togay yurtsever adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar ürünlerimiz yarın piyasa da.
    Kutusu kargo alıcıdan olmak üzere 14 tl ve içinde 144 adet var.istediğiniz kutu adetini ve adresinizi bana özel mesaj olarak göndermeniz yeterli.

    Arkadaşlar merhaba.
    Evet siz çok beklettik bunun farkındayız.Bu durumda firmadan çok sizlerin nelinde ben daha zor duruma düştüm çünkü sizlerle en çok muhattap olan kişi benim.
    Ama şunu tekrar tekrar yinelemek isityorum.Ben bundan önce de SpotOn da ya da şimdi ki Şavk mermilerde hiç bir ticari amaç gütmeden sadece hobi adına yararımız olsun diye birşeyler yapma düşüncesiyle uğraşıyorum.Haa ilerde bu işten para da kazanabilirim belki bu benim bileceğim iş tabii ki.
    Bu iş böyle geldi böyle gider siz ağzınızla kuş tutsanız da yine de bu kuş niye yaşil değil çkan birileri olacaktır.O birilerinin de kimler olduğu zaten aşikar.
    Dışardan davulun sesi hoş gelir.Herkes altı üstü bir pelet yapılıyor diye de düşünebilir.Ama işin rengi öyle değil.Sadece üretimla ya da prosedürle ilgili sıkıntılarda olablilr.Ama kimse bunu düşünmez.
    Biz de bu durumdan elbette memnun değiliz.Sizi beklettiğim için şahsen ben en çok yıpranıp zor duruma düşen kişi oluyorum.
    Sonuçta şu forum camiasına bakıldığına en eski kişilerdenim ve herkes benden firma adına vermiş olduğumuz sözü tutmamı bekliyor.E haklısnız da ancak herşey benim elimde de değil biliyorsunuz ki.
    Peki ben neden bu kadar bekliyorum,sizleri bekletiyorum?Çünkü benim gibi hobiye bağlı olan kişiler,hayatları,yaşam tarzları haline gelmiş kişiler herzaman bu konuda almış oldukları kararların başarıya ulaşmasını isterler.Tabi bir umut görüyorlarsa.


    Ayrıca biz bu ürünü tam piyasaya çıkacağı zaman duyurmak istedik ama elimizde olmadan palnımız deşifre edilince açıkçası zor duruma düştük.Üstüne birçok aksilik te eklenince süre uzadı elbette.


    Üretimimiz tamamlandı.Şu an sadece ürünlerin bana gelmesini bekliyorum.Geldikten sonra satışa başlayacağız.


    Sayın Sinan Ergül Bey de umarım ürünümüzü beğenir ve bizlerle yaptkları grupmanların resimlerini paylaşırarak yerli malı ürünlerimizin gelişiminde katkıda bulunur.

    İZmirlli hobidaşlarımızın yaptığı bu fedakarlığı görmezden
    gelmek mümkün değil.Hepinize teşekkürler.
    Oluşacak Genel kurul muhtmelen bölgesel takım
    üyelerinden kurulacak (ki bence de öyle olmalı) böylelikle
    herkesin bu spor için ortak emekleri olacak.Bu ortak
    emeklerle Türkiye şampiyonları düzenlenecek.Bu
    şampiyonaların masraflarının düzenlenecek şehir takımının
    karşılması yerine her takımın içinde oluşturacağı üyelik
    aidat sistemine geçişle daha kolay olacağını düşünüyorum.
    Ben her zaman bu spor adına elimi taşın altına sokmaya
    hazırım.Bunu her zaman söylerim.Eğer istenilen özel bir
    kriter yoksa ya da uygun görülürsek bende kurul için
    elimden geleni yaparım.

    Bu sistemi bir kaç sene önce burda bir dostum yapıyordu tüfeğinde.
    Yaklaşık 2 senedir torpedo 150 tüfeğin üzerinde 44 mmmercekli dürbün kullanıyor ve sorun yok.
    Yani sistem yeni değil.Bunu daha önceden deneyip yapan yerli mucitlerimiz var :D

    Hayırlı olsun güzel seçim..Bu dürbünle ilgili eklemek istediğim şey turretler ve paralax tanburası çok hassas fazla zorlamamak gerekiyor bu nedenle kalabalık arkadaş ortamında atışa gidildiği vakit meraklı ellerden korumak gerekiyor..Turretler diğer dürbünlere nazaran yağ gibi akıcı çevriliyor nazik davranmakta yarar var..


