abi arkadaş namluyu harbilerken harbinin uc fırçalı olan kısmı içeride kalmış kırılmış.çıkaramayınca en kolay yönü seçmiş ateşlemiş sonrasıma tüp fosss lamış ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
önceki gün bir arkadaşımın başına gelmişde bundan dolayı sormuş idim,tüpü bozulmuş,öğrenmiş olduk böylece

-
pcp tüfekler ile boş atış yapmak tüpe zarar verirmi ustalar?
-
meydan av gene uçmuş fiyat da vallahi
ülkü abi bu umarex in namluları nasıldır sizce?araştırma yapamıyorum ingilizcem yetmiyor
-
sağol onur kardeşim,buton falan göremeyince afalladım biraz,çözdüm olayı

-
arkadaşlar bu walter namlu dediğimiz bu markanın kendisimi?
-
onur kardeş ben birşey anlamadım
bu türkçe cevrim tablosundan yarı uykulu vaziyette
305 m/sn demek wow -
co2 tüfeği pcp ye çevirmişler,bundan dolayı da tüp biraz tipsiz duruyor benim görüşüm,
dün umareks in kendi sitesin indirdiğim resimli açıklamada,5.5mm için 300 m/sn denilmiş,
4.5mm için ise 380 m/sn denilmiş, -
yeni başlık açma hissi duymadım arkadaşlar,bu (1000 ft/sec) namlu çıkış hızı ölçüsü kaçtır acaba?
saygılar -
mustafa abi bekliyorum

-
eline sağlık serkan güzel grupman oluşmuş
köpek kuş köpeğimi? -
hoş geldin kardeş,tatil in umarım iyi geçmiştir,kayıpdın uzun zamandır

-
gerçekden çökmüş bir devleti ayağa kaldırmış diriltmiş bir lider,bu gün kuzey ırak da bir devlet kurmaya kalkışılsa türkiye de benzer bir savaş a girebilir girmeli,yılanın başını küçükken ezmek daha kolay olur,az çok benzer bir konum ile rusya savaş başlattı,gürcistan sanırım amerika nın galyanına geldi,neyine güvenipde karşışına süper güç sayılabilecek bir ülkeyi aldı?türkiye ile rusya arasındaki ticari ilişkilerin boyutu yüksek,şayet bir anlaşmazlık durumunda 2 ülkede kendi çapında zarar görür,biz başta doğalgaz ki bu bizim için hayati bir önem,truzim türkiyeye gelen yabancı trustlerin başını almanlar ve ruslar çekiyor nerdeyse bu 2 ülke kafa kafa gidiyor,rusyadan gelipde bu ülkede çalışan nataşaların kazandığı paraların miktarı rusya ekonomisinde hatırı sayılır yeri olduğunu düşünüyorum,akdeniz bölgesinden rusya ya yaş sebze meyve düzenli olarak gidiyor,rusya nın ilk tercih ettiği ülkelerin başındayız bu konuda,hesabına geliyor,türk iş adamları nın rusyadaki ticaretini de göz önünde bulundurmak gerek,hangi bir ticareti sayacağız hesabını ona göre yapacağız,umarım sorunlar başlamadan son bulur
-
damacanayı kyerleştireceğim yer derin deyil,1 metre civarında ama kayalık bölge,çok küçük balık var hali ile büyük balıkda küçük kardeşlerini ziyarete geliyor,kefalde girebilir denemek lazım
-
hayırlı olsun serkan kardeş.bende alcam şimdilik türkiyeden,almaya dan rangerfinder getirtiyorum dürbün yerine,yanlız ben bu dürbün ün 6x24.50 daha büyüğünü görmüşdüm,fiyatı 173 ylt ve sanırım 2 renkli,senin pcp tüfeğin var daha iyi olmazmıydı büyük zommlu dürbün?,ben sıpariş vereyim en iyisimi yavaş yavaş pcp hazırlığı yapayım,zaten paramda yatıp duruyor kaç aydır orda
hayırlı olsun tekrar dan -
kurşunun faydası nedir?
-
levrek kefal ülkemizin denizlerinde bolca var,sıcaklardan dolayı balıklar açıkda dolaşıyor,kıyı avcılığının pek tadı klmadı,side limanını takip edeceksin limana çok güzel balıklar girip çıkıyor,vaktim yok çalışıyorum,tam balık zamanı güneş doğmaya yakın bir vakit,yada akşam a doğru 6 dan sonra o zamanda ben işde oluyorum,ters geliyor bana
-
büyük balıkmı?
aklıma birşey geldi o zaman,ben küçük balıkla uğraşmayayım en iyisimi,evde damacana var onun boğaz çapını biraz daha genişleteyim,içine balık içini dolduruyum batırıyım denizin dibine,denizin dibi derken kayalık fazla derin olmayan bir yere yerleştiriyimki çıkarması kolay olsun,eğer bu işlem tutarsa 12 tane olta makinam var 10 tanesini satışa çıkaracağım,bende kalabalıkdan kurtulmuş olurum böylelik ile,yatak odası dolabı büyüklüğünde malzeme dolabı yaptırsam almaz vallahi tüfeklerinen birlikde,inşallah tutar bu teknik ile balık avı,millet olta ile ben damacana ile balığa gidermişim

bence denizde de geçerli olur,kafesler var onlara giren balık bunada girmesi lazım,içine koyacağın yem koku salarsa daha verimli olur diye düşünüyorum,bunun için balıkçılardan balık içi almak yeterli olacaktır,yanlız müren varsa o çevrede girer, -
aranan kan bulundu,ben bu gün avlak yerimde bir avcı balık gördüm az kalsın tesadüfen takılacaktı oltama,ben oltayı çekerken birden kocaman bir balık benim oltaya yöneldi baktıki tavuk eti geri döndü,bu pet şişeyi 2.5 litrelik kola kutusundan yapsam verim alabilirmiyim kardeş?
-
ben paket neyim istemiyom
benimkini öyle poşete koyun yeter
poşete de koymayın kargo da yapışkanlı poşet var masrafa girmeyin