abiler resimler vardı sanırım ![]()
isarslan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yine klasik tüfeğimle boğuşarak geçen bir buluşma oldu

-
Bende saat 10 gibi gelmiş olurum. Saygılar
sonunda be abi

-
Ellerine sağlık abiim

-
yarın bende geliyorum

-
çok iyi olmuş ya

Ellerine sağlık abi.

-
Bana kalırsa dizel yerine iyi bi marka (brc gibi) sıralı sistem lpgli, az kilometrede, tercihen beyaz ya da gri renkli ( satma kolaylığı açısından) 99-2000-2001 model opel vectra 2.0 CDX alırsanız araba binmenin keyfini yaşarsınız. Piyasada makyajlı kasa vectra diye geçer. 16 valve oldukları için çok seriler ve kasa-motor oranı dengeli olduğundan sanılanın aksine piyasadaki çoğu benzinli araçtan daha az yakarlar. Bence verilen parayı sonuna kadar hakediyorlar. Bir çok insan büyük motor çok yakar mantığıyla hareket ediyor ama aldığımız her arabanın yakıtını test etme gibi garip bi huyum var. Şehir içinde kilometrede 28-33 kuruş gibi bir yakıtı var. Ayrıca dizel gibi sakat motoru da yok

Vectranın cdx leri 2.5 diye biliyorum.2,0 155 beygir olanlar cd ler diye biliyorum.Eski kasa vectramız var.ve vectranın makyajlı kasasında 2.5 motor ve cdx yok.uzay kasa diye geçen vectra b nin makyajlı kasası 2000 den sonra üretilenler.tamponlar falan daha toplu. ve 1996dan sanırım 2000 e kadar üretilen kasasında var cdx.
yol tutuşu olarak ta pek tutulmuyor.ve geri satmak istediğinizde tutulmayan bir kasa sıkıntı yaşarsınız.ve arıza olayı çok oluyo deniliyor -
Bursalı hobidaşlara hayırlı olsun. Bu işi grup olarak yapmanın tadı bambaşka.
Atış biryerden sonra bahane oluyor, asıl olan dostluk ve dayanışma.
+1
hayırlı uğurlu olsun

-
-
Şanslı adam.

Tekrar hayırlı olsun kardeşim.Kaç oldu hatırlamıyorum ama

-
+1 longla 50 metre altında bende crossman pointed'dan çok verim almıştım,ama 50den sonra sapıtıyordu...
Bilgi çin teşekkür ediyorum abi.crosmanı denememiştim.birisi daha söylemişti onu.aslında bi denemek lazım.

-
Hayırlı olsun

crono sonuçlarını çok merak ediyorum.16 gr ile bide crono olsa güzel olur

-
abi ellerine sağlık.
50m için 16gr ler fazlasıyla yeterli aslında abi.18 i daha uzak mesafelerde kullanabilirsin.
hatta 50kadar ben çoğu zaman 13,43 kullanıyorum.özellikle yazın.rüzgar yoksa tadından yenmiyor.
tüfeği 25 27 fpe falan kullanıyorum.o güçlerde 13,43le savurma olmuyor.benim çok hoşuma gidiyor 
-
Murat abi serdar abi ellerinize sağlık.
yardım konusundada elimden geldiğince gelip yardım edebilirim abiler.
-
yalnız isabette süpermiş
kaç metre acaba? -
Hayırlı uğurlu olsun alper abiii

Allah bi yastıkta kocatsın

-
Kalitesi nedir acaba bunun.Fiyat çok ucuz ama?ucuz et tencere dibi yakar mı acaba?
-
Ellerine sağlık abiiiim

-
gümbür gümbür bir buluşma olmuş anlaşılan

özellikle videoları merakla bekliyorum.

-
Ellerine sağlık murat abi.Harikasın