arkadaşım açtığın başlığa hitaben cevaplama yapmış,bunda alınacak birşey yok kardeş
soruna gelince pistonu tutan tırnak hasar görmüş olabilir,yay kırılmıştır,yay tutucusu kırılmıştır,biliyorum şimdiki kral ların yay tutucusu halen metal mi yoksa plastikmi
şayet plastik ise ve kırılmışsa içeride sıkıştırma yapar,
tamir işlerin e elin yatkın deyilse hiç uğraşma fabrikaya gönder,1 hafta da sürebilir,15 günde sürebilir,en kötü ihtimal 30 gün içersinde size iade etmek zorunda fabrika tüfeği, belkide aynı gün kargo eder gönderirler,şayet meşgul deyilseler
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
geçen yıl aldığım pcp nin 1 tane bile yedek parçası yok, defalarca valf bloğunu istememe rağmen temin edilmedi, ülkü abi posta ile bir ingiliz yedekparçacıdan istedi, onlarda yanlış blok gönderdiler.[/quote
mustafa abi bu tüfek azıcık tanıdık geldi bana
acaba doğrumu düşünüAyorum 
-
benimkisi evanix in tabancası ile 7.65 i karşılaştırmak idi,sorun teşkil etmeden duvara asıyım istiyorumda

-
evet benimde kafama takılan bu arkadaşlar,hatsan dışında hangi pcp marka tüfeklerin yedek parçaları mevcut ülkemizde? örneğin aa air arms yada fx şuan bu markalar mevcut ülkemizde:him:s yurt dışındaki online firmalar da bulabilirmiyiz bu tüfeklerin yedek parçasını?neden soruyorum olduki dangınlık ile kullanırken boşa sıktık ben yada arkadaşım fark etmez,valf gitti bozuldu
tüp sabit değişken deyil misal,nasıl ve nerde tamir olacak,orjinal parça nın yenisi varmı?yoksa tüfek direk fabrikaya geldiği ülkeye geri mi gönderilir tamir için? kafam karşıyor böyle düşününce ustalar,bu işler nasıl oluyor? -
bu ne yaaa kalp var alıştıra alıştıra söyleyin,evanix sizin olsun şu görüntüye hasta oldum vallahi,
bir araştırma yapem bakem neyin nesidir bu tüfek ;tacli#ALLAH ALLAH
-
eline emeğine sağlık onur kardeş
güzel bir çalışma yapmışsın yine 
-
sağol kardeş

-
Daha Çok Göster
kusura bakma kardeş kızmıs gibi bi izlenim oluşturduysam.Dediğin gibi yatırımcıları bu taraflara yönlendirmek her iki taraf içinde cok iyi olur.
mausere gelince inşallah sanada atmak nasip olur.:D sadece mermisini standart g3 mermisiyle yan yana koyduğumda bile muazzam bi fark olduğunu görmüştüm. Atışlardada gücünü ziyadesiyle hissettiriyordu fakat nişangah sistemi nekadar iyide olsa natural atışlarda 100m ve sonrası için epey çalışmak gerekiyor.
saygılar.
klasik 7,65 lerin namlu çıkış hızları 250 ile 290 arası genelde gördüklerim 270m/sn
etkili menzil konusu ise birazdaha izafileşiyor bi bakmısın 35m bir sitede bir bakmısın 50m bir sitede ama enerjisi itibariyle tahminimce 50m ve altıdır.
klasik 9,19 larla kıyaslarsak 320 den 370m/sn + - 10m/sn civarıdır bunlarında etkili menzili 60m den 100m ye kadar cıkıyordu tabi uç örneklere girmeye gerek yok ortalamaları ve kıyasları bu şekildeydi bildiğim kadarıyla
saygılar
sağol kardeş bende bu gün biraz araştırma yaptım nett de,evanix in tabancı sının çıkış hızı ile karşılaştırmak için di benimkisi,7.65
kafamda evanix in tabancası var,ar6 tüfek yerine,acaba evanix ar6 tüfeklerde kullanılan o uzun mermi,resimdeki mermi evanix in tabancalarınada uyuyormu
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/080915/temp/tsiqfncp.jpg] -
arkadaşlar sıradan bir tabanca örnek 7.65 )
bu tabancanın namlu çıkış ne orandadır acaba? yada her hangi gibi bir tabanca dan örnek verebilirsiniz,
saygılar -
ben bir türk ve en başında müslüman olarakdan öyle günleri görmek ve yaşamakdan sa cephede ölmeyi tercih ederim.tıpkı geçmişteki atalarımızın yaptığı gibi
-
bir ara bir abimiz buz dolabın motorundan pompa yapmış idi,ancak resim göremedik,ve aynısından bir tane daha yapıp sanırım İlker abiye gönderecekti,bir daha ses çıkmadı o ev pompasından,bir gelişme varmı acaba o pompadan
keyifli sohbetler dilerim
-
geç bile kalındı,avrupa birliği neymiş,türk ün türk den başka dostu yoktur,40 yıldır kapıda bekletmişler ben onların taa a....)
dönün geriye gayri,avrupa ülkeleri ortakları para birimi euro ya geçince,ülkelerindeki fiyatlar otomatikman euro ya dönüştü,1mark a satılan simit 1 euro oldu,4 mark sigara nın paketi,euro ya geçince 4 euro oldu ancak aldıkları maaş yerinde sayıyor,bizim birleşmemiz lazım,bize araplardan fayda gelmez,aksine zarar gelir satarlar adamı,yazılacak şey çok da burda yazacaklarımız burdan öteye gitmez,
saygılar -
bekadoor satıyor biliyordum ben
onlar da şuan için stokda gözükmüyor -
söyleyimmi kadir listenin başında ne var.
scuba tüpü var Ahmet abi listenin başına onu ekledim abi
-
kimse darılmasın gücenmesin
ama benim alacağım tüfek kriterlerine uymuyor,benim gönlümde yatan aslan tüfek,tüfek gibi olacak,bakalım ilerleyen zaman neyi gösterecek,listemin başındaki marka halen yerini koruyor,yeni gelsin lütfen,
daha çok bombalar patlıyacağını umarakdan beklemedeyim
-
kim demiş onu
sen öyle deyince kalktım bu saatde evden geldim cevaplamaya hocam 

şaka bir yana alarm çaldı dükkana öyle geldim kahve molası veriyorum,baş belam sıçan yüzünden
arkadaşımız bu hobi nin yabancısı deyil
-
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan

-
formdan bir arkadaş keklemesin diye öyle yazmışdım

-
fx al
mod55 aut
mod90 in -
Şu tüp foslamış kısmını biraz detaylandırıver Kadir. Tüpe tam olarak ne olmuş?
abi tüfekden foss diye ses çıkmış atış yaptığında, içerdeki kırık harbi parçasını çıkarmak için denemiş bu çalışmayı,
sonrasıma tüpe kontrol amaçlı hava basmış test için,hava tekrardan kendisini salıveriyormuş,,olay bu abi,şimdi yedek tüpü kullanıyor, kullanıcı hatasından kaynaklanan bir durum,
şimdi benim kafada soru işareti oluştu hal böyle iken ustalar,tüpü sabit olan tüfeklerde aynı kullanıcı hatası ile arıza yaptığını farz edelim,nasıl bir tamir gerektirir
valf işlevini kaybetmiş ise?