parasını verdiği halde ürünü göndermeyenler de var bana rezerve edermisin dediğimde " gerek yok hemen göndereyim sen uygun olduğun zaman gönder" diyenler de var yani standart yok ama bize bir standart lazım bunun için başımızı biraz yaormek ve bir yöntem bulmak gerek ama nasıl.
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
burada profil resminde yüzü gözükmeden üyeliğini sürdüren bir arkadaş bunu yapabilir ve orada yazan bilgiler de yanlış olabilir. bu konu için cüzi ücretle çalışan ve hepimizin güvenebileceği bir hakem olsa nasıl olur sizce, yada daha iyi fikri olan varmı. Yoksa yasin karşeimizin dediği gibi bu işin çözümü bazı noktalarda tıkanacağı için sanal alış veriş hiç bir zaman tamamıyle güvenli olmayacak mı.
-
Benim bu formdam kerem91 takma isimli şahısla böyle bir kötü hatıram var ve zannımca böyle misaller burada ziyadesiyle mevcut. Lakin bu konudq sohbetten başka şeyler yapmak gerekmez mi
-
evet kapora iyi fikir
-
paranı almadıkça malı yola çıkartma
iyi tanımadığın ve güvenmediğin kişilerin sözüyle ayırma yapma.neticede çok münakaşa ettiğimiz internetten ticaret mevzusuna bir numune daha olmuş oldu.
Buna bir yöntem bulmazsak daha çok arkadaşımız madur olacak.
-
benim dip odanın duvarları delik deşikti ama neyse plastik camekan yaptırırken usta sağolsun hepsini sıvadı, şimdi yeni baştan başlayacağım
hedefe denk gelmeyenler duvarda daha kolay belli olacak, iyi ki bekarım, sultanlık bu olsa gerek -
alpago arkadaşımızın söyledikleri kesinlikle doğru, geçlik yıllarımda bir kampta gözlerimiz karanlığa alışmışken bir arkadaşımızın bir saniyeliğine feneri yakmasından dolayı kısa süreli olarak göremedim ve tam o sırada bir dereden karşıya atlıyordum oradaki kesik kütükleri görmedim küçük bir sakatlık geçirdim, daha da kötüsü yanımdaki bıçak, nasıl döndüyse kılıfıyla birlikte böğrüme battı, kesmedi ama ağrı yaptı, dizimden dolayı bir haftaya yakın süre yürüyemedim, böğrüm de uzun süre ağrıdı ve morardı. Eskiden kurban bayramında kolunu hatta bacağını kesenlere gülerdim, artık gülmüyorum, Sizlerde lütfen çok dikkatli olun, kaza dediğimiz hadise zaten tahmin edemeyeceğimiz yerlerden kaynaklanır.
Ateşin başında içilen çaylar, anlatılanlar hayatınızın en güzel vakitleri olacaktır bu zamanları tatlı birer hatıra olarak anmak yada kabus gibi hatırlamak sizin elinizde.
iyi eğlenceler
-
sanırım aradığım gibi bir yaylı silah seri üretim olarak ve garantiler dahilinde satılmıyor. Görünen odur ki elimdekiyle idare edeceğim.
belki ilerde bir yaylı silah satınalıp üzerinde çalışmalar yaparım.
artık kısmetimde ne varsa ona bakacağım.
-
hw 97 nin isabetinden kimsenin bir endişesi yokjtur zaten ama menzili kısa. Aynı isabeti mesela 100 - 110 metrede yapmaya muvaffak olsa elimdekileri satar hiç düşünmeden onu alırım. Ama bu formda herkes zaten 40 metreden şişe kırabiliyor. Ben aynı soda şşesini uzak mesefelerden de kırmak istiyorum. Güç meselesi buradan icap ediyor. Yoksa en güçlü pcp lerden biri olan sumatra silahım evde yatıyor .
kullanan bazı arkadaşlar gamo hunter 1250 nin hatsan mod 125 gibi olduğunudan, diana mod 350 kullanan bazı arkadaşlarda kullanışlı olmadığından şikayetçi olmuşlar. Neticede elimdeki diana 460 dan daha güçlü ve İSABETLİ bir yaylı silahın mevcudiyetinden endişe etmeye başladım.
-
-
işte merak ettiğim buydu. Yani mod125 gibi güçlü olması benim beklediğim bir durum değildi. Neticede gamo 1250 daha güçlü ama diana 460 kadar isabetli değil sanırım. O zaman tek seçenek kalıyor diana mod 350.
Teşekkürler kardeşim
-
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, lakin benim önceliğim güç ve isabet olarak rws 460 dan daha iyi olmasıdır. Aranızda hiç gamo hunter 1250 kullanan varmıdır, yada bundan daha güçlüsünü kullanan var mı
-
ama bunlar mod 460 dan; güç ve isabet olarak daha iyi değiller ki, ben daha iyisini arıyorum, mesela mod 350 isabet açısından nasıl bilmiyorum ama güç olarak braz daha iyiymiş. Bu arada hiç gamo hunter 1250 kullanan ve karşılaştırma imkanı bulan oldu mu
-
Merhaba arkadaşlar acaba aranızda diana mod 460 dan daha güçlü ve aynı zamanda o kadar isabetli ve aynı zamanda az arıza yapan ve kaliteli yaylı silah kullanan yada böyle bir şey bilen var mı
ben diana mod 350 ve gamo 1250 duymuştum ve bunlardan birini tercih etmek aşamasına geldim.
bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
teşekkürler
-
sen iyilik meleğimisin her konuda imdadımıza yetişiyorsun birader.
-
evet var böyle silahlar, yarım otomatik yahut tam otomatik ama bunların güçleri düşük oluyor.
-
başka bazı yanlışlıklarında icra edilmesinden dolayı yakında havalı silahlara ruhsat ve güç sınırlaması gelebilir.
Lütfen bu gibi şeylere dikkat sarfedelim. Askerde iken yapılan bir yanlışı, komutanımız, kim yaptı diye sorunca pek nadir biri çıkıp itiraf ederdi, fakat itiraf edilmeyen bu hata yüzünden bütün takım hayut bölük ceza alırdık..Sanırım askerlikle birlikte başkalarına ceza çektirmek bitmedi. İnşallah biter.
Her yeni vuku bulan hadisenin, her yeni doğan günün hakkımızda hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
-
çiftliğin arka tarafı belki olur ama gidip bir görmek lazım önce.
Çiftliğin içi şahsi mülkiyet olduğu için keyfimizi orada icra etmek , onlara misafir olmak münasip olmaz, belki aramızdan biri çıkar da adamcağızın çatısında grup denemeye kalkarsa ne olur halimiz.

Not: Latifelerim lütfen masum arkadaşlarımızı incitmesin, latife bahanesiyle aramızda kötü niyetli kişiler istemediğimizi ifade etmeye gayret ediyorum.
-
verdiğiniz malumatlar için teşekkürler, neticede bu mevzu ile alakalı, bütün dürbünlerde geçerli olacak, ortak bir hesaplama yöntemi yok.
-
incik tarafında bir yerlerde varmış galiba. Aslında bu konuda bilgisi olanlar varsa çok iyi olur.
malumaını buradan beyan eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
cümleten hayırlı cumalar