klimanjaro85 adlı kullanıcının mesajları

    Size yeni bir haber daha, Hatsan at44 lerde yeni tüp dizayn etmiş, bu yeni tüplerde dıştaki benim uyardığım tornalama olan inceltme daha hafif belli belirsiz ve asıl radikal düzeltme tüp ön ve arka vidalama sızdırmazlık kısımlarında yapılmş, HW100 deki sistem benimsenmiş, bu sistem son derece sağlıklıdır,


    Bana sorarsanız, aklınız varsa bu mevcut tüplere 180 bardan fazla basmayın, hatta kullanmayın bu silahları ve topluca tüp değişimi talep edin, tabi son ürettikleri yeni dizayn çten O Ringli model ile.


    Bu habere sevinmedim desem yalan olur, çünkü bir şeyleri kabul edip geçte olsa hareket ediyorlar, bir delikanlılıkta yapıp talep eden olsun etmeyen olsun haberi olmayan olsun, bayilerde satılmamış eski ürünler olsun tüm eski tüpleri değiştirsinler, mevcut tüplerin içleri içler acısı halde, kimseninki birbirini tutmuyor.


    adminim ben yeni aldım at44w-10 (06,01,2011)...hava tüpü bahsettiğiniz gibi yeni versiyondur o halde yanılıyor muyum ? cünkü bazı arkadaslar cesaret etse de, içindeki basınç gercekten tehlikeli yaralanmalara neden olabilecek kadar güçlü. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. bir de "o ring" denen seyler tam olarak tüfegin neresinde, neye yarıyor bilmiyorum. bikaç tane plastik civata gibi seyler var sanırım onlar ama nedir bilmiyorum zira ilk pcp tüfegim.. şimdiden teşekkrler yardım için..:)