sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

o pistonun aynısını yeni çıkan optima 2008 altdan kurma kollu tüfek de gördüm ;tacli# ayrıca gezi bu kez yeni dizayın dürbün kızağının üstüne monte etmişler,ve arpacık hatsanın diğer modellerine göre biraz daha küçülmüş,altdan kurma kollu olmasına rağmen hafif bir tüfek,

vursanın daha doğrusu stoeger x20 daha yakışıklı temiz kundak görünümü ile gözümü boyadı,her 2 tüfeğin resimlerini yan yana koyunca gözüm stoegere kayıyor vallahi ;tacli# star huğlu nun gücü zayıf geldi,acaba kaç grain pellet ile ölçüm yaptılar?stoeger firması 2 ölçüm vermiş,hafif pellet ile 1200 fb/s,normal pellet ile 1000 fb/s deniliyor,hakikaten doğru ise bu her 2 firmanın ölçümleri,bana göre dış görünüm ve güç olarakdan stoeger x20 2 0 önde ;tacli#
    diğer aksamlarını her 2 tüfeğide yan yana koyup incelemeyince bilinmez,yanlız benim duyduğum söylemlere göre bizim yerli firmaları nın bazıları ekonomik sıkıntı içersindeymiş,kapanma ihtimali bile var diyorlar,örneğin üzümlü firması,2 firma daha duymuşdum ama hatırlıyamıyorum :him:s

bu süper oldu işte sağol kardeş,sabreden devriş muradına ermiş,zamanında kral magnum parası ödemiş ama almak istediğim ürün ellerinde olmayınca vaz geçmiş idim,gün bu gün ;avci; ,gamo kundak da acayip hoşuma gitti desem yeri vallahi,ama sanırım o yok burda,neyse ahşap kundak sıparişi vereyim ben yarın,tabii geldiyse,dün yoktu,ve sanırım tüfekle beraber 3.9x40 paralax özellikli dürbün var,bu arada paralax dürbün ile tanışmış olurum ;tacli#

evet ya sağır duymaz uydurur demişler,bir anda almanca ile karıştırdım,
    resimden gördüğüm kadarı ile bu tüfeğin tetiği ayarlanabilinir mi? arkadaşlar ingilizcem var olmasınada bu tüfek vs lerde sıfırım ;confused; ingilizce yi sadece karşılıklı telefusda çözebiliyorum,orta ingilizce biraz dudak okuma,el tarifi falan yardımcı oluyor,ama almanca okur yazarım ;tacli# neyse konuya dönek son bir arzum daha var,burda bu tüfeğin tetiği ayarlanabilinir yazısı geçiyormu arkadaşlar?

A high-impact polymer trigger guard protects the two-stage trigger. The trigger assembly is factory set and can be screw-adjusted for second-stage length.
     [Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/080926/temp/kanb23yc.jpg]

elimde 4.5mm tüfek de kalmadı kısa mesafaler için benim olmaz ise olmazım,ayrıca elimde nerdeyse tüfek parası kadar 4.5mm pellet var,o da ayrı bir sıkıntı,olumlu tavsiye alırsam bu gün sıpariş verebilirim vursan stoger x20,sanırım bu tüfek çokdan beri piyasada varda ülkemizde satışa sunulmuyordu,ben öyle hatırlıyorum,geçtiğimiz kış konusu geçmiş idi

haydar kardeş dürbün takma aparatı olarak verdiğin linkdeki,tanıtımı yapan adam dampa ayak kullanmıyor,adamın ne dedğini anlamıyorum ama gördüğüm kadarı ile o aparat biraz meyilli bir ürün,arka kısım yüksek parçanın diğer ucuna göre,iyide bu adam neden dampa ayak kullanmamışda tek parça ayak monte etmiş bu ürünün üzerine :him:s sonuçda yaylı pistonlu tüfek elbet darbeyi dürbün bileziklerine iletecek,ayrıca bu aksesuar dampa özelliğide taşımıyor sabit bir ürün,ve diana nın bir çok modelinde kullanılabilir diyor,mod350 dahil buna :him:s üstelik dampa sız,
    şöyle bir şey denesen yaptığın işlemin aynısı, ama dampa nın arka alyan vidaların yerine daha uzun vida alıp, biraz daha kalın dürbün gövdesine zarar vermiycek birşey yerleştirsen nasıl olur acaba?bendeki el yapımı dampa ayağın özelliği seninkinden pek farksız deyil,alt ve üst parçayı bağlıyan 2 kalın vida tek gövde ucunu yiv çekilmiş, ama işlevi gayet güzel,extra eklediğim patex japon yapıştırıcısı,onuda alyan vidaları fazla zorlayıp bozmamam için kullanıyorum, dianalar için böyle ek bir ürün çıkardıklarına göre sorun demeyimde,sonradan gereksinim duyulmuş ki çıkarmışlar,

Ahmet abi ne yaptın yaaa ;#^+.;#^+. o tabanca yaramaz alma sen onu ;grin;
    2 tabanca geliyor biri 4.5 mm diğeri 5.5 mm gitti gitti gittii ;#^+. ,söz verdim diyor sayın.... ama abi sen belitrmemişsin kaç kalibre olacağını,telefon et kesinleştir abi olayı bence

kral magnumun 4.5 mm olanını al kardeşim,5.5mm pellet bu tüfeğe ağır geliyor,altdan kurma kollu da olabilir o kişiye kalmış,ben 1 yıl dan fazla kullandım namludan kırmayı hiç sorun yaşamadım,
    yanlış anlama ama kardeşim avatarındaki resim pek hoş bir resim deyil :) askerde iken çok çalıştırıyorlardı böyle kişileri,her işe sürüyorlardı :thumbdown: