tacir adlı kullanıcının mesajları

    Bende dün rüzgarsız havada 80 metre şişe atışı imkanı buldum isabet ettirdiğim 5 promagnum palletten 4 tanesi şişeyi kırdı(epey bir atış yapıp değdirdiğim 5 tane) ara sıra gelip giden rüzgarın atışları etkilediğine inanıyorum ;kihhik, bu arada cfx kullanan arkadaşlar kesinlikle yeşil gresi uygulasın tüfekte gözle görülür değişiklikler oluyor

    dediğiniz yağ kullandıgım yağ sanırım opel yetkili servisten alınmiştı tüfeği yeniden yağlayayım öyleyse . yükleme yuvası için yapabileceğim birşey var mı?


    bu arada eski yağı çıkarmak için öneriniz olursa sevinirim


    kpss için de allah kolaylık versin sınav bitmiyorki..

    tüfeği nucleex beyin geçende anlattığı şekilde adını tam bilmediğim gres yagı ile(ustalara yeşil gres yağı dedik bu ondan daha iyi deyip beyaz bir gres yağı verdi) yağladım yükleme yuvasına ve piston deliğinin önüne yağ sürmedim tetiğidi ince yağla yağladım.

    Bu gün atışa gidp 350 civarı atış yaptıktan sonra herşeyi normal olan tüfeğimden atışlarda ı bol duman ve ses çıkmaya başladı sonçta grupmanlara etki etti bu durum ayrıca palet yükleme yuvasının az miktarda ileri geri hareket ettiğini gördüm


    sizce ne yapmalıyım? tüfeği yağlamak için içini açmıştım garantden yararlanabilrmiyim? yardım lütfen ;#^+.

    Fotoğraf makinesi desteğine yarın bir bakayım serdar beyin yöntemi dengeli gibi duruyor ama ehliyet olmayınca taşımak biraz zor olur gibi ....başka ne gibi yöntemleri kullanıyorsunuz?


    bir yandan da yeni bişeyler deneyelim bakalım çumarım buluruz yoksa atış yaparken donmuş halde bulunabilirim :!:

    Merhaba ben destekli atış yaparken kabanını ve tüfek kılıfını kullandığından zorluk yaşayan biri olarak önerilerinize, kendi yöntemlerinize sığınıyorum tüfeğimi (cfx-royal) aldığım yerden birde bipod sanırım almak istedğimde satıcı alttan kurmalı tüfeklere göre bipod olmadığını söyledi malum satıcılara pek güvenemiyorum nedense ,böyle birşey varmıdır? varsa ne kadardır? yoksa kendi imkanlarımızla bi çözüm bulabilirmiyiz?


    böyle bi konu daha önce açılmışsa kusura bakmayın bayadır geziniyorum göremedim varsa konunun linki de yeterli cevap olacaktır

    moral bozmak gibi olmasında tabanca iyi diyorsansende bi sorun da olabilir o mesafeden o kdar dağınık atış...... paletle pek ilgisinin olacağını sanmıyorum atış tekniğine alakalı bir durum olabilir.tabi üstatlar neder bilemem bu benim görüşümdür.