Kundağa bayıldım Emre abi güle güle kullan.
everlost tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın. Güzel tüfek.
-
Özellike 9 atışlık 100 metre grupmanı çok iyi. Mustafa Bey taleplere yetişemeyecek böyle giderse

-
Konu pellet olunca Gamo insanı hobiden soğutur. Çok farklı modelini deneme fırsatım olmadı ama silahın yanında gelen bir kutuyu olduğu gibi çöpe atmışlığım var.
-
Hayırlı olsun.
-
Tebrik ederim sonuçlar çok iyi.
-
İkisini de kullandım. Şu an sr pro kullanıyorum ve bunu daha çok sevdim. Çünkü uzun mesafe atışlarında rüzgar düzeltmesi daha kolay yapılabiliyor. Pelletlerin rüzgardan ne kadar etkilendiğini de hesaba katarsak, sr pro'nun havalı tüfekler için daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şekil olarak da gözüme daha hoş geliyor.
-
Valla arabam olsa tüm buluşmalara gelirim ama arabasız zor olur tüfek tüp falan... Bu arada pazar sağanak yağışlı diyor mgm.
-
Paylaşım için teşekkürler hocam. Chrono'm olmadığından bu yöntemi zamanında ben de kullanmıştım. Yalnız anladığım kadarıyla chairgun programı dürbün ile namlu doğrultusunun tam olarak paralel olduğunu var sayıyor. Bu durum ise kricket, edgun gibi dürbün rayı öne doğru hafif eğimli tüfeklerde sorun yaratıyor. Öyle ki scope tape hazırlamak için 10 metreden 100 metreye kadar 5 metre aralıklarla tüfeği sıfırlayarak çevirdiğim klik sayısını not almıştım ama chairgun da bu değerleri bir türlü tutturamadım. Dürbünümün gerçek yüksekliği olan 7 cm yerine 5,5 cm yazdığımda ise cuk diye oturdu.
-
Hayırlı olsun. FT'ye bu tüfek ile mi katılıyorsun?
-
Gerçekten doğanın kusursuz bir köşesi Emre Abi paylaşımlar için teşekkürler
Gönül turnuvaya da katılmak isterdi burada ama bu sefer kısmet değilmiş. -
Güzel günlerde kullan Metehan çok güzel görünüyor.
-
Abi 125 metreden böyle grupman çıkarıyorsa bu tüfek, pcp de son nokta budur
Paylaşım için teşekkürler. -
Türü nedir bunun? Biraz araştırdım bana göre değil pek sanki
Ama böyle küçük uysal bir şey olursa belki düşünebilirim. -
İlginç
Paylaşım için teşekkürler. Ne ile besleniyor? Neyin içinde besliyorsun? Biraz anlatabilir misin? -
Çok güzel bir hayvan. Paylaşım için teşekkürler.
-
Bahsettiğiniz özelliklerin hepsini taşıyan bir tüfek gerçekten. Güle güle kullanın.
-
Kazasız belasız keyifli atışlar dilerim.
-
KArgo bilgisini yanlış verirseniz kutu dağılması halinde dolandırıcılıktan suç duyurusu bile yapılabilir hakkınızda ayrıca gönderiniz sigorta kapsamından çıkar içerik farkından dolayı gönderi zarar görse bile zararıınızı talep edemezsiniz en güzel çözümünü açıkça belirtiyorum kargo araçları üzerindeki 444 lü numarayı arayıp şubenin adını söylüyorsunuz örneğin Trabzon Değirmendere Şubesi sonra sizi ilgili bölge müdürlüğüne yönlendiriyorlar ve şikayetinizi dile getiriyorsunuz sonra onlara iç hattan direk ihtar gidiyor yani gönderinizi almak mecburiyetindeler.
Ben yurtiçi kargonun Bursa'daki bir şubesinden ne yaptıysam yollayamadım. Önce oradaki adamlarla sonra da telefonda müşteri hizmetleri ile yarım saat tartıştım. İş akışımızda silah taşımak yok deyip durdu. Ee bana o zaman nasıl oluyor da satın aldığımda teslim ettiğiniz silahı göndermek istediğimde taşımıyorsunuz, bu çelişkiyi açıklayın dedim ama aynı şeyleri geveleyip durdu tatmin edici bir cevap veremedi. Sonuç olarak da aras karyoya içeriği hakkında yalan söyleyerek verdim.
-
İyice paketleyip içinde elektro gitar var deyin. Satın aldığınız tüfekleri anlaşmalı firmalardan alarak gayet sorunsuz taşıyan kargo firmaları siz bireysel olarak yollamak istediğinizde bu ikiyüzlülüğü yapabiliyorlar.