at44-10 new long barrel diye arat airstripperlı olan.
ercan1221 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben biraz bekleyi at44 almanı tavsiye ederim.
-
Bütceniz nedir aradıgınız özellikler nedir söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
-
Garantisi bitincede ücret karşılıgımı yapıolar acaba?
-
bana sorarsan psg -1
en sevvdigim yarı otomatik tüfektir sekmesini kabul edersen tabi
cok etrafa atar ama olsun psg hayranıyım 
-
Bendeki tüfek daha önce koydugun ahşap olan ve airstripperlı olan ahşap oldugun için daha agır haberin olsun ayakta atıs imkansız gibi dürbünle bereber agırlıgı:5-6 kilo edior plastik daha iyi.
-
Valla bazen forumda satanlar oluor ordan alabilirsin bildigin iyibi marangoz varsa ona yaptırabilirsin:D
-
airstipper diosun bende var o buarada senin silah long mu?
bide bu konuştugumuz olayla iligli biley ekliyim gecen bu forumdan bir üye silahını gönderip üst modelini istemisti cok sasırdım dogrusu

-
Arkadaşlar iyi niyeti kulanıosunuz, yapmayın bunu rica ediorum.3jarjörü napıcaksın? karsı tafafıda düsünelim biraz lütfen.
-
O cekirgeye atmayı düsünmüosun İNS

-
120- 180 bar arası kullan cok iyi 30 atış verir tavisyem

-
yayı kapa olması lazım

-
kurma kolunu geriye cek sonuna kadar. Yanlız jarjörü koyma kolay gelsin...
-
Levent bey gerçekten harika yazmısın.Aynen hatsan böyle zamanlada kücük hatalarını düzeltip cok iyi yerlere gelecegine inanıorum ayrıca daha 1haftalık AT-44 10 LONG BARREL var ve cok memnunum.. grupmanlarıda harika
-
Çok daha iyi olur abi,beklioruz 400 veya 300 ü

-
Bunlada 400 metre atışı yaparsın heralde kadir abi
Hayırlı olsun bu arada -
Gönül rahatlıgıyla kulanıorum ozman gamo prohunter mermilerini

-
Sadece silaha zarar vermesin gerisi benim icin 2inci plana düsüor silahım AT-44 long barrel.Açıkcası bu pelletlerin beni 1hafta idare etmesi gerekior sonra hatsan torpedo alıcam cok iyi bi grupmanı var acıkcası torpedonun..
-
Biyerlerde kalitesiz pellet silaha zarar verir namluya felan böyle bişey okumustum bu mermi zarar vermior heralde gamo öylemi?
-
hahahahD:
:DD::DD