin bir değişik versiyonu gibi geldi bana

-
kışlık malzeme oralar çok soğukdur ondan

-
yay,keçe,namlu oringi sözde gelecek
sanırım 3 katlı binada,girişde güvenlik görevlisi (belki operatör de aynı kişi olabilir), 2 tane satış elamanı (biri var diğeri arazi,yada nöbet değişimi yapıyorlar),bir tanede teknik servisi elamanı var,başka da adam yok 3 katlı koskoca fabrikada
öyle tahmin yürütüyorumtüfek arıza yapmış umrumda deyil
ben kendim hallederim,ancak bu işi yapıyorlarsa düzgün yapsınlar, vursanın adı geçtiği tüm formlarda varım g;$ -
tebrikler kardeşime
, yusuf seni topçu birliğinden çağırıyorlarmış haberin varmı 
-
bu gün bu sorunuda sorayım dedim lakin, benim konuştuğum yetkili arkadaş tatilden daha dönmemiş,sözde yarın iş başı yapacakmış

ben işi garantiye alıp çarşamba arıyacağım

-
yine keyifli bir gün geçirmişsiniz ustalar

mrmataraci abim donatmış çocukları aşılıyor şimdiden

osman abi sanırım şu yandan çarklı ZOM markalı dürbünlü fx size ait,aynı dürbün bende de var ama takacak tüfek yok
bu yüzden deniyemedim,kısa mesafe atışları kaç metreden başlıyor abi bu dürbünde

gelecek buluşmada bol keyili isabetli atışlarınız olsun ankara team

-
evet aynen dediğin gibi kardeş,kendi teknik servisimizi yapacağız bu tüfekde,her ne kadar imalatcısına kızsamda hala ilk tercihim kullanmak istediğim tüfeklerimin içinde, yarın onunla atışa gideceğim yine,hatsan yayı taktım geçici olarakdan,hemde balığa gideceğim,manavgat ırmağına,inşallah güzel bir gün geçiririm paylaşım açısından

-
elinize sağlık,güzel bir çalışma olmuş,çok uğraştığınız belli paylaşım açısından,taktir ile karşılıyorum sizi

-
en üstdeki tüfeğin ağırlığı 4, 20 kimi yerler 4.40 olarak göstermiş,
burda daha ayıntılı çeşitli dillerde çevrim tablosu mevcutgördüğüm kadarı ile 5,5mm ine raslamadım,geneli 4,5mm olarak çıkıyor,internet sitelerinde
-
%99 fx glad ile
%1 hw ile diye tahmin ediyorum

-
tek sıkıntım telefona bakacak teknik servis bulamayışım arkadaşım,yoksa adam sadece yayı dün göndereyim dedi,kendim için deyil,yarın öbürgün bir arkadaşımız aynı sorunu yaşar telefon başında,ben baştan söylüyeyim hadiseyi öğrendikden sonra,elindeki tüfeğin kiymetini bil arkadaşım,zevk meselesi ama bu tüfeğin üstüne mod48 ide yakında satışa çıkaracağım,şuan emin ellerde boya sı yapılıyor tüfeğin,
-
hatsan ın yayı da keçesi de uyar dostum kafanı yorma,uymazsada bişekilde uydururuz bir sıkıntı olursa yardımcı olurum,ben kafama takmıyorum bu olayı,mesaj yerine gideli çok oldu,için rahat olsun

-
o tüp bu tüpmü cahit kardeş
ben bu videoyu hatırlıyamıyorum,hatırladığım şu meşhur grupmanın bu videodaki miydi
-
hem severim hem döverim
ama teknik servis olayı b,,,,,,ktan
tüfeği aldım günlerde de aramıştım,bilgi edinme açısından,3 saat aradım aralıklı bir tane adam çıktı,oda teknik servis deyil,bu gün ve dün de aynısı oldu,sinirlendim artık,üst yetkili birisi ile görüşmek istiyorum diye,nitekim görüştüm,dün sıpariş geçmişdim,güya beni arayacaklardı,onlar aramayınca tekrar aradım,söylediği adamın,gelen yedek parçaların ambalajı tam açılmadı,bu konuda biraz süre verin,
verelim vermesinede,insan arar bir der yahuu, kimse aramayınca insan keriz zannediyor kendini
hatsan ın tırnağı bile olamaz diğer rakip firmalar teknik servis konusunda,bundan sonra vursan stoeger i ne tavsiye ederim,nede bir paylaşım yaparım,
aha imzam dan bile kaldırıyorum,uğraşamam ben öyle,her seferinde 3 4 saat telefon elimde, yaa adam gibi yapın yaa bırakın bu işi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, -
yanlız şunu söylüyeyim,hatsan servisi kadar ilgili deyiler kardeş,teknik servis smile adsl gibi,bekle ALLAH biri telefonu kaldırsa cevap alasın,yoksa tekrardan operatöre bağlıyor hat insanı,dün bir arkadaş ismimi aldı adres ,telefon,arkadaşlar seni arar dedi,tek yay ı kendisi göndereyim dedi,ama ben 3tane yay,1 tane piston keçesi,2 tane namlu oringi istiyorum dedim,farkını arkadaşlar size bildirir,tamam dedik,ne arıan var ne soran

acaba beleşmi geliyor
haber ederim kardeş ben sane,ek sıpariş geçerim adamlara bir ulaşıyım önce
-
güzel ve kefifli bir buluşma yapmışsınız arkadaşlar
yanlız arkadaşlar atış buluşmasından çok su içme ve yemek buluşması gibi olmuş
hani nerde grupmanlarınız
yoksa pellet mi getirmeyi unutdunuz
-
daha önce söylemişdim arkadaşım başka bir topicde,kalitesiz fişek üretimi var bu kalibrede,çok basite alıyorlar,bundan dolayıda eline yüzüne barut sıçraması kaçınılmaz,bende de var,öyle yatıyor arkada,son atış yaptığımda tüzüme barut parçacıkları vurmuşdu,sakat bu tüfekler,keşke normal tek kırma alsaymışsın

bende bu hafta içi ruhsat işlemleri ile uğraşacağım,süper poze alacağım,kafam çok karışık,sıkı sıkı araştırıyorum
hayırlısı bakalım -
asıl ben anlıyamadım nasıl yapışdı
bldiğim tek şey var ts10 kullandığım süre içersinde böyle bir sorun ile krşılaşmadım,promagnum u kullanınca böyle bir arıza ile karşılaştım,tesadüf mü bilemiyeceğim,yayın yarısı yapışmış
piston içinde kalan bölüm normal halinde yay ın
ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım 
hatsan yayı uyuyor buna,ama o yay orjinal yay kadar güçlü deyil,denemesini yapmışdım,hatsan yayı takıp birde yeşil gres takviyesi yaptım,100 metrede şişe kıramamışdım,hemen orjinal yayı taktım o vakit ,fabrikayı arayım ne diyecekler,yay,keçe,ve namlu oringi istiyeceğim