Elinize sağlık, harika grupman
Teşekkür ederim ![]()
süper grupman olmuş. ellerinize sağlık. tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Elinize sağlık, harika grupman
Teşekkür ederim ![]()
süper grupman olmuş. ellerinize sağlık. tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim ![]()
1011 yani 2011 üretim
Yeni üretim olması iyi olmuş.Tetikleri falan daha güzel onların.A takımında ömerde var.Şahane ![]()
Hadi gözün aydın.Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin ![]()
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. ![]()
Üretim tarihi nedir? yani seri numarasının ilk4 hanesi?
tmm işte kuru hava yani oksijen tüplerindeki gibi yağ ile temasında tepkimeye giriyor bir sıkıntı olmuyor mu
Yalnız oksijen değil azot ![]()
Scuba tüptekilerde aynı kuru hava kardeşim ![]()
pekala pelletin tasarımı hangi pelletten alındı yani görünüm olarak piyasadaki hangi pellete benziyor.?
JSB
bir 10 tane kadar atmıştım.Sağolsun yasin abiler ayırmış ![]()
T kundak benimde favorim.s kullanıyorum.Levent abideki t kundağı kullandım.Ele çok rahat oturuyor.tüfeğe sen benim hakimiyetim altındasın diyorsun resmen.
Berkenin dediği gibi plastik t kundak benimde çok hoşuma gidiyor ve ele harika oturuyor ![]()
Abi ellerine sağlık ![]()
Tetik modifiyesini yaptım.çok ta güzel oldu
müsait olduğum bir zamanda tekrar söküp resimleyeceğim ![]()
oringlinin dışına sentetik gres sürsek ![]()
Üst üste çakmana az kaldı
Tebrikler İsa
Teşekkür ederim Erhan abi.İnşallah oda olur abi ![]()
İsa kardeşim,Ellerine sağlık,ne güzel bir grupman olmuş. Benim tüfeği de getirip sana grupman yaptıracağım haberin olsun.
Teşekkür ederim Cem abi. Affına sığınıyorum abi "İtinayla Satılık ilanlarına özel grupman yapılır" ![]()
Saygılar abi ![]()
Tek kelimeyle tebrik ederim.İsa sen yerli malı yurdum malı bir insansın.At44 le mucizeler çıkartıyorsun.Ömer kardeşimde modlamana yardımcı olmuş.100 metrede görüşmek üzere diyorum.
Teşekkür ederim alper abi.
İnşallah 100m diyelim ![]()
Daha Çok Göster
Quoted from "isarslan"
Quoted from "Teknosman"
İsa tebrik ederim,,atışları yaptığında birlikteydik..bu ve buna benzer güzel atışları gördükçe seviniyoruz.
FX Gladiator 50 metre Tek delik by SerdarHavsut
Teşekkür ederim Osman amca ellerinden öpüyorum.
Quoted from "atıcı1987"
Buda 50 metreden deme
bana mı yoksa Osman amcaya mı sordun anlamadım kardeşim ama banaysa eğer ömer in de dediği gibi buda 50 m
Serdar abi geçen hafta aynısını tekrar yaptı.bulabilirsem onun resmini de çekeyim ekleyeyim.
At44 'e birde Regulator uygulamasi yaparsan tadindan yenmez
valla öyle abi ![]()
İsa tebrikler ellerine saglık , muhteşem olmuş 100 metreye geç artık ..
Teşekkür ederim arif abi.İnşallah 100 geçicem abi inşallah ![]()
İsa tebrik ederim,,atışları yaptığında birlikteydik..bu ve buna benzer güzel atışları gördükçe seviniyoruz.
Teşekkür ederim Osman amca
ellerinden öpüyorum.
Buda 50 metreden deme
bana mı yoksa Osman amcaya mı sordun anlamadım kardeşim ama banaysa eğer ömer in de dediği gibi buda 50 m ![]()
Serdar abi geçen hafta aynısını tekrar yaptı.bulabilirsem onun resmini de çekeyim ekleyeyim. ![]()
bu grupmannı da geçen hafta yapmıştım.kağıdı kaybettim o yüzden yayınlayamadım. ![]()
bu kağıtta 6 atış var.1 kaçık atış yüksek ihtimal benim hatam ![]()
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7128/7574527196_33be9ce6af_b.jpg]
15072012437 by isarslan06, on Flickr
Hocam sen ne yaptın öyle 50 metreden raptiyemi süper AT44 hakkındaki düşüncelirimi değiştiriceksiniz.Elinize sağlık.
Teşekkür ederim.Ve at44 gerçekten kullanıcısını üzmeyen bir tüfek özellikle yeni serileri.sadece tüfeği iyi tanımak gerekiyor ![]()
Eline sağlık kardeşim
Sonunda oldu kardeşim ![]()
tebrikler harika olmuş hatsan sizi ödüllendirmeli...
Teşekkür ederim ![]()
isa abii tebrikler bi senin at44 bide hüseyin abideki at44 çok güzel benimkide fena değil ama dilinden yeni yeni anlamaya başladım
abi ben bile 100 m deniyom sen denesen neler neler yaparsın
Furkan'cım teşekkür ederim
bayramda muhtemelen köye gideceğim Köyde deneyeceğim zaten çaktırma kardeşim ![]()
isa çok güzel olmuş tebrikler
sen tetiği de halledersin,ondan sonra 100m de buna yakın grupman bekliyorum senden
Oovvvv! 100m mi ![]()
Teşekkürler Rahmi abim.Tetiği de halledeyim iyi veya kötü bi 100 m grupman yapıcam abi senin için ![]()