sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

valla ben ne yolladım nede tamir etmeye kalktım öle bıraktım çürümesini seyredicem bakalım ne kadar zamanda çürüyecek aynı sorun bendede oldu ham demirden yaptıkları için pistonla gövde arasnda kalan kurma kolu gövdeyi içinden zımpara yapmış yemiş ve hemen o aradan sıyrılıp çıkıyo yapsalar ne olacak yine aynı sorun olacak ham demir ham demir ham demir tambir teneke bıraktım bakıcam bakım felan yapmıyom ne kadar zamanda çürüyecek alan olursa öle de satarım gider namlusun u yada kabzasını kullanan olur bellki ama onuda düşünmem lazım çünkü cezalı çürümesi lasım ;hirr;X(

tam olarak tüfeğindeki sorunları yazarmısın mesut kardeşim,birde garanti süresi halen devam ediyormu onuda bildirirsen 2 işi bir arada haledelim,haber bekliyorum senden :)

20 metreye sıfırlanmış bir dürbün ile 90 metredeki telefon direğine koyduğum hedefin 45cm aşağısına vurdu gamo pro magnum saçma ile havada orta derecede rüzgarlı idi,ve atış yaptığım yer hedef nokta dan biraz yüksek idi,
    tüfenk patriot :)

geçen gün euro biraz yükselmiş idi,çıkmışken bozdurayım dedim ertesi gün çekim vardı,bankaya vardım düşük kur verdi,dövüzcüye gittim 9000 bin euro bozduracağım fiyat ne olur dedim,bu arada yanımda trafik polisi var #hims adam uygun fiyat verince tamam dedim,bu arada polis bana bakıyor aha böyle :!:
    parayı tişörtümün altına koymuş idim,tişörtü kaldırmam ile hem polise hemde tezgahtara soğuk duş etkisi yaptırdım u½%;u½%;
    #hims#hims
    siz siz olun bu tür konularda güvenlik güçleri ile tartışmaya girmeyin,tüfeğinizin bir havalı tüfek olduğunu ve faturaını beyan edin tatlı dil ile,etrafda kimseler yok ise 2 atış da onlar yapar
    şu mod54 e şarjör uydursalar en azından 6 lı olsa hiç kaçırmam vallah,pcp tüfenk lerin en iyileri sizlerin olsun

750 doları bulur diye düşünüyorum ben türkiye ye gelecek olsa bu tüfek,normal yaylı tüfeği 500 600 ytl o civarlarda bu markanın türkiye de,bu markanın bir de yaylı sı var benjamin 6000N mi öyle birşeydi 1500fbs çıkış hızına sahip görünümüde çok hoş bir tüfek,ama bu hızı hafif pelletler ile gerçekleştirmişler,

+1 eğerki pistonu yağlıyorsak tırnak ucuna zamanla yağ bulaşır,önemli olan tetik mekanizmasının genel parçalarından birisi hasar görmesin,vallah bu tüfeğin tetiğini başka nasıl yumuşatılır düşünüyorum :him:s
    işe o biri küçük diğeri uzun yaydan başlasak diyeceğim ama umutsuzum,zaten incecik yay ne yapabilirizki,diğer parçalar tetik haricinde metal yapım :him:s olmaz gibime geliyor,belki hatsan dan webley tetik mekanizması isteyip eski yan levhaları üzerinde oynama yapıp uydurula bilir,başkada şuan aklıma bişey gelmiyor :him:s

iyi ki varsınız Mustafa abi,şuan için beklemek en karlı olacak,ne diyeyim at44-10 almakdan direkden döndüm,alıyımmı almayımmı derken Ülkü abi nin mesajını okudum topicde dua cıyım sizlere,
    ben de ilk etapda o kadar para vermek istemiyorum,ve almışken de içim rahat etsin istiyorum diğer arkadaşlar gibi,sizlerin sayesinde millet pcp tüfek görecek yeterki ALLAH yürü ya kulum desin

belkide bunu deneme amacıyla piyasaya sürdüler hatsanın kendi sitesinde hala çok yakında diye yazıyor bugün meydan ava tel açtım kalmadı dediler 10 dan fazla satmışlar acaba bunları alanlar kimler satıcı öve öve bitiremedi hatta hv100 den bile nerdeyse iyi dedi

belkide olabilirdi yada ona yakın olabilir halada olabilir belkide 2.nesil at44 devri başlar

satıcıyı boş ver onlar ürünü satancıya kadar varlar ondan sonra sı bire kara dert olmasın,burda ustalar yapmış gereken yorumu,
    pcp hevesim kursağımda kaldı :(
    yaylı maylı,pompalı idare edeceğiz gari :(
    yüzlerce tanıdğım var evet yanlış duymadınız yüzlerce tanıdığım var avrupa da kimileri senede 3 kez gelir,iş tüfek olunca kimse yanaşmıyor,dürbün vs ufak ekipmanlara okey,
    iş tüfeğe gelince ( no kadir ) :( tut mir leıd es geht nicht kadir :(

adamlar yapıyor kardeşim,bizim gibi abuk sabuk politik şeylerinen hiç mi hiç uğraşmıyorlar,millet işi gücü bıraktı elinde bayrakla sokakta gezmeye başladı,beleş mezar bulsak yatacak durumdayız,
    bu tüfeğin aynı bu model birde co2 olanı vardı sanırım ,sağlam markalardan