    Kesinlikle katılıyorum.Turret cap ler hassastan başka birşey!
    Zamanında bu dürbünden aldığımda daha ikinci gün üst turret cap elimde kalmıştı ve mecburen bir vida ile üstten sabitlemek zorunda kalmıştım.

    Üretimimiz tamamlandı,sitcker işini hallettik.
    Mermiler üzerinde de biraz değişiklik yaptık.Şimdi bir kaç prosedur kaldı o da tamamlandı sayılır.
    Ayrıca her zaman alacağımız malın ucuz olmasını istiyoruz haklı olarak ama unutmayalım ki kaliteyi istedikçe mecburen fiyatta artmak zorunda kalıyor.Yoksa kurşunun kilo maliyetini hesaplayıp fiyat belirleyecek olsak dünyanın en iyi pelletlerinin 1 ya da 1.5 tl ye satış yapmaları lazım.
    Fiyatı etkileyen onlarca faktör var. BİZ yinede bu etkenleri en az şekilde fiyata yansıtıp piyasaya sunmaya çalışıyoruz.
    Ne yazık ki ucuz olsun satılır diye bir gerçeklik yok artık.Kalite yi üretmek istiyoruz biz.Yoksa bu zamana kadar çoktan piyasaya çıkıp satış yapabilirdik.
    Sizlerde takdir edersiniz ki kaliteye uluşmak oldukça zor ve maliyetli.Süre istemeden uzayabiliyor. Ama artık yolun sonundayız ve umarız sabrettiğinize deyecek.


    Saygılar.

    Başar,
    Bu rüyada şahsım adına söylüorum payın büyük.Aslında konuyla ilgisi olan herkes benimle aynı fikirdedir ama karşı gelenler de malum nedenlerden dolayı katılmayabilirler bu görüşüme.Onlara da saygımız var.


    Sadece 2 sene içerisinde ülkemizde ft konusunda bu kadar güzel yollar katetmemiz tesadüf değil,bazı emeklerin meyvesidir.
    Bizler havalı silah severler olarak bu hobiye gönül verip,field target i artık şu süreçte Spor olarak benimsediğimiz sürece ağaçlarımızın dalları meyve ile dolacaktır.
    Benim şahsi görüşüm yıllardır yaptığım havalı silah hobisini bir şekilde taçlandırmaktır ve bu ancak bu spor ile mümkündür.Ülkemizde bu denli güzel bir sporu avrupa standartlarına taşıyarak yapabilecek olmak benim için bir gururdur.
    Ülkemizde ki havalı silah severlerin,hobidaşlarımızın,Bu sporu benimseyip,bizlerle beraber olamalarını canı yürekten diliyorum.Umarım bizlerde sporumuzu en güzel haliyle yapar,kavgadan,tartışmalardan,kalp kırmaktan uzak dururuz.


    Saygılar.

    Ben tamamen kişisel görüşümü yazdım. Bu arkadaşların hiçbirini tanımıyorum, şimdiye kadar hiç birini görmedim bile, dolayısı ile kişisel bir husumetfalan olamaz. Hit takımı ile de yazdıklarımın hiçbir bağlantısı yok.
    Milli sporcumuz olduğunu bildiğim Erdinç bey de olsaydı iyi olmaz mıydı? Bu soru kötü niyetle sorulmuş bir soru değil. Yaş ve konum olarak ta ortalığı karıştırayım da bulansın diyecek biri de değilim zaten sayın Yurtsever. Bu sorunun cevabını takımlar bazına indirgeyeceğinize kişisel nedenlerle veya şundan katılmıyor diyebilirsiniz. Bu kadar başarılı bir sporcumuzun da milli bir takımda olması gerekmez mi?
    Sayın admin bu konu yine gereksiz bir yöne kayıyor, benim mesajlrımı silebilirseniz sevinirim. Anlaşılan bundan sonra tebrik ve +1 gibi tuşları kullanmam lazım sadece...


    SN Hamatum burada konuşuyoruz hiç bir tartışma yok o yüzden mesajlarınızın silinmesine de gerek yok.


    Erdinç benim çok sevdiğim yakın bir arkadaşım.O kendi isteiğyle bu yarışmada yer almadı çünkü geçtiğimiz günlerde ulusal çapta bir yarışması vardı ve orada olmak zorundaydı.Erdinç profesyonel bir sporcu yani geçim kaynağı atıcılık dolayısıyla işi de bu.Boş zamanı olsa kesinlikle giderdi diye düşünüyorum.


    Öteyandan ilk gün itibari ile takımımız iyi işler çıkarmış.


