tlg mmc adlı kullanıcının mesajları

    abi tüfek dizelleme etkisi olunca gücü bir kademe daha artıyor. sprey bakım yagı kullanıyordum 5 atıslık dizel etkısı yapıyordu...kırmızı gres uyguladı bi ise yaramadı daha cok guc ü düstü .peki daha ince bir gres yagı kullanırsam daha etkili atıslar yapabilirmiyim.

    abi orjinallik konusunda haklısın bi yana...sanırım son noktayı koyan sen oldun :) nabalım diyecek bisey yok...sanırım mod lamalar tüfekten tüfege degisiyor .artık onumuzdekı yaz a kadar ıdare edecez bununla .almanyada yasayan dayıma weihrauch hw90 getirtecegim yan çizmezse tabi ^^

    cevabınız icin tesekkür ederım.dediklerinizi dikkate alacagım.
    acıkcası bu tufegı almamın nedenı uzerınde modifiye yapmayı orenmek içindi.anlıyacagınız kobay olarak . ama bu tüfek parasına gore oldukca isabetli cıktı. gücü hernekadar az olsada 30 m den dürbünsüz sigara paketini vurabiliyorum biraz daha gücü olmus olsa orta hallı kullanılabilecek bir tüfek .PEKİ BUNUN GÜCÜNÜ BASKA BİR SEKİLDE ARTTIRMAMIN YOLU VARMI?

    üstadlarım meraba...


    amatörlüğü atmak ve kurcalamak için aldıgımız torun k-101 5.5mm tüfegin YAY TUTUCUSUNA VİDA PULU takıp yay ı biraz daha sıklastırıp extradan performans alabilirmiyim ,


    tüfekte yaptıgım denemelerde sprey yag ile pistonun içini yaladıktan sonra 2-3 atıslık dızelleme etkisi ile 18 mm suntayı delip gecebiliyor ama dizelleme olmadan kullanılmıyor güçü bayagı bı dusuyor...yesil gres bulamadıgım ıcın kırmızı gres yagı kullandım cok az mıktarda ve tüfegin güçü daha aza düstü paletler suntaya saplanmamaya basladı bende temızlemek zorunda kaldım ve eskı halıne gerı dondu. tahmınımce tüfegin güçsüzlügünden dolayı oldu... yayı sıkılaştırıp daha güçlü bir yay elde edıp , yeniden gres uygulama gibi işlemler son çagre olarak denıyecegım...kısacası sızden öğrenmek istedigim , bu işlemi yaptıktan sonra herhangi bir tehlikesi olurmu (TETİĞİN KAÇMASI , TÜFEGİN DAGILMASI VS.).yardımlarınızı beklıyorum .