şimdiki gamo ların eski gamolara göre iyi çıkmadığını söylüyorlar usta abilerimiz
ben senin yerine olsam ondan çok daha kaliteli ve resimlerden gördüğüm kadarı ile çok temiz bir tüfeğe benziyor iyi bakmış arkadaşımız tüfeğine
mod350 yi alırdım newsniper arkadaşımızın tüfeği,bu fiyata bu tüfek kaçmaz.patriot um olmasa ben almış dım vallah kolaylıklar dilerim
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
askerde fırsatını bulursan bir dene otomatiğe al tetiğe bir bas
düğünlerde gerçek tabanca ile atış yapacaklarına bununla yapsınlar hem ekonomik hem otamatik,hemde tehlike verici bir ürün deyil adı üzerinde ses tabancası,sanırım yerli malı üretimi 
-
güzel avlar yapmışsınız tebrikler
bende dün akşama niyetlendim izmir den boru kurdu getirtdim asıl avlnmak istediğim yer çok dalgalı olduğundan side limeni içine gittim,nasip deyilmiş miş 2 kere kaçırdım büyük balığı
exador kardeşimizin tutduğu yengeç in biraz daha büyüğünü tutdum,bir tanede ahtopot tutdum çemedim kendiliğinden salı verdi oltayı,gün ışıdı elde var sıfır
ufak balıklardan fırsat kalmadı büyük balıklara ne yapalım bir dahaki sefere herkese rast gele 
-
üf üf üf
yatagun pellet dünyasına hoş geldiniz
yolunuz açık ve daim olsun
-
selamlar patriota bütün red dotlar uyarmı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
arkadaşım sende tek parçadan yapılma dampa yokmu elinde?yanılmıyorsam var idi
bende de var aynısından ben kullanıyorum kayma problemini loctite ile çözdüm,alyan vidaları değiştirmeksizin,artı sarsıntıyı üst parçaya minimum az iletmesi içinde sıvı conta sürdüm 2 milim kalınlığında tahminen.alt parçadaki V şeklindeki boşluğu sıvı conta ile doldurdum, üst parça sıvı kurumuş ancak esnek yapıya sahip contanın üzeine basıyor,artı o ring li vidayada sıvı conta sürdüm sadece yiv seti açıkda kaldı oraya da çok az miktar sürdüm,yani alt parçadan gelen darbeyi kademe kademe azaldım ve çok memnunumda,yetmedi dürbün bileziklerinin içinede sürdüm tahmini 2milim kalınlığında,vidaları sıktığımda conta esnek olduğundan kenarlara doğru açılıyor,dürbünün ömrüne ömür ktdım anlıyacan.orjinal dampa da alcam aynı taktiği uyguluyacağım dürbün ömrü için
-
arkadaşlar bu kuru sıkı tabancayı geçen gün bizim tüfekçide gördüm,dediki bu tam otomatik atış yapabiliyor
silahın dış aksamı plastik ancak içi metal,(hayalet) gibi yani.
silahın sağ arka kısmındaki kurma kolunu bir kere çekip bıraktığımızda,boş kovan tahliye yerindeki kapak otamatik açılıyor dışa doğru,ancak gerisi kapalı yine, çok asortik bir şey olmuş,link deki videyuda izledim acayip tatminkar oldum vallah,gerçek uzi kullanıyormuş gibi hisse kapıldım,linkdeki tanıtım video yu tıklayın seyrine doyun
yarın alcam bi tane
http://www.silahmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=ZK-01 -
dürbünü ilk yerleştirdiğin yerin altında her 2 dürbün bileziğinde de 2 tane vida monte etme yeri varmı yokmu?
yada 5 lik çivi ebatında tek delikmi var? -
birde bu pencereden bak kardeş aynısı olduğunu az çok bu resme bakarak çıkartabilirsin
[Resim Engellendi: http://img529.imageshack.us/img529/5595/asdasdasdou51024x768ha0.th.jpg] -
dereyi görmeden paçaları sıvamayalım beyler
altuğ abi siz mod140 almadan önce bir başlık açmış idiniz ve o başlıkda yanlış hatırlamıyorsam kimse bu tüfek için olumlu yanıt vermedi,siz buna rağmen almışsınız tüfeği,malum arızalanan yer tavsiye esnasında size daha önceden belirtilmiş idi
-
ben sıparişi geçtim veli abiye şimdilik bir er adet.kral magnum sıparişide verdim bildiğimiz kral magnum ağaç üzerine plastik kaplama yapmışlar
no problem 
-
bu resimler siteye daha önce yüklendi

