absak adlı kullanıcının mesajları

    Ince Memet 30grain,i 150-200 mt Arasında denedim gerçekten gayet başarılı


    ben de daha önce tüfeğin üzerinde e-tac reg. varken 180 m de denemelerim olmuştu. 21,14 gn e göre daha az düşme ve hemen hemen aynı isabetle atıyordu. önümüzdeki günlerde tekrar deneyecem.

    İşte Pcp budur... ilk sıradakini tam istediğim gibi yapmışlar helal olsun :thumbup:


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Öncelikle elinize sağlık çok emek harcamışsanız.ben bu silah,ta ince Memet 30 grain pellet,ten verim aldım.


    teşekkürler, şu an pellet deneme aşamasındayım. ince mehmet uzun mesafede iş yaparsa onu kullanmayı düşünüyorum. ama şimdilik jsb 18,13 gn iyi.

    Mrb arkadaşlar, uzun zamandır zaman ayırıp yapmak istediğim fakat bir türlü fırsat bulamadığım, pcp tüfeğimle farklı pelletlerin isabet testini nihayet yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim. test için jsb nin 5 farklı pelletini, ince mehmet 30,25 gn ve diana high power 21,14 gn pelletleri kullandım. teste ilk olarak 32 metreden atışlarla başladım. daha sonra; jsb 18,13 gn,ince mehmet 30,25 gn ve diana high power 21,14 gn pelletlerle 50 metre testlerini yaptım. son olarakta 70 metreden bir kavanoza diana 21,14 gn le 3 atış yaptım. umarım videoyu beğenirsiniz, iyi seyirler. Saygılar.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    gercekten guzel atıslar fakat condor zaten cok guzel bır dızayna sahıp keske hıc orjınalını bozmasaydınız. tabı herkesın zevkı farklı bullpup kundak bana pek estetık gelmesede seven cok arkadasta var :)


    teşekkürler. condorun orjinaline moderatör ve regülatör eklediğimde( tecrübe ettiğim kadarıyla, condor regülatörsüz ve moderatörsüz kulanılmayacak bir tüfektir bana göre), çok uzun ve ağırlık merkezinin vücuda uzak kalmasından dolayı beni başka projeler yaparak tüfeği daha kullanışlı bir hale getirmeye itti. Condorun bullpup a çevrilmesi çok zor da olsa, bullpup modelleri zaten sevdiğim için kendimi bu projeye verdim. en sonunda regülatör, moderatör, namlu ceketi ve kundağıyla birlikte, eskisine göre daha ağır olmasına rağmen, ağırlık merkezi dengelendiği için şu an tam istediğim ve daha rahat kullanabildiğim bir tüfek oldu. orjinal halinde (moderatörlü ve regülatörlü) uzunluğu 135 cm iken, şimdi uzunluk 105 cm, moderatörsüz:87 cm dir. yani bu halini eskisinden daha çok seviyorum ;)

    mrb arkadaşlar, dün havanın az rüzgarlı olduğunu düşünerek atışa gittim. rüzgar tahminimden daha fazlaydı. önce birkaç tane sıfırlama atışı yaptıkta sonra, 35m mesafede gurupman denemesi, ardından 45m deki şişelere atış yaptım. düzenleme esnasında daha önceki verileri de kullanıp bir video yaptım. biraz inceleme videosu gibi oldu. hobi adına harcadığım bu zaman beni mutlu etti. umarım sizinde hoşunuza gider. İyi seyirler. Saygılar


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Hocam yapım aşamasını sıkılmadan, ileriye sarmadan sonuna kadar sabırla, zevkle ve keyifle izledim.Sizi tebrik etmek istiyorum.Yaratıcı zekanızı ahşapa işleyip ruh katmışsınız.Kullandığınız ağaç nedir?Acaba ceviz olsa daha bir parlak yüzeyi olur muydu?Bunu merak ettim.Tüfeğinize kullandığınız vida somun gibi parçalar daha estetik olabilir miydi?


    Alper bey beğenmenize sevindim teşekkür ederim. video düzenleme konusunda çok bilgim yok. denme yanılmayla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Sizin videolardaki efektler çok hoşuma gidiyor. bu efekt konusunu çözersem videolar daha güzel ve keyifli olacak. kullandığım ağaç Türk Cevizi. parlaklığı sağlamak için zımpara işini tam manasıyla ve sabırla yapmak gerekir. Ben biraz sabırsızım bu konuda. vida kısımları parlak olduğu için göz zevkini bozuyor. birazdan alyan başlı siyah renkli civatalarla deneme yapacağım. Saygılar.



    Çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Parça nedense pürüzsüz durmuyor sanki gereğinden fazla vernik sürülmüş, sürülen vernikte büzüşmüş gibi duruyor.


    Babamın kardeşleri ile ortak mobilya atölyesi vardı. Atölyede 30-35 civarı eleman çalışıyordu. 20 sene önce yazları biz de atölyeye gider ufak tefek tut, kaldır, indir gibi işlere yardım ederdik. Şaküllü matkapla çalışan ustaya amca oğlu ile yardım ediyorduk. Makinenin yüksek devrine dayanamayan matkap ucu kurtulup amca oğlu ile aramızdan dönerek çarptığı duvarda delik açmıştı. O gün için Allah'a şükür verilmiş sadakamız varmış ki zarar görmedik.


    Tepside çalışırken parça atabilir. Gözlük olmazsa olmaz bence takmalısınız.


    teşekkürler. vernik işlemini akşam yetersiz ışık altında yaptığım için biraz fazla kaçırmışım. o yüzden böyle görünmüş. ama en kısa zamanda zımpara yapıp tekrar vernik işlemi yapacam.
    güvenlik uyarınız için ayrıca teşekkürler. Saygılar.

    Elinize sağlık, çok güzel ve kullanışlı olmuş.
    Ama videoyu izlerken içim ürperdi yeminle. Yatar testerede ayırma kaması yok, koruma kapağı yok, eller kesim hattında, tahtayı itmek için plastik zımbırtı yerine parmaklar kullanılmış, gözlük yok... Allah korusun çok tehlikeli o alet.
    Sadece öneridir, eleştirmek ya da yermek için söylediğimi düşünmezsiniz umarım.


    teşekkürler beğenmenize sevindim. bütün işlerde herşeyden önce güvenlik ve sağlığın ön planda olduğunu bilsemde, saydığınız bütün güvenlik önlemlerini almak istesemde, gereksiz bi şekilde böyle davranıyorum. bu da önceden kazanılması gereken fakat hep gözardı edilmiş emniyetsiz çalışma koşulları altında bulunmamdan kaynaklandı heralde. tabi bu bi mazeret değil. benimki biraz alışkanlık. yine de uyarınız için teşekkürler. Saygılar.

    Videoyu sonuna kadar izledim cok guzel eline saglik parcayi boyadigin sisedeki ahsap koruyucumuydu



    teşekkürler. şişedeki Tung Yağı. video içerisinde yazacaktım unutmuşum. Tung yağı hem koruyucu hemde ahşabın, özellikle cevizin damarlarını belirginleştiren, daha güzel görünmesini sağlayan bir yağ.