togay yurtsever adlı kullanıcının mesajları

    amca bu pulların boyutları ne tam oalrak bende sanıyıden sorup sorusturayımda bende koyayım ya pıston ıcıne pul.yada kursun dokme ısıde mantıklı geldı ..kac tane pul konabılrı maksımum bende orjınal yayı var su an.maccarıden bır haber yokmu yay ıcın.

    valla dedik ya isteyen inanır isteyen inanmaz diye..forumdan bir çok arkdas benım bira şişelerine attıgm mesafeyi gördüler..120 mt de ,rüzgarsız ortamda ,benjamin pellet ile 10 atıştan 9 unu vurmak zor değil.tabi bu bayağı bir pratikle yapılacak bir olay.yani ^^hayır,bunu yapmak kesinlkle imkansız^^ demek yerine,deneyip görmek ya da yapanları görmek daha doğru olur kanaatindeyim.
    hala da inanmayan varsa gelirken bana bir dürbün getirsin ,burda kalmadığı için birde benjamin pelelt getirsin ben ona çok güsel bir şişe şov yapayım görsün.



    Not:bunu söylemekte yarar var bilmeyen arkdaşlar olablilr..hedefe sıkarken artıkıl tam ortası ıle değil milldot ıle yaklasık 50 cm ustune belkı daha üstüe atıyorum.

    ya burda o yeşil basşlı şişelerden yok.. 8| ne edecem ben şindi?bende benım 4x4 mod 54 le şişe kırıyorumda ara sıra bizim sişeler soda şişesi...yani gövdesi de yeşil..gelip beraber kırsak olurmu abi.?bizim hiç yeşil başlı şişemiz olmadı abii... ;şrofls;.

    bahsi geçeN dürbün şu an için Türkiye de satısta olan fiyat ve performans grafğimdeki en iyi dirbin fakat siz 350 magnum gibi bir slahla atıs yapacaksınız onun için benim tavsiyem daha küçük mercek çaplı bir dürbün seçiniz örnek olarak aynı dürbünün 4-12x44 olan modeli tam sizin aradığınız türden bir dürbün..
    yurt dışından dürbün sipariş edipte getirtememe rekoru kıran bir kişi olarak en sonunda pes edip bende bundan biradet sipariş edeceğim.

    valla arif kardeşimin de dediği gibi arazi bizim evin hemen arkasında ve sartlar çok uygun durumda..ben tek başıma oldugumda bile araziye gidip atış yapıyorum.
    hedeflerin bulunduğu yerin arka tarafa toprak oldugu için güvenlik de cok ıyı durumda. arazide benim aylar önce unuttum hedef kagıtları bıle saglam duruyor du,yani gelen giden pek yok..tabi bu bulusmadan sonra saglam hiçbirsey kalmadı. g;$i

    eğer tüfeğinizde kullanmadan, paslanma gibi bir sorun varsa alır almaz aldığınız yere iade atseydiniz veli bey bu durumlarda size yardımcı olur.tabiiki ordan aldıysanız.
    gres konsunda da pek yorum yapamayacagım ama yesıl renktekı kaucuk esaslı greslerın ısıya neme ve zmana karsı dayanıklı olduugnu bılıyoru.ıyı tercıh.

    onur ya aferin abim..ellerine saglık.bu arada benım arkdaslardan bir tanesı de patriot aldı dün baya bir atıs yaptım evin içinde..tetiği sökeyim dedim ama ugrasmak istemedim şimdi burdagördüm bana rehebr oldu.ayrıca patriotlar için değişik ve cok kullanıslı planlarım var.bunları seninle konusalım bir ara seninkine de yaparımolmazsasüper olacak kanaatindeyim.olduktan sonra patriot severlerede yayınlarız.

    şimdi yani 10-01-2008 saat 16:23 ıtıbarı ıle güney avdan hüseyin abi ile görüştüm ve yazılanlara ona telefonda okudum söylediklerime kendisi inanamadı.böyle şöylerin olmadını söyledi.halen elinde raider var hakancım gel almak istersen al.kim isterse dolum aparatsız temin edebilir.bilgilerinize.
    siz bu biligileri nerden ve neye güvenerek aldnızı merak ettim. X(

    ben sızden sonra gıdıp huseyın abı ıle gorustum,adamın tek sıkıntısı dolum aparatı olmadıgı ıcın ve kendınce baska bır aparatın saglıklı dolum yapamayıp tehlıkelı olacagı dusuncesınden satmak ıstemeyısı.sonra,ben ıstersen sana sılahı satayım dedı o fıyata ama dolum aparatını dısardan sen bulman lazım dedı bende bulrum abı dedım.ama ertesı gun annem rahtsızlanınca almak ıcın gıdemedım.
    sen inanmak ıstedıgıne ınan ıstersen yıne ama dogrusu bu..yanı hala iyı esnaflar var.
    saygılar iyi atıslar.

    Burda firma kötülemenin hiç bir gereği yok.çünkü daha önceden yaptıkları da belli...
    Eğer böyle bir durum söz konusu ise işin içinde başka birsey var diyorum ben.Çünkü bizzat gidip Hüseyin abi ile konustum işin aslını öğrenmek daha doğru diye düşünüyorum.Öyle,bilmeden yorum yapmak olmaz diye düşünüyorum.En iyisi önce Bahtiyar bey ile görüşüp neden dolum aparatlarının bu kadar geciktiğini öğrenmek ve neden fiyat farkının olabileceğini,eski söylenilene neden sadık kalınmadğını öğrenmek.
    Benim kanaatimce gelmesi beklenen ve hala bir türlü gelemeyen şu dolum aparatlarının olmayısı ve aparatın artı fiyat yönünde bir etkisi olacağı.Çünkü firma aparat olmaDan satışı yapmayı düşünmüyor.