öyle deme emtehan, herkeisn maddi durumu aynı olmayabilir. belki de çok açtı ve hiç parası yoktu, ölmemek için onları vurup yemek zorunda kaldı.
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tavuk mu besliyorsunuz, genellikle evde kedi yada köpek besler herkes ilginç ama güzel
-
bir sakıncası yoksa eğer; profil resminiz buradan tam görünmüyor elinizde tuttuğunuz nedir, öğrenmek mümkün mü
-
bu kalibrede pelet ile ilgili seçenek var mı
-
ceketli namlu değil mi, herhalde o yüzden patlama sesi fazla rahatsız etmiyor
-
-
zannedersem sizler tahribat için bunu yapıyorsunuz. Ben isabet için düşünüyordum. Ben sumatra 6.35 ile enijun markalı kendi peletleriyle sağlayamadığım isabeti, ince mehmet 45 yada 47 grn ile sağladım Yani ağırlık mesafeyi kısatlsa da isabete müspet olarak tesir ediyor. diana mod 460 ve AA S 510 silahlarımı yeni aldığım sıralarda denemek için satınaldığım bir sürü pelet var ve isabetinden memnun olmadığım peletlerin aynı şekilde isabetini arttırmak istiyorum.
İçini doldurrarak ağırlaştırmak fikri bu vesile ile bana iyi bir fikir gibi geldi.
-
isabete yararı olmuyorsa boşa uğraşmak istemem. Ben mesafe kısalsa da isabeti sağlar herhalde diye düşünmüştüm.
-
daha kolay uygulanabilen bir şeyler olsa gerek.
Böyle bir yöntem bulunursa isabetsiz peletleri doldurarak ağırlaştırıp az da olsa isabet sağlanabilir, hem rüzgara da direç sağlar. Tabii düşme yapacaktır ama siz de onları kısa mesafede kullanırsınız.
-
hiç birinin isabeti pcp ile aynı değil
-
mehmetin satarken sana söyledikleri hep doğrudur için rahat olarak güvenebilirsin.
Burada sorun ince mehmet kullanmazsan diğer paraşütlü peletler kullanarak hem uzak mesafe hem de isabet sağlayabilirmisin, bunu bir dene bence
asıl mesele buradan başlayacak. Bizler de senin göndereceğin resimleri, merakla bekleyeceğiz.
Güle güle kullan.
-
duyduğum kadarıyla kuvveti ve atış adedi az olmasına rağmen çok istikrarlı, isabet için ürertilmiş bir tüfekmiş
hayırlı uğurlu olsun
-
bu ingiliz olan mı yoksa CZ n in yaptığı mı
-
zamanın birçok arkadaşımın dediği gibi yaylıların bir sürü sorunu olduğu için dürbün, isabet ve ses sorunu açısından en iyisi pcpdir ama yine de bana kalırsa yaylı daha çok istikbal vaadediyor. Yani pcp ile cebinize 5 - 6 kutu pelet alıp sabah erkenden çıkıp hava kararıncaya kadar atış yapamazsınız. yani hürriyet meselesi.
-
öyle yazıyla olmaz bunu denemek gerek
-
hayırdır onur yolda ne var. Bak merak ettim şimdi
-
boş alan açısından iyi fikir olabilir ama yine de üniversite arazisine silahla girmek sorun olabilir, bkr21 arkadaşımızın teklifi daha uygunmuş gibi geldi bir gün gidip bakalım hatta gitmişken bir kaç pelet atarız, oranın şişeleri hakikaten kırılıyor mu bir bakarız, bütün arkadaşlarımızın teklifleri için teşekkür ederim, daha iyi yerler de mevcuttur belki herkes malumatınndan bahserese iyi olur.
-
teşekkürler tamer birader, bu arada eline geçerse solid de dene düşme mi yapıyor yada nasıl netice veriyor merak ediyorum.
-
mümkün olursa kaç grn ile kaç metreden attığınız gibi izahatlar da verirseniz, bizim de malumatımız olur. ben de merakmediyorum, hatta ilerde muhtelif pelet ve ağırlıklarını da yazarsanız seviniriz
mesut ve isabetli atışlar temenni ederim
-
her silahın kendi yiv ve set şekline göre bir peleti olsa sanırım namluya kalıp gibi oturacağı için havanın nerdeyse yarısının yiv ve set aralarında kalan boşluklardan kaçması nerdeyse önlenmiş olur. Tabii bunu tüfek üreten firmaların yapması gerek. Ekononmik olur mu, yaparlar mı emin değilim.