ilhanby tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    arkadasım senin açtiğin konuyu şimdi inceledim. tam olarak senin yaptigin gibi degil ama mantık olarak ayni. ben lastigi tüfegin üstündekii dürbün kızagi ile dürbünün tırnaklari arasina koyuyorum. tüfek hatsan mod 125 dürbün kızagi buna müsait.seenin uyguladigin yöntemle birlikte uygularsak daha sağlıkli olur. ve titreşim emme yüzdesi azalir. dampa ayak dürbünden pahali. yani o parayi hak etmiyor.50 lirasik bir şeyi korumak için 150 lira harcamak mantıksız geliyor. inat ettim almayacağim. kendim bişeyler yapmaya çalışacağim. kırılırsada kendi düşen ağlamazmiş :) birde dürbün vidalarini degiştirim çif tarafli somunlu bişey uydurmak gerekiyor daha iyi sıkabilmek için. bunda fazla sıkmaya korkuyorum kırılacak gibi. iyi geceler.

    iyi günler arkadaşlar. mod 125 5,5mm havalı tüfeğim var. tüfeğin üstündeki dürbün kızağına onun boyutunda şamrel parçası koydum.(bisiklet lastiğinden çıkan daha uygun)dürbünü kızağa oturtup iyice sıktım. şimdiye kadar 50-60 arası atış yaptım. dürbünün ayarı kaçmadı. vidalardada gevşeme yok şimdilik. dampa ayak sorunu olan arkadaşlara duyrulur. en azından geçici olarak iş görür gibi. denemede fayda var. iyi günler