tacir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abi çin malı bıçak var bide çin malı bıçak var
çinlerin husa köyünde yapılan bıçaklar dünyanın en iyi bıçaklarından dır vikipedyadan alıntıXiang, geçen yıllardan birinde, yerel hükümetin köyde "Bıçak
Kralı" seçme yarışması düzenlediğini, yarışma sonucunda da kendisinin,
yaptığı bıçağın güzelliği ve keskinliğiyle "kral" unvanı kazandığını
söyledi. Xiang, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yarışma dallarından biri, bıçakla çivi kesmekti. Bu
yarışma sırasında, bazı kişilerin yaptığı bıçaklar, bırakın çiviyi
kesmeyi, kendi keskin yüzlerini kırdılar. İkinci dal, kazık kesmekti.
Bu yarışmada da bazı kişilerin yaptığı bıçaklar kazığı kesememişti. Ben
ise, bıçağımla kazığı ikiye bölmüştüm. Üçüncü yarışma dalı ise bir
havluyu ortadan kesmekti. Bu kez de bıçağımla havluyu ortadan ikiye
böldüm. Böylece bu yarışmada şampiyon oldum."
Husa bıçağının yapım sürecinde, malzeme seçimi ve
yapımından montaja kadar onlarca işlem bulunuyor. Achangların
yaptıkları Husa bıçaklarının birçok çeşidi var. Husa köyündeki Aqiang
milliyetinin yüzlerce yıl öncesine dayanan bıçak yapım sanatı, kuşaktan
kuşağa aktarılarak günümüze kadar süregelmiş.
bulsam alırım ama nerdeee
-
Trabzon'da scuba dalış merkezi-kursu vs. varsa orada doldurtabilirsiniz, genelde 10-15YTL ücreti oluyor. veya HABAŞ'tan tüp kiralayıp onu azotla doldurtabilirsiniz, HABAŞ ücretlerini bilmiyorum.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler trabzonda yurtta kaldığım için tüfekğimi samsunda kullanıyorum(yurda sokmak yasakmış)
herhalde orada da vardır dolum için yerler pompalamama gerek yok demek ki -
tüp olursa evdeyken havayı basarım. Atış arasında hava basma derdi olmaz diye düşündüm bu konularda bilgili yada pcp kullanmış değilim kaç litrelik tüp ne kadar idare eder onu da bilmiyorum 1.5 ltlik tüplerin 100 $ olduğunu duydum uygun geldi
hava bastırma olayı içinde dolum yeri her yerde varmıdır? olsa ne kadardır ? bilgim olmadığından öyle düşündüm -
Bu yaza vaziyeti denkleştirebilirsem bende bir pcp almayı düşünüyorum
markaya Bam ların incelenmesinden sonra kararımı vereceğim bu konudaki yazılar kararımıza yardım eder umarımBu arada scuba tüplerini tüfekle alacağımız pompalarla doldurabilirmiyiz???????
-
Memleketin verdiği bi sevgi olsa gerek bu silah sevgisi resimdeki silahlar şimdi aransa çok zor bulunur bulunsa bile fiyatları uçuk olur muhtemelen
bizimde böyle birikimlerimiz geleceğe aktarılır umarım
-
way be baya kuvvetliymiş demek ki
video yu sabırsızlıkla bekliyorum abi -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu nasıl bir palet tir? şişeyi neden patlatmadan delip geçiyor? bizim kullandıklarımızdan farkı nedir?
-
Avcı abi ustaların da senin de ellerine sağlık ustaların yapımını size gösterip anlatması güzel birşey ben sürmenede 1-2 ustaya yanınıza çırak alın dedim ters ters baktılar
Fabrikalara dışardan giriş te ancak fabrika müdürünün izniyle oluyor izin alabilirsim sürmene bıçağının yapımını da ben anlatırım inşallah
-
Bu bölümde bıçaklar diye bölümde varmış ilk kez gözdüm havalı silahlardan önceki merakım bıçaklar üzerineydi sevindim

Elinizdeki güzel bıçak ve çakıların resimlerini paylaşabilirseniz hem koleksiyonu olan arkadaşlara fikir hemde göze hitap eden bir şeyler olur
kendi bıçaklarım evde olduğundan resimlerini şimdilik koyamıyorum ilk fırsatta bende koyarım
bu arada ben sürmenede ikamet eden biri olarak merakı olan üyelere bıçak yaptırma konusunda yardımcı olabilirim sürmenede mükemel krom bıçak yapan ustalar var
-
paletler bitecek gibi bende pazartesi yazıcılara uğrayayım o zaman
3-4 kutu almak şart oldu -
Ellerinize Sağlık uzun zamandır beklediğim dökümanlardı.
Teşekkür ederim
-
evet 4.5 mm ama uzun zamandır yazıcılardan palet alamadım bitmişte olabilir.5.5mm leri bilmiyorum
-
ben samsunda ucuz fiyattan(4ytl) ye buldum oradakilerin hepsini aldım(4 kutu) ama trabzonda yazıcılardan 6 ytl ye de almıştım.yeni modeller gelecekmiş galiba onları bekle derim.
-
Abi dönemine göre değişebiliyor diye biliyorum normal zamanda ekmek-kokmuş peynir karışımıyla iyi avlanıyor ama balık tuttuğum yerdeki amcalar kuzu billluru zamanı gelsin de balık tutlalım azcık gibisinden laflar ediyordu
-
Hepsini kaydettim bilgisayara vitrinde olmasa bile ekrandan bakar bakar hasret gideririm
devlet yurtları yurdum gençlerini havalılarından ayırmaktan ne zaman vazgeçecek
-
Benim Kullandığım dürbün...
Görüntüsünden şikayetim yok ama 80 metreye promagnumla sıfırlayayım dedim alt-üst vidası son seviyedeyken hala 30 cm altına atıyordu bunuda göz önünde bulundurmak lazım derim (Belki bu tip dürbünlerde durum hep aynıdır ama benim gözlemlerim bu yönde) -
abilerimizin çoğundaki güneş gözlükleri dikkat çekiyor
Ankara team pek havalı 
-
4.5 mm 50 metreye kadar etkili lafına katılmıyorum bendeki modifiyesiz(yeşil gresle yağladım sadece) 4.5 cfx-royal le promagnum paletle 80 metreden 5 başarılı atışta en az 3 şişe kırıyorum her seferinde kırmıyor belki ama neresine vurduğu da önemli tabi
ama burda bahsedilen tüfek çoğunun dediği gibi en kuvvetli yaylı silahlardan birisi cfx e göre köonuşuyorum 4.5 patriotla 100 metreden şişe kırılabilir bence
kullanmışlığım yok ama anlatılanlardan anladığıma göre kırar
üstatlardan daha sağlıklı bilgiler gelecektir eminim -
ankarada olsaydım bende iş gücü olarak yardım edip yapımda çalışırdım
ses gelsin istediniz madem
kolay gelsin