-
bu gün yine sıfır çektin zıpkın ile
ya bu kefaller okunmuş kefalmi acaba
zıpkın geçmedi bu gün 2 kere vurdum biri 3 kilo falan vardı diğeri 250 gram ancak gelirdi,kendimden şüphe duydum vallah diğer büyük zıpkınıma mil almam gerekiyor,ufak zıpkınla bu iş olmuyacak,siftah yok daha bu zıpkın ile,isteyen olursa satabilirim,ben küçük zıpkınla beceremiyorum bu işi
-
yok bu keçe sert plastik den yapılma şeffaf renginde,satıcıda webley patriot hava contası yazmış oraya ordan incelersin.hiç yokdan iyidir
-
iskele den ırmağamı atladın yoksa en uç daki beton iskeleden denizemi atladın?ırmağın suyu çok soğuk içinde bekleye bilene açk olsun,biraz dan kahvaltımı yaptıkdan sonra denize dalışa gideceğim, dün yarım bıraktığım işi tamamlamaya gideorun

-
bundan daha uzun boğaz çapı büyük dürbün varmı paralax özellikli? getirtmiş ken tam getirteyim de onun için soruyorum
ben çok keyif alıyorum dürbün den bakınca böcekleri falan gördümde kısa mesafede olsa
-
madem fabrikaya sık sık gidiyorsun gittiğinde patriotun keçelerinden aşırsana bizim için

alırsan sen alırsın kardeş,herkesin adına ben alabilirim kim ne kadar keçe vs isterse,
tüfeğin hayırlı olsun
ne diyelim ilk haberleri hep senden duyuyoruz,hatsan her eve bir pcp girecek parolası mı çizdi acaba teşekkürler hatsan
-
Geçen yaz Manavgatlı arkadaşımızla gitmiştik oraya. Boğaz diyorlar sanırım o mevkiye. Çok hoş bir oluşum; 50 metre genişliğinde, birkaç km uzunluğunda bir kara parçası ve bir tarafı tatlı su, diğer tuzlu su. Denize girip diğer tarafta da duş alıyorsun

Rastgele

alabalıkda yedin mi ızgara da kardeş? senin bahseddiğin yer vucudumun doğrutulsunda 400 metre ileri de
-
deniz bana 150 metre ama 2 aydır denize girmiyorum,bu gün niyetlendim giderken ufak boy zıpkınımı yanıma aldım,ilk etapda suya zıpkınsız girdim birde ne görüyüm en ufağı 1 kilo kefalin
hemen sudan çıkıp zıpkınımı aldım
balıkların durduğu yer çürümüş yosunların olduğu bölge,dalga ile birlikde bu yosunları suyu bulandırıyor böyle olunca kör kör bakıyorum suya.6 7 kere bükük kefallere denk geldim hatta bitanesi zıpkının ucuna kadar geldi sıkamadım tetiği
bu kefaller açıkdan gelmiş man kafa kefaller,bir kere kuzu balığına denk geldim tahminim 7 8 kilo var dedim ya su çok bulanık yarım metre önümü göremiyorum aniden önüme çıkıyorlar.zıpkını doğrutuyum derken balık arazi,diyeceğim bu gün hayatımın en beceriksiz zıpkını nı kullandım
benim yerime başkası olsa varya bu gün en az 15 kilo balık vururdu,zıpkın ile dalan arkadaşlara bir sorum olcak bu zıpkınların birde havalısı varmış kullanan bilen varmı aramızda? -
ben bu tüfeğe 10 üzerinden 4 veriyorum
5.5mm bu tüfeğe ağır geliyor ne biliyim belli bir kullanımdan sonra sanki attığım saçmayı hedefe giderken görecekmiş hissi veriyor.5.5mm ama güçsüz bir tüfek,bu tüfek için çıkış hızı 280 m/sn deniliyor ama bu ne kadar gerçek bilmem, -
doğrudur abi,zaten öyle olsa siz pcp tüfek kullananlardan bu tür aletler ile dolum yapılabildiğini duyardık