Şuayip GÖK adlı kullanıcının mesajları

    Alıntı

    Şuayip Bey alın silahınızı çıkın.Yanınızda faturası olduğu sürece hiç bir şeyin olması mümkün değil.Biz dağda jandarmaylada hoş sobetler yaptık.Karakol komutanı havalı sever çıktı.


    Fatura soracak kadar muhabbete girsem orda oturup askerlik anılarımıda dinletirim de. Osmaniye kırsalında asker elimde suikast silahı gibi o silahla görse önce dur der sonra mı vurur, yoksa vurduktan sonra dur dedim durmadı mı der onu kestiremiyorum. ;şrofls;. Bu aralar çıkmamak lazım. Çakal sürüsünden korkumuz yokta aslanların kafasını karıştırmayalım ;). Sanırım konuyu dağıttım özür dilerim. Herkese hoş muhabbetler dilerim.

    Evet Ankara'daydım. Cuma geldım otelde kaldım bır gece. Sabah 10 da sınav olacaktık cıkısta sızı bulurum dıye dusunmustum. Tüfek takım taklavat toplayıp koymustum bagaja. Ama Cuma gunu sınav saat 14'e alındığını haber verdıler. Aksam 5 gıbı sınav bıttı gec olmustu zaten bide Antepe ve Adanaya dönecek arkadaslarıda aldım arabaya döndün aksamına. Bende cok ısterdım o ortamda olup sızlerle tanısmak ama Allah ömür verirse daha çookkk toplanırız.

    Güzel bir günde güzel grupman olmuş. Tebrikler. Polislerle bu şekilde karşılaşmanızda iyi olmuş. Başka bir gün yine ihbar olduğunda gelmezler artık ;) Ben bazan Osmaniye'nin dağlarına doğru çıkmayı düşünüyorum çok sakin olur kafa dinlerim diye. Ama korkuyorum bu silahla (Gladiator + nikko 8-32x44). Jandarma dağda bu silahla görse ben yok terörist değilim buda havalı tüfek diyecek kadar yaşarmıyım bilmiyorum. Sizide şikayet eden havalı tüfek olduğunu düşünmemiştir.

    tenekenin suçu ne ;şrofls;.

    Teneke deyip geçmeyelim arkadaşlar. Ona yüklenen anlamı görmek lazım önce. Namlunun ucundaki teneke insanın bastırılmış duygularındaki şahıstır. Kimine dırdırcı kaynana, kimine ukala patron, kimine askerde tokat yiyip karşılık veremediği çavuş... Tenekeler çok suçlu çokkkkk ;şrofls;.

    Hoşgeldin. Mustafa Bey'in tavsiyelerini dinlemek lazım. En iyisini yapmışşın hayırlı olsun. Burda tüfeğin markasından niteliğinden çok muhabbetin kalitesini farkedeceksin emin ol. Hoş muhabbetler, keyifli atışlar dilerim.

    Haksızlık değil mi şimdi bu. Aynı saatte siz hem arkadaşlarla birlikteliğin tadını çıkarıp hep silahlarla keyif yaparken ben Gazi İktisadın bir binasında sınav sorularıyla boğuşuyordum. Sınav saat 10 da demişlerdi sonra 14'e alındı. Tüfeğimide koymuştum bagaja. Sabah olsaydı öğleden sonra ne yapar eder bulurdum sizi. Kısmet başka zamanaymış. Allah neşenizi, huzurunuzu daim etsin.

    Geçmişten ders almıyoruz arkadaşlar. Mehmet Akif ne güzel yazmış "Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez" Bugun başka ülkelerdeki vahşeti zulmü görürken kendi aramızda yarattıkları suni ayrımcılıkları görmüyoruz. Belkide sıradaki ülke biziz. Artık uyanmak lazım. Sözde değil özde birlik olmak lazım. Türk-Kürt, Sünni-Alevi aynı yerden gelmedik mi? Bu topraklar için, namusumuz şerefimiz için birlikte çarpışıp birlikte ölmedik mi? Silkinip kendimize gelme zamanımız geldi de geçmesin bari.


    Amerikalıların parolasıdır. "Pearl Harbor'u Unutma !!" Adamlar o günü tekrar yaşamamak için her an güncel tutuyolar ve unutmuyorlar. Bizim unutmamamız gereken o kadar çok şey var ki unutmaya yüz tuttuğumuz.


