Leapers 4-16*40 1/4 moa birkac gun once yanlis hatirlamiyorsam 400 un uzerinde saymistim bende.
isarslan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ve aleykum selam =) bi zamanlar gitalar uğraşıyo yeni başladı diyordun da şimdi ki hale bak hele =)
Aynen
-
Teşekkürler alparslan abi.
abi profilinde başka videolarda var
-
Alperen rıdvanın selamı var

-
Selkamunaleyküm

evimdeinternet yok ve işlerim yoğun olduğu için foruma giremiyordum.Fırsat buldum paylaşımla döneyim dedim

Keyifli seyirler

-
giden oring olsun be isa poşeti kaç para ki
en fazla 3-4 lira zaten bakımını yapmıyacaksan tüfeği hiç kullanma 
Ya orası ayrı mesele abicim.
ama bazen zurnanın zırt dediği yer geliveriyor.ozaman sıkkıntı 
-
gamo pelet alacaksanız tek modeli diğelerinden oldukça iyidir tabi ki bir jsb değil ama kendi ürün namında en isabetli olanı yapısı gereği zaten kabul görmüş dome,kubbe başlı olan "pro hunter" modelidir.peletin tipi çapaksız olması çok güzel yalnız tek kötü yanı çok sert bir pellet olması belki de bu yüzden isabeti bir jsb kadar olamıyor

Abi gamolardaki diğer sıkıntı sert olduğu için namlu içi oringinin ömrünü epey bi kısaltıyor.
-
bende crosmanın domed olan peletinin 500lük pakette olanı bekliyorum hani normalde fiyatı 9 dolara satılıyor yurtdışında tüm pelletler nedense 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatken bunun türkiyede jsb fiyatından satılması çok canımı sıkıyor....
http://www.pyramydair.com/s/p/Crosman_Pr…Domed_500ct/769Serkan abi çok iyi niyetlisin.Jsb fiyatı derken.Bende çok merak ediyorum neden bu kadar pahalı?
http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=wobcay3DQuE%3d&ProductID=VnTc5owU4Hw%3d
-
Kardeşim hayırlı akşamlar.Hala almadıysan Emre abiyi (kostok) dinle derim.

-
Doğru söylemişsin İsa. Dilinden anlayana, onu keşfedebilene en iyi silah at44.
tesekkur ederim abi.elimizdeki vu iken sinirlarini zorlamak istiyorum elimden geldigince 
-
İsa bey mükemmel at 44 ile harika olmuş inşallah daha uzun mesafeler bekleriz.
İnşallah bayramda abim

-
Ellerine sağlık abi şov yapıyorsun

-
at-44 ile yapılabilecek en iyi atış tebrikler

Teşekkür ediyorum abim

-
Maşallah,ellerinize sağlık İsa bey.Teşekkür ederim

Tebrikler. At44 ün mekanik aksamı çok iyi olmayabilir, çeşitli teknik hatalar barındırıyor olabilir ama çok hakkı yenen bir tüfek. Özellikle regulatörle çok iyi işler çıkarıyor, elinize sağlık. Ruslar takıyor regulatörü birde güzel kundak yapıyorlar başka tüfeğe ihtiyaç duymuyorlar.Teşekkür ederim abi.AT44 ün dilinden anladığınız taktirde gerçekten parasının hakkını veriyor.

-
Tebrikler İsa, ellerine sağlık
Teşekkür ederim Erdem abi

-
İsa tebrikler, son derece güzel olmuş.
Tebrikler İsa, çok güzel atışlar.
Teşekkür ederim Erdinç abi

-
-
Bayramı iple çekiyorum abi.

-
isa cok guzel atişlar 100 mt bekliyoruz bu gidisle tarik kiskandiracaksin

Yaşar abi teşekkürler 100m yakında inşallah
İsa senin tüfekte sanırım benimki gibi hatalı üretim cıkmış sansına artık yapacak birsey yok )) Tebrikler Dahası sanırım olamaz ellerine saglık ...sağolasın arif abi hiç sorma ya napalım işte şansımıza böyle denk geldi dandik mandik idare edicez

budurTeşekkür ederim

İsa çok iyi grupman eline sağlık. Ne ara yaptın sen bunu bakiim? Atış kaçamağı mıAtışa geldiğim hafta gösterdim ya abi.Sen mpr yi parçapinçik etmekle meşguldün

-
Ellerine sağlık Yusuf abi.Tebrikler.Sayenizde göğsümüz kabarıyor