sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

pellet gamo poro magnum,
    arkadaşlar dürbünü sıfırladıkdan sonra,13 metrede bir deneme atışı yaptım,acaba tam doğru sıfırlama olmuş mu diye,
    bu video dan önce 7 tane sigaranın canını okudum ;şrofls;. bir önceki atışımda 3 te 3 yaptım,aklıma cep telefonu ile çekim yapmak geldi ;tacli#

biraz tereddüt ettim daha önce hiç video yüklemedim okeylenmesi için u½%; uğraş uğraş becerdim en sonunda ;şrofls;.

ilk atışımda vurunca biraz heyacan yaptım,sonraki 2 atışım ve sonuncu su ıska geçti,tamamen benden kaynaklandı olay u½%;

ve sanırım yayı kırdım,tüfeğin tepmesi birden bire azaldı,şöyle bir salladım tüfeği şangur şungur ses geldi, bu güne kadar promagnum kullanmamıştım,tüfek güçlü bir tüfek,her halde pormagnum hafif geldi,yada bu bir tesadüf den ibaret,kırılması,3500 atış yaptım şuana kadar,

birde insanın sesi bir tuhaf geliyor yahu ;şrofls;. bu kim deseler tanımıyorum derim vallahi ;şrofls;.

http://www.dailymotion.com/sideprensi07/v…ak-destek_sport

sideprensi07 nin sıfırını (0) patriot ilemi vurdun dostum ;şrofls;.
    hayırlı olsun güle güle kullan,dürbünsüz atışları bana keyif vermiyordu,dürbün tak patriotun keyfini sür dostum,

tüfeği ilk etapda mustafa abi ve ekibi görmüştür,bana göre ufak fare kundaklamasının verdiği olumsuzlukdan başka hatası yoktu,zaten satış ilanın da bunuda belirtmiş idim,beğenmiyen olursa parası iade diye, kimseyle dargın olmak istemem,para dan önemli dostluk vardır,

mustafa amcamada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,iyi ki varsınız :rolleyes:
    başımız ağrıdımı derdimize derman olacak bir üstad a her zaman ihtiyacımız olacaktır,

nedim_1980 kardeşim aklımda sın,duyduğuma göre gelecek dürbün,gününden bir hayli önce gelecek,o zaman bir durum değerlendirmesi yaparım,

x10 ile x20 nin güçleri aynı gösteriyor arkadaşlar,1200 fbs,
    x20 nin kundağı işlemeli,dipcik x10 göre dolu ve sade deyil,daha hoş bir kavraması var,dürbün 3.9x40 paralax özellikli fiyat farkı bundan kaynaklanıyor,

ustalar bir incelese vitrine bu tüfeğide koysa hiçde fena olmuyacak,tetiği bir hw diana kadar yumuşak olsa,,,orasını siz düşünün gari,al eline erciyes dağına çık ;şrofls;.

sağol volkan kardeşim,memnun kaldığına sevindim ;tacli#

fuigo kardeş
    arazide net ölçüp işaretlediğim yerler var,hava açsın soluğu orda alacağım yine atışda,orda dener gözlemlerimi aktarırım,yolun karşısında reklam tabelası var 28 metre ölçtü,ayak ile ölçtüm yaptım nerdeyse kafa kafaya geldi,daha önce ayak ile ölçüm yaptım 100 metreye,ondan sonra olayı teyyit etmek için bir ip yumağından 170 metreye kadar ölçtüm ve işaretledim ipin bazı kısımlarını,
    yok böyle birşey,ayak ile ölçüdüğüm 100 metre, iple 100 metre 60cm civarı geldi,

rangerfinder gibi ölçüm yapıyor bacakklarım anlıyacağınız ;şrofls;. bu da mesleğime ne kadar önem verdiğimi gösterdi zamanında g;$i

sağol un teşekkür ederim abi ler kardeşler :thumbdown: artık yabancı bir araziye ip götürmekden ve ölçmekden kurtuldum ;dance;

ürünün ingilizce katoloğu var,ama anlamıyorum,yanında almanca ya çevrilmiş bir kağıt var,kısaca anladığım şu

3 kademe ayar mevcut
    1. rain ) yağmurlu havalarda kullanılıyormuş,

2. refl ) normal hava şartlarında kullanılmasını tavsiye etmişler

3. >150; eınstellung grösser 150m,) büyütme ayarı,sanırım burda 150 metre üzeri bu mod u tavsiye etmek istemişler,başka birşey yazmamışlar