    Erzurum ve Sivası unutma !
    Misak-ı Milli'yi unutma !
    Çanakkale'yi unutma !
    Sakarya'yı unutma !
    Daha dün önceki gün ülkeni işgal eden Fransızı, İngilizi, Yunanı, İtalyanı unutma !
    Erzurum'da evlerin duvarlarına astıkları masum kadın çocuk cesetlerinin önünde kendini bişey sanan Ermenileri unutma.


    Bugün ayaktasın, dost görünenin çok. Başın dardayken, dostun kimdi düşmanın kim? UNUTMA !!


    Bağışlamak Allah'a mahsus. Allah'ın işine karışmayalım. Öyle her hakareti, zulmü, vahşeti de bir düzmece özürle unutup affetmeyelim canım.

    Geleneksel olup "1" olmak: Sosyal topluluklarda karar verme yetisinde olan kişi yada gruplar tarafından yapılması kararı verilen veya kararlaştırılan bir etkinliğin dönemsel ve düzenli olarak yapılmasının kararlaştırılması halinde yapılacak ilk etkinlik 1. etkinliktir. Geleneksel olarak nitelendirilecek bir etkinlikte bu kararın verildiği andaki toplantılarda bundan önce kaç kere toplanıldı, bu kaçıncıydı diyemezsiniz. Bir etkinliğin karar organlarınca dönemsel ve düzenli olarak yapılacağına karar verilmesi ve ilgililere duyurulmasıyla etkinlikler geleneksel olarak nitelendirilir ve 1. den başlar. g;$i

    Selamlar.
    Mustafa Bey sizi doğru tahmin etmişim. Birincisi kızınızla geleceğinizi söylemiştiniz, baba kız görünümünde resimlerde bir siz vardınız. Yanınızdakinin de Merve Hanım olduğunu tahmin etmek zor olmadı. Aslında daha önemli bir tespitimde bir topluluk resminde herkes dönmüş bir kişiyi diniyordu. Aile büyüğü olarak orda sizin konuşuyor ve herkesinde dinliyor olmasından doğal birşey olamazdı. Çok önemli mazaretim olmasa dünyanın öbür ucu olsa gelirdim ama kısmet değilmiş. Artık bir dahaki buluşmaya inşallah.


    Benim nacizane fikrim bir dahaki buluşma adının daha genel olması ve gelenekselleştirilmesi. Samyang'ı, Hawke'si olan var olmayan var, seveni var sevmeyeni var var değil mi ama :) Mesela "Geleneksel 1. Airguntürk Tanışma ve Atış Şenliği" gibi :rolleyes:


    Türkiyenin en ücra köşesinde bile olsa katılacağımı şimdiden beyan ediyorum. Saygılarımla.

    Bende ikinci pelleti namluya sürme olayını glad da yasamıstım. Atış için 20 km yol gitmişim, patlarsa yapan isveç utansın dedim bastım tetiğe. Bu silahlar her durumda iki pelleti atabilecek güçte. O yüzden benim düşüncem harbiyle çıkarmaya çalışmak sorunu daha çözümsüz hale getirebilir. Bir yada iki pellet, basın tetiğe gitsin :thumbup:

    Hayırlı olsun kardeş. Kazasız, belasız, keyifli atışlar dilerim. Bu arada en yakınımdaki sumatra sende sanırım. Atış yeri sorunun yoksa birde dondurma ısmarlarsan çıkıp gelirim 8o . Antep-Maraş kaç Km ki ;)

    Mustafa Serdar Bey'i de merak ediyorum. Aslında işlerimi yoluna koyduğumda ziyaretine gideceğim İstanbul'a ama burda bir resmi varsa nasıl görebileceğimizi söylerse yada resim koyarsa memnun oluruz ( Genel konuştum ama eminim diğer arkadaşlarda merak ediyordur ;) )


    Başka bir fikrim de burdaki mevcut fotolar veya eksik olup sonradan eklenecek fotolar fotomontajla birleştirilip geniş bir Airgunturk ailesi resmi haline getirilebilir. Resimde isimler etiketlenebilir yada altına not olarak yazılabilir. Çokmu meraklıyım ne :whistling: