zulkarneyn adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaslar ilginiz icin cok tesekkur ederim. Ozellikle Legolas fotograf gonderdigin icin cok sagol. Neye ihtiyacim oldugunu daha iyi anladim sayende. Av Dogaya mail attim, bugun de arayacagim umarim kargo ile yollayabilirler. Ama birsey daha sorayim semada gosterilen 13 numarali parca ile ilgili fikri olan var mi? 12 numarali parcanin hemen arkasinda gibi gorunuyor. parca listesinde adi "ring F controlled velocity". Cevap yazan herkese tekrar tesekkur.

    yardımınız için teşekkürler. Peki bu parça yukarıda eklediğim parça planında 12 ve 13 numara mıdır? parca listesinde 12 için "ring", 13 için de "ring "F" controlled velocity" diyor. internette aradım ama birsey bulamadım. En azından neye benzediğini bilsem iyi olacaktı.

    ok bu nedenle mermiyi namludan çıkaracak kadar basınç oluşmuyor demekki. Peki bu parçayı nerede bulabilirim ya da neye benzer. Ben romanyada yaşıyorum Türkiyeden sipariş etsem uzun sürer. Neye benzediğini görebileceğim bir link verebilir misiniz? Buralarda bulmaya çalışayım.

    Arkadaslar selam. Mod460 daki sacma sıkışması sorununu çözdüm. Şimdi saçmanın neden sıkıştığını anlamaya calışıyorum. Deneyimli arkadaşlara sordum ve bana namlu başlangıcındaki contanın sorunlu olabileceğini söylediler. Sanırım sorun gerçekten bu çünkü benim namlu başlangıcında conta yok... Atıs yaparken bir sekilde gevseyip düşmüş olabilir mi? Ya da ben yanlış yere bakıyorum! Aşağıdaki iki resimde tüfeğin namlu başlangıcı ve pistonu fotoğrafları var. Fotoğraflarda eksik ring görebiliyor musunuz? Bir de diagramı ekledim. Diagramdaki 12 numaralı ringin yeri tam olarak neresi? pistonun içinde mi yoksa pistondan çıkan hava namluya geçerken hava kaçağını önleyen bir parça mı? Yardım için şimdiden teşekkürler.


    [Resim Engellendi: http://img411.imageshack.us/img411/3810/img4505l.th.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img715.imageshack.us/img715/2387/img4513h.th.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img831.imageshack.us/img831/3268/partlist.th.jpg]


    Uploaded with ImageShack.us

    Arkadaşlar selam. Konuları gezindim ama bir çare bulamadım sorunuma. Bugün Diana mod 460 ile atış yaparken pelletin namluya sıkıştığının farkına vardık. Ama kaç pallet sıkıştığını bilmiyorum. Ben mermi almaya gittiğimde arkadaşlar farkında olmadan sıkışmış namluya mermi sürüp ateş etmeye devam etmişler. şu an sanırım namluda 3-4 tane saçma var. namlunun içine biraz WD40 yağ sıkıp metal bir çubukla namludan geriye doğru açmaya çalıştım ama oldukça kötü sıkışmış. Çok zorlayıp yivleri filan da bozmak istemiyorum. Böyle kötü bir sıkışmayı nasıl giderebilirim? Namluyu ısıtma ya da soğutmanın faydası olur mu? Lütfen yardımcı olun.