şimdi yeniden bil ölçüm yaptım, ( rain ve refl ayar modlarında karşıdaki binayı 207 metre olarak ölçtü,

>150. modu 208 olarak ölçüm yaptı

bu arada yeni birşey keşfettim,aletde kullanılan pil nadir bulunan bir pil boyutuna sahip, fiyatı 12 ytl bu pilin,ama bende yeterince var ;dance; zamanında toplu pil çeşidi almışdım satmak için,bu pil elimde kaldı satılmadı,kullanıcısı çok az,şimdi işe yaradı ;şrofls;.

evin için karşı binaları ölçebiliyorum,karanlıkda olsa x;.z

cihaz dan sorunsuz geçmiş arkadaşım,sadece yeni laptop um ötmüş,polis sormuş,laptop mu var diye,sonra bizimki çıkarmış laptopu,tekrar cihazın içinden geçmiş valiz tık yok,sorun yok,

bilindiği gibi zamanında bir arkadaşa sıpariş vermişdim arkadaşlar, o kişi türkiye ye gelen ciye kadar bizim hatun un işi çıktı ona sıpariş verdim,
    ürün ebay dan alındı,almanya daki adresimize kdv dahil 136 euro yu buldu gelmesi,600 metre ye kadar ölçebiliyormuş,ben şimdilik 470 metreye kadar ölçe bildim,bana 200 metre yeter de artar bile ;dance;;dance;
    6x25

görüntü netliği süper ;dance;;dance; üstünde doğru dürüst marka adı bilem yok :him:s ZHF yazıyor,
    ürün valiz içersinde geldi arkadaşlar,gümrükden geçerken hanım ı polis ler çağırmış,valiz her geçiş de ötünce makina dan,daha önce yapması gerekeni tembih etmiş idim,neyseki öten şey yeni sıpariş verdim samsung laptop muş ;şrofls;. bu sefer hatun sırf benim sıpariş ile dolu geldi,
    giyecek ve gıda maddesi yoğun idi

[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081124/temp/rn9mkayy.jpg] [Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/081124/temp/laseskx3.jpg] [Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081124/temp/pdrtyx6m.jpg] [Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/081124/temp/ee8vczse.jpg]

vay mesut kardeşim yengeyede bu zehri verdiysen,kim tutar seni,grupman işi zor dostum,havada rüzgar olmuyacak,bir önceki atışındaki taktik tecrubeyi diğer atışlarında da yapmalısınki grupmanın tadı çıksın,ufak bir dikkatsiz aceleci davranman sonucu grupman dağılıyor,can sıkıyor,eline sağlık kardeşim,ama ben şunu söylüyeyim daha iyisini yaparsın emin ol dostum :)

abi kullandığınız tüfeği tanımam etmem u½%; lakin bildiğim tek şey vardır,kısa mesafede anlık atışlarda açık nişangah, dürbünlü atışlara göre her zaman üstün dür,ben bunu bilirim,bu yüzden kışın kutu avında dürbünü tercih etmem,zira boş geldiğim zamanlarım çok oldu,ama açık nişangah da hiç boş geldiğimi hatırlamıyorum ;grin; hem hafif oluyor tüfek,hemde nişan alma daha pratik kolay oluyor,anlık atışlarda

herkese iyi geceler ben kaçar,hatunu almaya gideceğim hava alanına,range finder ım inşallah takılmaz :him:s

fabrika sahibinin kendi ağızından :

25 tane at44wx 10 tüfeklere orjinal lw namlu takacağım,,bundan dolayı ürünün tüketiciye ulaştırılması geçikiyor,lw namluların gelmesi 12 ci ayı bulur,

şimdiki raıder tekli ye hatsan namlu yapıp teslim ediyoruz,

yeni iş makinaları getirtdik america dan, ama ben daha önce söz verdiğim gibi bu 25 tane at44wx 10 orjinal lw namlu takacağım üstünede lw yazacağım,

;keyfs; rahatladım vallahi

benim için fark etmez,orjin patriot namlusu olsun yeter ;tacli# ama lw diye alıp heves saran arkadaşlarım adına soracağım,şimdiden peşin yazmak belki aceleci bir ön karar olabilir,,bilemem bakarsınız bu kez yoğurdun kaymağını tutduruverirler,sütü küstürmezler inşallah,benim sorduğumda lw namlu dendi, 1 ci ağız söyledi bunu,telefono çıkan teknik servis deyil,bir daha sorarız,
    yok abi niçin polemik olsun sizlerin sayesinde öğrendik lw namlu nasıl bişey diye ;tacli#