hes1984 adlı kullanıcının mesajları

    sumatra grupman silahı değildir. Aynı güçte üstelik daha isabetli bir silah istersen day state yada condor almalısın.


    Korede ateşli silahlarla av yapmakin geren belgeler zor alınıyor neredeyse imkansız gibi. O yüzden hayvanları öldürebilecek güçte ve ruhsat gerektirmeyen bir silah olsun diye iç pazara bunu yapmışlar. Yani sumatra çok güçlü bir av silahıdır, grup zor olur


    bende koreliler gibi avlanmak istiyorum belki :) zararlı canlılara karşı kullanmayı düşünüyorum mesela sürü halindeki gargalara ateşli tüfekle atmak yerine 60-70 metreden sessiz bir şekilde 3-4 tanesini avlayabilirim. Yada bizimkilerin köyde evin yanında kümese tilki geliyor silah sesi yine cevreyi rahatsız edebiliyor.Tarla faresi mesela yer fıstıklarını yiyor daha sayıyımmı zararlıları..


    Benim grupmandaki kastım bu zararlı hayvanlar için sumatra modellerinden biri işimi görürmü. diyelim ki 100 metrede tilkiyi düşürürmü tabii biraz saçma soru ama... yada 100 metrede sıralı 5-6 atışda kaç cm çapında mermileri toplar ve tahribatı nasıldır desem ????

    sumatra modellerinden birini almayı düşünüyorum ama hiç video grupmanına rastalamadım. benmi bulamadım zaten yokmu. Şöyle 50-75-100-125 metrelerde video yayınlayacak biri yok mu????

    herkese merhabalar.
    cıtroen berlingo multispace 2001, kullanıcısıyım babamın ısrarı ile almıştım ve artık değiştirmek istiyorum. üste fazla para koyamadım için 13-14 bin bütçem var. vw polo 1,6 classic, 1998-2000 model arası klımalı dizel veya lpg li almayı düşünüyorum. artı ve eksi yönleriyle nasıl bilirsiniz
    (arabayı rüyandamı gördün bu saatte diyen olursa, iş yerindeyim elektrik üretiyoruz :))
    saygılar.