Güle güle kullanın yapanın da eline sağlık. Gayet stabil görünüyor.
everlost tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun Erhan Abi.
-
Valla para hesaba yatana kadar kılını kıpırdatmayacaksın bence. Yani verilen söze güvenip işlerini ertelemeyeceksin kargo vs. için. Rezerve işini de tanıdığın kişiye veya ufak bir kapora karşılığı yapmak mantıklı diye düşünüyorum.
-
Hayırlı olsun. Güzel bir seçim olmuş.
Hayırlı olsun çok güzel set iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler.
-
Yeni silahın hayırlı uğurlu olsun. Çok doğru bir seçim yapmışsın.
Maşallah diyelim de nazar değmesin...Kazasız belasız kullan
Teşekkür ederim. Cricketi söküp taktığınız fotoğraf anlatımlı konu için ayrıca teşekkürler
FAC moda geçirmek için çekiç yayını nasıl değiştireceğimi sizin anlatımınız ile anlamıştım. ( segman pensi
) -
hayılrı olsun bu versiyonun görünüşüne hastayım kalitesi zaten biliniyor
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız atışlar.
Vay vay yilan gibi mest oldum
Hayırlı olsun. İyi günlerde keyifle kullan.

Çok güzel bir set dizmişssin.Atığını vurmak kadar güzel bir duygu yoktur.60 metre grupmanların da çok iyi.Daha ne olsun?
Hayırlı olsun çok güzel set olmuş. İyi günlerde kullanın. Grupmanlar da gayet başarılı tebrikler.
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız isabetli atışlar dilerim. Her şeyiyle dört dörtlük bir set olmuş.
İyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın.

Saygılar
-
hayırlısı olsun..ruzgarsız gunlerde
benım anlamadığım bu fiyatlara tüfek satarlar neden yanında bir taşıma çantası vermezler

Teşekkür ederim. Valla iyi ki Adem Abi var
Bu tüfeğin şekline uygun kılıf benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de başka yok. -
Atış yaptığımda beni kendine hayran bırakan bir tüfekti cricket.Çok güzel bir set yapmışsın güle güle kullan.
Teşekkür ederim hocam.
-
iyi günlerde kullan. Harika bir set olmus.
Sağ ol Akif Abi.
-
Pişman olmayacağına eminim,hayırlı olsun.çok keyifli bir makina çokkk.
Sağ ol Erhan Abi. Senin imzanın da hızına yetişemiyoruz
Biz bobcat incelemesi beklerken lg 110'a dönmüş 
-
hayırlı olsun kazasız belasız cricket ler çoğalıyor..
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Sağ olun.
Selamlar.
-
hayırlı olsun.
Teşekkür ederim Latif Abi.
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

Teşekkür ederim. Amin

-
erdem öncelikle kazasız belasız kullanmak nasıb etsin tekrardan hayır olsun güzel tüfegin isabetine deyinmeye gerekyok herşey ortada herşey gönlünce olsun
Çok sağ ol Adem Abim. Eksik olma. Göstermiş olduğun ilgi için sonsuz teşekkürler.
-
güle güle kullanın, hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
Çok güzel bir set güzel günlerde kullan Dostum. Uzun mesafe atışlarını Bende bekliyorum.
Eksik olmayın hocam. Az ağrıtmadım başınızı satın alma sürecinde

Hayırlı olsun. Kaza beladan uzak....
Teşekkür ederim. Önce güvenlik, kesinlikle...
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.
Zevkle kullanmanız dileği ile... Çok güzel bir duygudur insanların hayallerini gerçekleştirmesi

Sağ olun. Daha önce de dediğim gibi umarım bu hobiye gönül veren herkes bir gün hayalindeki tüfeğe kavuşur.
Hayırlı olsun..
Teşekkürler hocam.
Of of of çokk yakışıklı hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bebek gibi yatıyor

Çok teşekkür ederim.
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah.
Sağ olun hocam.
İyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın.
-
hayırlı olsun kazasıs belasız atışlar dileğiyle.gerçejten çok güzel bir tüfek uzun mesafe atışlarının videolarını bekliyoruzzz
Teşekkür ederim. Uzun mesafe atışları ben de çok severim. Havalar düzelsin paylaşımlar gelir muhakkak

-
Hayırlı olsun.İyi günlerde bol atışlar. Bir de bir sorum merak hoşuma gitti güzel bir parça ne kadara mal oldu size?
Teşekkür ederim. Fiyat olarak da tüm ekipman 6K civarı diyelim
Hobi olunca insana deli cesareti geliyor işte 
Çok güzel setiniz hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim.
-
Mükemmel , hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
-
Hayırlısı olsun, çok güzel tüfek, çok güzel atışlar. Benim de ileride almayı düşündüğüm bir tüfek. Deneyimlerini bizlerle paylaşırsan sevinirim.
Teşekkür ederim. Herkesin bir gün hayalindeki tüfeğe sahip olması dileğiyle...
-
Ohhh cok sevindim
iyi gunlerde kullanin.fotolar icin tesekkurler...paylasimlara bakmak cok zevkli.
Hayal bir set olmus
Çok sağ ol Metehan'cım