bence karalama lekeleme camur atma herkesın gucu yetmıyo olabılır . ben bu forumda sunu anladım fx ler ovmekle bıtmıyo hatsan yerın dıbıne sokuluyo ve bu yazdıgım slınecek bılıyorum
hatsan mod125in at44ün eksik yanlarını soyleyen bu beyse,patriotu ovende bu beydir.iki silahımda hatsan.biri stingray biri patriot.gercektende stingray berbat patriot mükemmel.elinize bir diana alın,fx kullanmadıgımdan diana diyorum.sadece alın.sıkmanıza bile gerek yok.hatsanın butun eksik yonlerini anlarsınız.ayrıca bir namlu yamuk yapılamaz.bir insan ugrassa bunu yine yamuk yapmaya gönlü el vermez.isciligine bisey diyemem,satıs fiyatıyla orantılıdır.ama namlunun yamuk,silindirin capaklı,tetigin odun gibi olması satıs fiyatıyla acıklanamaz,ha bide dürbün kanalının yamuk acılması...mustafa amca bas bas bagırdı zamanında,gidin hatsandan patriot alın,diana kalitesinde silah diye.o zaman cıkarı mı vardı ? abicim hic bisey yapmıyorsan bu baslık altında verılen bir link vardı,hatsan tüpünün iç yuzeyinin fotosu var o lınkte.o resme bir kerecik bak