Paintsign'da kompresör var, 300 bar dolum yapmak için adaptörleri yok. O adaptörü yaptıracaklarını söylüyorlar yaklaşık 1 aydır. En son geçen cuma sormuştum, yaparlarsa iyi olacak.
İnşallah Erdem abi inşallah.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Paintsign'da kompresör var, 300 bar dolum yapmak için adaptörleri yok. O adaptörü yaptıracaklarını söylüyorlar yaklaşık 1 aydır. En son geçen cuma sormuştum, yaparlarsa iyi olacak.
İnşallah Erdem abi inşallah.
Ya koskoca ankarada dolum sıkıntı olmaya başladı.alternatif bilen var mı?
Eline sağlık Levent abi.
Ben bu pazar boluya gidiyorum abi.burda olmadığım için gelemeyeceğim.Saygılar...
evet, "pazar niye buluşmuyorsunuz? " deyip deyip, pazar buluşmasını kaçırmak çok ayıp
pazar buluşma sorupta gelen bitek ben vardım bu hafta. ![]()
Dün hava çok güzelmiş.Bugün biraz soğuktu.ama yinede keyifliydi ![]()
İyi günler.
bugün ilk kez bukadar çok kaldım atış alanında.kardeşimle beraber gittik.tüm tüfeklerle atış yaptık
çok fazla alanda kalamadık hava çok soğudu,sonra Osman amcanın dükkana geçtik birer kahve içtik sohbet ettik güldük eğlendik.çok keyifli bir gündü.
ortam çok güzel,dostluklar samimi.burdan tüm ankara team a tekrar teşekkür ediyorum.
bu arada resimler için teşekkür ederim Mehmet abi. ![]()
pm attım İsa sana.
bende cevabı yanlış yere yazmışım abi ![]()
Bende geleceğim. ![]()
Yarın ps e gitmeyi düşünen varmı abilerim?
Erdinç abi hayırlı akşamlar.Ben bişey sormak istiyorum.abi buluşmaları neden pazar günü yapmıyoruz?neden hep c.tesi oluyor?yani özel bir nedeni varmı abi?saygılar...
Hayırlı olsun abim.iyi günlerde kullanırsın inşallah ![]()
İyi günler abilerim
şimdi boludayım.birazdan da köye geçicez.evde teşekkür etmeye fırsat bulamadım.burdan da yardımcı olan abilerime çok teşekkür ediyorum.ankara teamle tanışmak güzeldi.ankara team gerçekten harika! ![]()
saygılar... ![]()
İyi geceler.Az önce Levent abi aradı.yarın sabah gelicem Erdinç abi.inşallah halledebiliriz abim.saygılar...
Tamam Erdinç abi.azönce levent abiyi aradım.oda belli değil dedi.toplutaşımayla gelicem muhtemelen.güven parkın ordan binmen gerekiyormuş galiba.ne otobüsüne binicem bilgisi olan varmı abi?