ben şöyle düşünüyorum hatsan daha öncekiler gibi yine paraya göre saz çalıyor,şimdiye kadar bu hep böyle oldu çünkü,kendi çıkardığı güçlü bir tüfek ile avrupa yapım tüfek arasında 4 5 katı fark oldu yaylı tüfeklerde,pcp tüfeklerde de şuanki fiyat durumu bana göe bunu gösteriyor,onun için hatsan marka aldığımızda bunları her zaman göz önüne getirmemiz gerekir,doğabilecek arızalara hazırlıklı olmamız lazım,bu marka tüfeği alrken bu zihniyetle düşünüp taşınıp kara vermek gerekir,bir avrupa yapım tüfeğin verdiği perfonmansın aynısını şuana kadar veremedi,ama verdiğimiz parada ortada,bundan bu kadar olur diyebiliriz ancak,bu arada yerli malı desteklemeye devam benden,benim şikayetim olmadı şuana kadar,keşke yatagunde yerli malı satılsa,türkiyede online satış yapıpda yerli malını satmayan ben pek göremedim doğrusu,herkes satıyor,tüfek sonradan arıza yaptıysa gönderiversin alan kişi fabrikaya,bu ürünü online satan kişi sadece bu ürünü satmakla hükümlü tamiri ile deyil,tamir yapılacaksa faturası ile birlikde servisine başvurmak zorunda,bu herzaman böyledir,

bakın şimdi ilker bey ve hızlı ( hakan beye ) duyrulur;
    patent acizaneye aittir:)

buzdolabı motoru alıyoruz. sıfır değil tabiki. ama çalışan olsun yeter. tepesini spiralle dikkatlice kesiyoruz. içini görünce diyceksinizki bu ne işçilik.çünkü onlar bozulmamak üzere imal edilmiştir. burda gerisi çok ince bir işçiliğe geliyor oda hakan ustamızın işi. piston kısmı sökülüyor vebulabildimiz en büyük dizel motor enjektörünü o kısma uptade yapıyoruz . bunu becerdikten sonra ise sıra siboblara geliyor. nispeten tornada yapılmış bozuk para gibi çok düzgün pulları ufaltarak yerine ufaltılmış yuvaya takıyoruz.
    ince boru çıkışlarını bakır kaynaklarla güçlendirince aparat takılan yerlerde monte ediliyor ve ses yapmayan ve bozulmayan 250 bara banamısın demeyen bir pompamız oluyor. aracada 12 volttan220 ye çıkaran ufak hazır satılan 500 watlık güç kaynağı alıncada her zaman yanımızda olan bir pompa oluyor.
    diyceksinizki sen yaptınmı ? henüz pcp tüfekim yok ama bunu aşa yukarı hazırladım. ilaçlama makinalarında bulunan ölçüm aleti 150 bara gösteriyor. elledi geçti şimdilik . motor sesi biraz değişti .ama eminim süper bir şey olacak. şimdilik özetini vereyim. yağlama sistemide var bu motorlarda kalite bir yağda koydunuzmu evladiyelik bir pompanız olur

sayın abim şimdi aklıma geldi bu buz dolabı motoru işi,ben bunu daha önce yaptırmış idim ama normal bişey sizin bahseddiğiniz gibi deyil,jeton şimdi düştü bende,buz dolabı tamircisine 20 ytl vermiştim bana elektirik ile çalışan hava pompası yapmış idi,bunu ben deniz yatakları ve futbol ,veleybol toplarını şişirmekte kullanıyordum,arızalanınca attım yerine el kadar kompuroser aldım,ama bu motor o kadar güçlü hava basmıyordu hatırladığım kadarı ile :him:s bilmiyorum şişirme süresi uzadıkça basıncı nerelere getirir onu kestiremiyorum,bu bahseddiğim bir 3 yıl oldu,ama genede sıcak bakıyorum.inşaallah olurda millet extra hava doldurma sıkıntısına girmez,olmaz ise pcp tüfek olayını çözenciye kadar pompa ile idare edeceğim,şayet olursa benim için extra bir masrafdan kurtulmuş olurum,lakin benim bir ufak alman malı jenarötörüm var,taşımakda sıkıntı olmaz arabada ufak bir yer kaplıyor,değerli üstadlarımızın bu tüfek hakkında yorumlarını aldıkdan sonra karar vereceğim,2 tüfek var aklımda birisini alacağım yapılan yorumların ardından,ülkü abi ben ve benim gibi 4.5 mm i sık kullananlar açısından birde tahribat testi yapsanız çok güzel olur,siz daha iyi bilirsiniz iş bu noktaya gelince artık tahribat tüfek seçiminde ilk sıralarda yerini koruyor,çoğu insanımız açısından,tabbii diğer seçeneklerde ön safhada olursa daha bi güzel olur,çorbaya tuz biber eker,buda siz üstadların yapacağı değerli bilgiler sayesinde olacak,saygılar kadir bozkurt

hocam ben bu tüfeği almak üzereydim ki,,,
    beni firenleyen kendi dolum pompasının ortalarda gözükmemesi,ancak tuka abi mizin yeni icadı ustalardan onay görürse,bu tüfek yada başka pcp aldım gitti vallah,