dürbünü arakdaş berki cok fazla geriye almıstır dürbünü görmemizi zorlaştırmıycak kadar ileriye alabiliriz diye düşünüyorum ben at44 ümde cok geri almıstım 20 cm kadar ileri aldım düzeldi tabi arkadasın dürbünü nerde bilemiyoruz...
ercan1221 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dürbünü arpacıga yaklastırmanızda cözebilir uzaklastırdıkca daha fazla gözükür
-
Çanta her ne kadar kumaştan yapılmış olsada sert ve rijit bir yapısı var.
Bana bu detaylar adeta müşteriye ''siz özelsiniz'' (eee nede olsa bir cok kişinin gözünde bir oyuncağa dünyanın parasını verdiniz) demek amacıyla yapılmış ve bu mesajı verebilmek için baya düşünülmüş hissi verdi. Bu mesajı almaktanda hoşlanmadım desem yalan olurŞu kısmı cok hoşuma gitti dogrusu
+1
Buarada tüfeginiz hayırlı palletleriniz isabetli olsun...
-
Arkadaşlar sorun cözülmüştür Hatsan tarafından halledilldi...
-
Merhaba su gönderdiginiz video daki bıcaktan bulma şansım varmı cok mrk ettim Saygılar...
-
Böyle bir saldırı yapılan adamdan bir daha hayır gelmez...

-
güzelmiş hançer gibi olan cok hosuma gitti ...
-
bencede dürbünde +1
-
-
AT -44 ü modlamak kolaymı?
-
abi parçalara ayırıp yakalanırsan bu sefer derdinide anltamassın havalı tüfekte oldugunu anlatamssın hatta ergenekondan bile cıkarsın şakya gelemzbı

-
-
Konunun başlıgını görüp iceri daldım fakat biraz hayal kırıklıgına ugradım
:D,
Hayırlı olsun buarada... gercekten hafifligiyle avantaj saglayan bir silah -
Hatsan torpedo al,sinek vur

-
dolduruorum 160 bara dolum yerinden tıss diye sesgelmeye baslıor sabaha 0:D direk hatsana gönderiorum fikret bey cok yardımcı oldu saolsın
-
at-44 10 long barrelimin dolum yerinden hava kacırma problemi var acaba tüpü degistirirsem problem sona eririmi?
-
Etik olmayabilir ama Safir T-14 ü otomatik moda getiripte cıkabilirsiziniz
ama nekadar etik olur bilemem -
Ben harika domuz avı yapıorum enfazla 2 mermide yerde oluor.Sıra dısı domuzlardan bahsetmedim ben ,yaban tv yide biliorsanız orda 100lerce kişi safirle domuz avına cıkıor. ve cok basarılı...
50-350 arasında domuzun agırlıgı degişior sizin bahsetikleriniz 250 350 arasında galiba
Bide deneyimli avcular bilir Domuz sadece kacamayacak durumdaysa döner sana hayvan gördügü gibi saldırmaz öyle bişey yok. -
Bende alıcaktım 50cm boyunda kartona herbiri 20cm-50cm arası grupman yapınca vaz gectim:D
Avcıysanız domuz avı icin süper.. -
Bide kaval namlu olmasa