akyol1 adlı kullanıcının mesajları

    Tüfeğin inclemeleri gelmeden fiyat değerlendirmesi yapmayalım, artısını eksisini ustalar bir yorumlasında sonra fiyatını değerlendiririz.

    Hatsan dan böyle bir tüfek bekliyordum beklediğimdende çabuk üretilmiş araştırdığım kadarıyla henüz satışta değil veya bilgisi olan varmı tüfek şuan hangi aşamada merakla bekliyorum.

    Safir t14 yetişkin oyuncağı niyetine zevk için alına bilir ama sık arızaları sebebiyle insanı soğutuyor arıza yapan tutukluluk yapan silaha silah demem hele 1000 tl civarı para vermem 1000 liralık silahta hiçbir sorun olmaması lazım. piyasada 300 400 liraya otomatik tüfekler varken bir 12 lik otomotik tüfeğe harcanan malzeme ve işçilikle ikitane safir yapılır.Bence safirin ederi 300 -400 ancak eder o dandik silaha ve görüntüden başka işe yaramayan silaha okadar para verilmez.

    Sayın yasbi06, tüfeğinizi kullanmaya devam ediyormusunuz genel olarak nasıl uzun mesafe deniyecem demiştiniz uzun atışları nasıl zannedersem forumda 80 m de soda şişelerini vuran arkadaşın videosuda vardı sizin tüfek nasıl bu mesafede etkisi ve isabetliliği ni bizimle paylaırmısınız.

    Bir kısmının sert plastikten olması artı olamaz ard arda şarjör boşaltması zaten silahların asli görevi.İthal bakımlı silahlar çok rahat bu şekilde atış yapa bilir defalarca şahit oldum.

    Bende tüfeği av bayisinde gördüm ergonomik yapısı hafifliği ve tetiği çok hoşuma gitti ama sağlamlığı isabeti nasıl bilmiyorum ve tabi fiyatıda güzel.

    Yarısı laylondan yapılmış çirkin bir silahı nekadar reklam ettiler ve de o paraya,atış yaptım güven vermiyor.

    İlk onbeş atışım dizelin etkisi ile tahtayı deldi diyorsunuz bence dizelin etkisi okadar olacağını zannetmiyorum taktığınız yay çok güçlü piston keçesinin ve çontanın sağlamlığını kontrol et bir yerlerde bir sorun vardır.