trakon adlı kullanıcının mesajları

    Sn. Master, incelemenizde Monster in namlusunun, Eley Wasp Magnum üzerinde yiv set izi oluşturmadığını yazmışsınız. Başka bir yerde S10 dan atılan Eley Wasp magnum un resmini hatırlıyorum, yiv set izleri mevcuttu üzerinde. O zaman şu sonucu çıkarabilirmiyiz; Evanix namlularının belli bir standartı yok mudur?



    Açıkcası Monster in stabilitesinden etkilendim, almak isterdim ama biraz pahalı benim için, o yüzden Windy City veya Rainstorm arasında gidip geliyorum. Namlu konusunda ki endişem bu yüzden, bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    ilkertozluklu,




    Üslubunuz hiç hoş değil. Burda bulunan çoğu insan nezih bir ortamda fikir alışverişi için bulunuyor. Bu hitap tarzı beni çok rahatsız etti, lütfen biraz daha sakin ve saygılı olalım.




    Ayrıca Mod125, yüksek hız üretsin diye içine büyük bir yay ucu ağırlığı konmuş bir tüfektir. Bu yay ucu ağırlığı çıkarılırsa aşağı yukarı 100fps hız kaybı ile isabetlilik istenen düzeye zaten gelecektir. Bu hali ile bile Mod99 dan güçlü olacaktır.

    Ben şahsen tüfek versiyonunu bekliyorum. Neticede o da olacak zamanla. Bence Zoraki extra namlu seçeneği eklemeli, yani alırken yanında hem 4.5mm hem de 5.5mm namlu vermeli yanında.

    Çok sade ve anlaşılır olmuş, olayı karmaşa haline getirmeden işe yarar bir şekilde anlatmışsınız. Çok teşekkürler.

    Promagnum ların sahtesi olabiliyor, yada orjinallerinin içine sahtelerini karıştırıp piyasaya sürülebiliyor, Gamo saçmalara bu yönden dikkat etmek lazım.

    uzmanların tavsiyesi 4ve5 nolu şoklardır. 1-2-3 nolu şoklarlada atılır atılmasına ama kurşun svaması ve tüfek namlusunun en güçsüz olduğu namlu ağzının zorlanması şeklinde dezavantajları vardır. en önemlisi. 4 den küçük şoklarda kurşun üzerindeki setler ezilir ve isabet oranı kötüleşir.

    18 yas siniri aslinda tamamen avcilikla ilgili. 21 yerine 18 yasinda av tufegi alip avcilik yapabilinecek. silah bulundurma yasi 21 den 18 e dusse ne olur, neticede evde bulundurulacak. 18 yasinda suc isleyecek biri babasinin silahi ilede suc isler. tabii ruhsatli silahla suc isleyecek enayide az sayida bulunur. cinnet ani falan desek o zaman ekmek bicaklarinida yasaklamak lazim vs vs.


    ozetle olay sudur, fazla fazla parasini verip, raporunu alip, ruhsatini edinip evinde bulundurma ustunde taisma ruhsati alan vatandasdan kimseye zarar gelmez. istisnalar oluyor evet ama o istisnalara bir ekmek bicagida yeterli oluyor o istisnai anlarda.


    sorun ruhsatli silahlar degil, akli ruhsati olmadan aramizda dolasan akilli delilerdir. bazilari ruhsatlarin pesine dusecegine, kanunlara uymayanlarin pesine dusse daha iyi olur diye dusunuyorum.