    Yarışma genel zorluk derecesinin oldukça üzerinde 55 yarda da bile yüksek açılı hedefler varmış.Üsütne bir de rüzgar eklenmiş.
    Daha öncelerde de yarışmalara sürekli katılan sporcuların ortalamalarına çok ta uzak olmayan bir ortalamamız var.
    Bugün daha iyi bir kulvarda yarışıyorlar ve açılı-handikaplı hedefler daha azmış.Bir de yarın var elbette.
    Bakalım hayırlısı olsun.Onlar sonuncu bile olsalar bizler için kendi imkanlarıyla avrupa kapılarını aralamış,ne olursa olsun ilk olmuş kişiler.
    Allah yardımcıları olsun.

    Togay abi,anladığım kadarıyla çok ufak detayların bile değerlendirildiği ve sabırla çalışılıp olursa en iyisi olmazsa hiç olmasın düşüncesinin benimsendiği bir çalışma yürütüyorsunuz.böyle şeylere saygı göstermek lazım.emeği geçenleri tebrik ederim,Allah gönlünüze göre versin abi Allah utandırmasın.


    Aynen Mustafa kardeşim.Öyle düşünüyoruz.

    Arkadaşlarımız tamamen kendi imkanarı ile Estonya ya gittiler doğrudur.Resmi olmadığını bizde biliyoruz ama ülkemizi temsil ettikleri için böyle adlandırılması da çok da anormal bir durum değildiye düşündüğüm için böyle yazdım.
    Fakat benim anlamadığım Hit Takımı olarak neden böyle şeyler hep sizden çıkıyor?
    Aranızda çok sevdiğim,saygı duyduğum arakadaşlarım,abilerim de var kimseyi de itham etmiyorum lütfen yanlış anlamayın ama merak ettiğim için soruyorum.

    Hİç üzülmeyin arkadaşlar bugün yarın piyasaya çıkıyoruz.


    Yeni pelletlerimizin kutularında ki etiketler istediğimiz gibi değil di.Kutu şeffaf,etiket şeffaf olunca şık görünüyor ama zor okunuyordu ,bunları değiştirdik ve bitmek üzere.
    Küçük bir kaç iyileştirme daha da ekleyince süre uzadı.


    Üretim hakikaten çok meşakkatli işmiş.Beklediğiniz için hepinize teşekkürler.Sizlere minnettarız ve süreyi uzattığımız iç,n özür diliyoruz.

    Arkadaşlar,
    Tarihimizde ilk kez gurur verici bir olaya tanıklık ediyoruz.
    Ülkemizde daha yeni yeni yaygınlaşan Field Target sporuna gösterdiğimiz ilginin karşılıklarını yavaş yavaş alıyoruz.
    Başar kardeşimizin öncülüğünde Avrupa ve Dünya artık bu konuda bizi grup olarak tanımış (kendisine teşekkürü her zaman bir borç bilirim) ve akabinde düzenlenen ilk uluslar arası müsabaka olan Estonya’nın Güney Batısındaki sahil şehri Pärnu’da tertiplenecek Avrupa şampiyonasına davet etmişlerdi.


    Yarışma 25-26-27 ağustos tarihleri arasında ve Kafilemiz Allahın izniyle yarın yola çıkıyor.
    Takımımız daki isimler şöyle:


    Serdar Havsut
    Erhan Ay
    İlker Erinç
    Başar Öztuna
    Türker Erinç
    İsmail Kahraman


    Bence Mükemmel bir kadroya sahibiz.Aslında amacımız ilk uluslarlar arası müsabakada şampiyonluk olmamalı ama bu kapasiteye sahip kişilerden olşan bir kadromuz var.En azından ilk yarışmada Milletin gözünü korkutmasak iyi olur :D .


    Bizleri yurt dışında temsil edecek olan sevgili dostlarıma,abilerime şimdiden başarılar diliyorum.Sizler, derece alamasanız da bizler için örnek olacak,ilerde çocuklarımıza anlatacağmız anılarla bizleri en iyi şekilde temsil edeceksiniz,biliyoruz.


    Tüm hobiseverler ve Türk milletinin duaları sizinle olsun.


    Gazamız mübarek olsun.

    Hali hazırda takımlar listesinde bulunan Çukurova grubu ne yazık ki ilgizilik nedeniyle dağılmış durumda.
    Bu yüzden yeni bir oluşum gerçekleşene dek listeden çıkarılabilir benim görüşüm.
    Eğer itirazı olan arkadaşım varsa tabii ki kalablir.


    Ben şahsım adına yoluma Adana Takımı ile devam etmekteyim.