garyurum adlı kullanıcının mesajları

    Taylan bey hayırlı olsun. Tüfek 300 barda acaba sizin test yaptığınız 25,4 grain 935fps ortalamayla kaç atış yapar? ve 300 barlık tüp kaç defa dolum yapabilir?

    Çift tüplüsünü alırsanız atış sayınız artar onun haricinde pek bi değişiklik yok.Ben s510 çit tüplüsünü aldım.Çok memnunum tavsiye ederim.

    Ben pcp ye Sumatra 500(25cal.) ile başladım.Çok güçlü tüfek ancak güçle isabetliliğin farklı şeyler olduğunu biraz geç öğrendim.Buradan kendisine teşekkür etmeyi borç bildiğim Burdurlu abimizin tavsiyesi üzerine Sumatrayı satıp yerine AA S510 un çift tüplüsünü aldım ve sanırım pcp de son noktayı koydum.
    Bence güçten ziyade isabetlilik ve stabil atış sayısı önemli, eğer daha da güçlü olsun diyorsanız daystate air ranger derim.

    6,35 ile 22 cal arasında fazla bir güç farkı yok,benim tercihim de 6,35 den yana,bu pellet ufak defek rüzgarlarda pek etkilenmez,beenim görüşüm bu yönde :)



    demişsiniz.Yanlış anlaşılmasın pcp de yeni olduğum için soruyorum,6,35 rüzgardan etkilenmez demişsiniz ama çap büyüdükçe rüzgardan daha fazla etkilenmezmi mermi.Mesela amerikan malı M16 piyade tüfeğinde çap 5,56 yani çapı küçük ve isabet oranı çok yüksek diye biliyorum.Bence rüzgardan etkilenmemesi için peletin ağır olması gerekmiyormu? Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?
    Ben isabet oranı yüksek olsun diye 5,5 sipariş verecektim.Malesef yetişemedim kalmamıştı ve 6,35 sipariş verdim.Acaba uzak mesafede isabet oranı hangisinin daha iyi olur.

    Mustafa bey,


    6,35 neden olmasın ama çıkış hızı(1020???),en yüksek güçte stabil atış sayısı ve birde pellet tedariği konusunda net bilgi verebilirmisiniz?....Benim için en büyük sorun scuba tüp dolumu G.antep'te o basınçta scuba tüpü dolduracak yer bulamadım...

    Amerika da condor 900$ dürbün ve pompa dahil.İngiltere de ranger 1000 sterlin.Her ikiside de vergi hariç fiyatı,%8 vergi eklesen bile yine burdaki fiyatıyla arasında uçurum var.
    İngiltereden gelecek arkadaşlarım iki üç arabayla geliyorlar yazın.olmazsa parçalar farklı arabalara koyar öyle getirirler.Amerika dan getirecek arkadaşımda daha önce çok malzeme getirdi ve hiç sorun olmadı.Bu ay içinde bi şansımı deniycem bakalım.

    Bende yaklaşık iki aydan beri pcp'leri araştırıyorum.Aynı sizin gibi en son condor ve ranger arasında kaldım.Seçim yapmak gerçekten çok zor.Ama diğer arkadaşlarımızında dediği gibi imkan meselesi diye düşünüyorum.Ranger kesinlikle ödeyeceğiniz paranın hakkını verecektir.Condor ise fiyatına göre en güçlü pcp'lerden biri.


    Benim sormak istediğim ise,İngiltere ve Amerika da arkadaşlarım var ve yazın tatile geliyorlar.Amerika'dan Condor veya İngiltere den Ranger getirtebilirmiyiz? bu şekilde getirten varsa yardımcı olsun lütfen.Çünkü fiyatı nerdeyse iki katı.