ugurcoskun adlı kullanıcının mesajları

    Bence harika bir seçim yapmışsınız. Ahşap kundaktan sıkılmadıkça daha iyisini alıcam diyip aman satmayın derim. :) Ben teklisini sattığıma hala yanarım. :)


    Teşekkür ederim. Ahşap kundağından sıkılacağımı hiç sanmıyorum. Sprey mobilya parlatıcısı aldım. Çok güzel parlatıyor ve koruyor kundağını :)


    hayırlı olsun. kazasız belasız atışlar dilerim.


    Teşekkür ederim :)

    Herkese merhaba,
    1.5 ay kadar Hatsan mod 80, mod25 supercharger yaylılarını kullandıktan sonra pcpye geçeyim dedim ve Webley Raider 10 .22cal aldım.


    Kutuyu açıp tüfeği elime aldığımda mod80'e göre bariz şekilde daha hafif ve daha kısa olduğunu farkettim. Ahşap kundağına hayran kaldım.Çok tatlı duruyor. :love:


    Webley pompayla yaklaşık 10dakikada 200bara kadar doldurdum. (Pompayla zorlanmadım dersem yalan olur ama kollarımdaki gerilmeyi farkedince bir nevi spor olarakta düşünülebilir :D


    Havalar bozuk olduğundan dışarı çıkacağım sıcak günleri bekleyemedim evin içinde atış talimi yapayım dedim. :) Salonun balkonundan mutfağın balkonuna kadar (9-10 metre) olan mesafeye kitap


    koyup, üzerine de çıktı aldığım hedef kağıtlarını ataçla tutturdum. (Hedef kağıdının arkasına dergi kağıdı koyunca pelet izleri daha net oluyor)


    Bismillah diyip ilk atışımı yaptım ama o da neee Tüfekte tepme 0 8| Çok şaşırdım tabi...


    Benim mod 80'e alışınca ilk başta garipsedim ama 4. - 5.atışımda hemen alıştım.


    Her ne kadar mesafe kısa olsa da nokta atışıyla attığını vurma zevki tarif edilemez.Hele ki bolt action kolunun verdiği o mükemmel hissiyat...Çok karizmalı yahuu :thumbup:


    Kısacası tüfeğime aşık oldum diyebilirim :love: Pcpye geçecek olanlara şiddetle tavsiye ederim Webley Raider'ı... :thumbup:


    En kısa zamanda tüfeğimin resimlerini, tahribat ve grupman videolarını da sizlerle paylaşıcam. :)

    Forumda mod 125'in versiyonları hakkında bilgi sahibi olmayanlara ışık tutması amacıyla bir konu açayım dedim.
    Alttaki resimden detaylı olarak inceleyebilirsiniz.


    Faydalı olabilirsem ne mutlu bana... Bir eksiğim yanlışım varsa üstadların düzelteceğinden eminim. :)


    Resimdeki modeller dışında bir de vortex modeli var ki o apayrı birşey.. Yay yerine piston sistemi kullanılmış. ;)

    Hobidaşlar merhaba,
    Belki komik gelebilir ama Hatsan mod 80aldım ve namluyu kırıp pelet koymaya çalışsamda beceremedim :D
    Bu konuda deneyimli değilim.İlk tüfeğim. Acaba bunun bir kilidi falan mı var ? Neden namlu kırılmıyor ?

    son derece haklısınız ayıplı mal satana yazıklar olsun . hatasını kabul etmeyip baskın çıkana kat kat daha fazla yazıklar olsun

    evet son dakika haberi.. dün silahı almak için sipahiler'e gittim..Kendi kendime "lanet olsun boşver 15tlyi ver" dedim X(
    Sipahiler silahı tekrar fabrikaya göndermiş..Ben almadığım için silah fabrikaya gitmiş.. güler misin ağlar mısın bu duruma.. :!:
    ben sanki silahı fabrikadan satın almışım gibi adamlar silahı fabrikaya göndermişler..
    bana söyledikleri şey ise gayet terbiyesiz bir üslupla "biz silahı fabrikaya yolladık.Bizi ilgilendirmiyor artık..Fabrikadan kendiniz halledin" oldu.. ;hirr;
    arkadaşlar samimi söylüyorum.. UZAK DURUN SİPAHİLERDEN..Allaha havale ediyorum hepsini ;director;

    26.05.2011 tarihinde Sipahiler Av ve Silah Sanayiden Retay marka kuru sıkı tabanca aldım..
    Silahı eve götürür götürmez bir problem olduğunu farkettim.Tetiği kurmak için namluyu çektiğinizde, silah boşsa ve şarjör takılıysa eğer namlu yerine oturmaz normalde..Orda küçük bir tırnak vardır..o tırnak namluyu tutar bildiğiniz gibi..
    benim aldığım silahta o tırnak çalışmıyordu..Yani kısacası silahı hiç kullanmadan bir problem olduğun farkettim ve hemen ertesi günü tekrar Sipahilere geri götürdüm..
    zaten silahın kullanılmadığı her halinden belliydi..Ama ordaki yetkili kişi silahi fabrikaya göndermeden işlem yapamayacağını söledi..
    Ben tam 1.5 ay silahın gelmesini bekledim..Sipahilere aşırı baskılarım sonucu silah fabrikadan onarılıp geldi..Ama fabrikaya git-gel kargo ücreti olan 15TLyi benden istediler..Bende ne kargo ücretini ödedim ne de silahı aldım..


    şu durumda ne yapmam gerekir ?
    henüz 0 aldığım ve 1 kez bile kullanmadığım bir silah için 15TL kargo ücreti ödemem isteniyor..Ben silahı kullandıktan sonra meydana gelen bir arıza söz konusu olsa yine razıyım fakat böyle bir durum yok..silah hiç kullanılmadı..Yani satıcı bana ayıplı mal sattı !