falcone tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

parasını verdiği halde ürünü göndermeyenler de var bana rezerve edermisin dediğimde " gerek yok hemen göndereyim sen uygun olduğun zaman gönder" diyenler de var yani standart yok ama bize bir standart lazım bunun için başımızı biraz yaormek ve bir yöntem bulmak gerek ama nasıl.

burada profil resminde yüzü gözükmeden üyeliğini sürdüren bir arkadaş bunu yapabilir ve orada yazan bilgiler de yanlış olabilir. bu konu için cüzi ücretle çalışan ve hepimizin güvenebileceği bir hakem olsa nasıl olur sizce, yada daha iyi fikri olan varmı. Yoksa yasin karşeimizin dediği gibi bu işin çözümü bazı noktalarda tıkanacağı için sanal alış veriş hiç bir zaman tamamıyle güvenli olmayacak mı.

paranı almadıkça malı yola çıkartma
    iyi tanımadığın ve güvenmediğin kişilerin sözüyle ayırma yapma.

neticede çok münakaşa ettiğimiz internetten ticaret mevzusuna bir numune daha olmuş oldu.

Buna bir yöntem bulmazsak daha çok arkadaşımız madur olacak.

alpago arkadaşımızın söyledikleri kesinlikle doğru, geçlik yıllarımda bir kampta gözlerimiz karanlığa alışmışken bir arkadaşımızın bir saniyeliğine feneri yakmasından dolayı kısa süreli olarak göremedim ve tam o sırada bir dereden karşıya atlıyordum oradaki kesik kütükleri görmedim küçük bir sakatlık geçirdim, daha da kötüsü yanımdaki bıçak, nasıl döndüyse kılıfıyla birlikte böğrüme battı, kesmedi ama ağrı yaptı, dizimden dolayı bir haftaya yakın süre yürüyemedim, böğrüm de uzun süre ağrıdı ve morardı. Eskiden kurban bayramında kolunu hatta bacağını kesenlere gülerdim, artık gülmüyorum, Sizlerde lütfen çok dikkatli olun, kaza dediğimiz hadise zaten tahmin edemeyeceğimiz yerlerden kaynaklanır.

Ateşin başında içilen çaylar, anlatılanlar hayatınızın en güzel vakitleri olacaktır bu zamanları tatlı birer hatıra olarak anmak yada kabus gibi hatırlamak sizin elinizde.

iyi eğlenceler

hw 97 nin isabetinden kimsenin bir endişesi yokjtur zaten ama menzili kısa. Aynı isabeti mesela 100 - 110 metrede yapmaya muvaffak olsa elimdekileri satar hiç düşünmeden onu alırım. Ama bu formda herkes zaten 40 metreden şişe kırabiliyor. Ben aynı soda şşesini uzak mesefelerden de kırmak istiyorum. Güç meselesi buradan icap ediyor. Yoksa en güçlü pcp lerden biri olan sumatra silahım evde yatıyor .

kullanan bazı arkadaşlar gamo hunter 1250 nin hatsan mod 125 gibi olduğunudan, diana mod 350 kullanan bazı arkadaşlarda kullanışlı olmadığından şikayetçi olmuşlar. Neticede elimdeki diana 460 dan daha güçlü ve İSABETLİ bir yaylı silahın mevcudiyetinden endişe etmeye başladım.

Merhaba arkadaşlar acaba aranızda diana mod 460 dan daha güçlü ve aynı zamanda o kadar isabetli ve aynı zamanda az arıza yapan ve kaliteli yaylı silah kullanan yada böyle bir şey bilen var mı

ben diana mod 350 ve gamo 1250 duymuştum ve bunlardan birini tercih etmek aşamasına geldim.

bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

teşekkürler

başka bazı yanlışlıklarında icra edilmesinden dolayı yakında havalı silahlara ruhsat ve güç sınırlaması gelebilir.
    Lütfen bu gibi şeylere dikkat sarfedelim. Askerde iken yapılan bir yanlışı, komutanımız, kim yaptı diye sorunca pek nadir biri çıkıp itiraf ederdi, fakat itiraf edilmeyen bu hata yüzünden bütün takım hayut bölük ceza alırdık..

Sanırım askerlikle birlikte başkalarına ceza çektirmek bitmedi. İnşallah biter.

Her yeni vuku bulan hadisenin, her yeni doğan günün hakkımızda hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

çiftliğin arka tarafı belki olur ama gidip bir görmek lazım önce.

Çiftliğin içi şahsi mülkiyet olduğu için keyfimizi orada icra etmek , onlara misafir olmak münasip olmaz, belki aramızdan biri çıkar da adamcağızın çatısında grup denemeye kalkarsa ne olur halimiz. 8o

Not: Latifelerim lütfen masum arkadaşlarımızı incitmesin, latife bahanesiyle aramızda kötü niyetli kişiler istemediğimizi ifade etmeye gayret ediyorum.