mercan adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar orta mesafelerde ( 50-60 m. gibi) kara şişeler için kulanırsak, tahribat açısından 18 grain daha mı etkilidir? :him:s

    İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.


    İşlerimdeki yoğunluk nedeniyle bugünlerde atış yapma şansı bulamıyorum, korkarım birsüre böyle olacak. Bu arada Yatagun dan bi namlu tutucu almaya kararverdim, birde moderator arıyorum ama malum yurtdışından getirtmek gerekiyor. Sitede Hatsan`ın piyasaya yeni bir moderator çıkaracağını okudum, herhalde idare eder diye düşünüyorum. Siz değerli arkadaşlarımın da fikirlerinzi almak isterim.




    Herkeze saygılar..

    Hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, darısı olmayanların başına.

    hayırlı olsun güle güle kullan iyi günlerde...
    tüpmü yoksa pompa mı tercih ettiniz.


    selamlar..


    Hamza bey dalgıçlık yapan bi arkadaşım var, 7 adet tüpü ve bunları doldurmak için kompresör`ü var. Ben şu anda bu tüplerden birini ödünç olarak kullanıyorum ama, kısa vadede 9 lt aliminyum bir scuba tüpü almayı düşünüyorum. Pompa hiç kullanmadım fakat tüpten dolum yapmanın kolaylığını gördükten sonra açıkcası pompa almayı düşünmüyorum.


    selamlar..

    Merhaba değerli arkadaşlar


    Bir yıla yakın forum takibi ve 12 saat süren İzmir-İstanbul arası otobüs yolculuğundan sonra fırtına ve aksiliklere rağmen saygıdeğer Mustafa Serdar beyin pazar günü ofisini bize açması inceliğinin akabinde FX 'ime kavuşmuş bulunmaktayım.


    Bir T 12 almak niyetiyle girdiğimiz ofisten Mustafa beyin bize sabırla verdiği 3 saatlik ön bilgi neticesinde gladiator alarak çıktık. Bizi dinleyip her sualimize bıkmadan cevap veren saygıdeğer Mustafa Serdar bey e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.


    Bugün dürbünü sıfırlayıp ilk atışlarımı yapma fırsatı buldum . Benim beklentilerime tam anlamıyla cevap veren FX Gladiator 'u karar aşamasında olan herkeze tavsiye ederim.


    SAYGILAR.