Abi başınız sağolsun,Mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır versin ...
Saygılar...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Abi başınız sağolsun,Mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır versin ...
Saygılar...
Bende gelirim büyük ihtimal.özledim muhabbeti ![]()
Bende gitmek istiyorum ama hava nasıl olurki;?
Süpersiniz abilerim.Video auyrı güzel ![]()
Ellerinize sağllık,Saygılar...
İsa inşallah hava iyi olur da pazar günü biraz stres atarız.
İnşallah abi ![]()
Arkadaşlar cuma ve cumartesi karlı ama pazar yağış görünmüyor. Ben pazar gelmeyi ve yağışsız havada kartopu patlatmayı düşünüyorum . Belki de son karlı günler olacak değerlendirmek lazım.
Tam emin olamamak ve kesişn birşey söyleyememekle birlikte bende pazar düşünüyorum.Gelebilirsem seninlede tanışmış oluruz Murat abi ![]()
Allah nazardan saklasın Osman amca.Maşallah!
Hepsi çok güzel görünüyor. ![]()
Erdem abi sanada hayırlı olsun ![]()
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Şans ![]()
Evet abi.ve sen gidince biz bugün biraz attık ![]()
Dampa ile tek parça ayak tamamen farklı şeyler konuda birkaç yanıltıcı mesaj gördüm, dampalar çok işlevseldir. Saygılarımla.
+1
Abilerim geçmiş olsun.
http://www.avalemi.com/default.asp?git=9&urun=3489
bu sitede jsb pelletler var gözüküyor yoksa benmi yanlış görüyorum
sitenin görünümü çok tanıdık geldi ![]()
Hayırlı uğurlu olsun
Rabbim kaza bela vermeden kullanlayı nasip etsin.
güle güle kullanın. ![]()
Hayırlı uğurlu olsun.Rabbim kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin ![]()
Saygılar...
En güzeli dürbünü bir elde tüfeği diğer elde tutmak şambrele falan ihtiyaç kalmaz böylece
![]()
Birşeylere ıulaşmak için çaba sarfetmek herzaman uğrunda uğraştığını daha değerli kılar.kullandığında daha birkeyif alırsın ![]()
Mesela ben sigarayı bıraktım,haftalık 30tl kutuya para atıyorum
onunla aldığım yada yaptığım müthiş keyif vericek biliyorum.Çünkü elimdeki at44 ü bi 6ay kadar sigara içmediğimde aynı şekilde kutuda biriktirdiğim paramla almıştım ![]()
Ben pompamı kötü gün dostu olarak saklıyorum.scuba kullanıyorum ![]()
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.yarın için planı olan varmı.ben gidicem.
saygılar...
Sağ sol ayarını bir daha değiştirmeyeceğim; ama alt-Üst ayarını kaydetmeyi düşünüyorum. Sıfırladığım noktaya oranla Kaç metrede kaç click çevrilmesi gerekiyorsa not tutarak ayarlamayı düşünüyorum.
Hayırlı akşamlar.Rüzgara bağlı olarak sağ sol da farkedecektir.Ben eskiden her seferinde dürbün ayarı neden bozuluyor diyordum.dürbünden şüphelenmeye başlamıştım ki rüzgarla sıfırlamanın değiştiğini öğrendim. ![]()
Saygılar,Hayırlı akşamlar...