Mehmet abi bana yarın sabahlık değilde 1haftalık lazım.pompa da olabilir.köye gidicem işyerinde işler yoğun olduğu için tüpümü doldurtamadım.
isarslan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ozaman bana yardım edebilecek kimse varmı?
-
Hayırlı akşamlar.abilerim ps de dolum yapılıyormu?tüpümü doldurtamadım.yarın öğlene kadar doldurtmam gerekiyor.
eğer doldurtamazsam 1haftalığına pompa yada scuba ödünç verebilecek varmı?
Saygılar... -
Rica ederim.yardımcı olabildimse ne mutlu bana. saygılar...

-
iyi akşamlar arkadaşlar.benimde ellerim istem dışı titriyo özellikle stresli yada gergin olduğumda.nöroloji uzmanı esansiyel tremor diye bi teşhis koymuştu.yukarıda bi abinin belirttiği gibi dideral yazdı,gerektiği zaman kullanırsın demişti.bi uzmana görünmeniz bence daha faydalı olucaktır.saygılar...
-
-
Allah mutlu mesut etsin abi.Allah tamamına erdirsin.Hayırlı uğurlu olsun abi.
saygılar... -
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.tüfeğimdeki sorun pazar günü levent abim
tarafından giderildi.kendisine burdan ilgisi ve alakasından dolayı
tekrar teşekkür ediyorum.gerçekten çok cana yakın ve harika bir
insan.böyle bir dost edindiğim için gerçekten çok şanslıyım.
.saolsun benim için pazar gününü feda etti.evine davet etti ve tüfeğimi
komple söktü temizledi ve topladı.tüfeğimde hiç bir sorun kalmadı.
ellerin dert görmesin levent abim.saygılar... 
-
yardımmınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
saygılar... -
hmmm.anladım.bakımını yaptım hep ama dediğiniz gibi mekanik bir alet sonuçta.tüfeği ikinci el almıştım.ama aldığımdan beridir kullanıyorum.altı ay falan oldu.belkide 2000 atış yapıldı.ben en iyisi yarın hatsana kargolayım.
-
arkadaslar at44 s10 tüfeğimin kurma kolu takılı kaldı ve kurulmuyo.nedeni ne olabilir?
-
Ingilteredeki kanuna gore havali tufekler 12fpe enerjiyi gecmeyecek sekilde dizayn ediliyorlar, yani standartlarindan daha gucsuz oluyorlar tam guclu olanlara ise FAC versiyon deniyor mesela benim Glad 34fpe enerjiye sahip tam gucte..
Hmmmm!bilmediğim bişeyi daha öğrenmiş oldum.teşekkürler alper kardeşim maşallah hızır gibisin!

-
Birincisi 1400tl lik olan FAC versiyon olmayabilir bilinmiyor, ithalatci bayii de bunu bilmiyor anlasilan gelince acikliga kavusacak bir durum, LW firmasinin da AA icin yaptigi namlular arizali ciktigindan sevkiyatin gecikecegini unutmayin..
iyi akşamlar.cahilliğim için kusura bakmayın ama FAC ne demek?artısı eksisi ne acaba?şimdiden teşekkür ederim,saygılar...
-
kardeişm eline sağlık.daha güzel grupmanlar görmek dileğiyle.hayırlı akşamlar,saygılar...

-
abi sen olayı aşmışsın ya!
saygılar... -
ellerine sağlık abi.saygılar...
-
hayırlı uğurlu olsun!
Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etin!keyifli atışlar dilerim.saygılar... -
Abi tebrikler...
-
Ya şimdi ben bilmiyorum av maksadıyla ve hedefe atmak maksadıyla kullanilcak yani x yakinlastirmaysa iste yakınlaşsın bilemiyorum net göstersin yakınlaşmalı olsun bu yani iste
havalı tüfeklerle av yapmak yasak kardeşim...
-
ben hobiyi bırakıyorum abi ya!
tebrikler...