türk savunmasının ortadan kalması için , savunma sanayinin bdüşman ülkelere bağımlı olması gerekiyordu(heronlar gibi).
Ama bu mantıksız b olduğu için bunu gerçekleştirecek birileri bulunmalıydı. Zamanında israil heronlarını topraklarımızda keşif yaptırıp vur emri vermemekte inat edecek komutanlarımız gibi bunu da yapacak birileri olmalıydı. O büyük mühimmat patlaması sonrasında zaten herşey kanuni olarak çökmeye de başladı, .
Şimdi siz çökmesi gereken bir sanayiyi canlandırmaya çalışırsanız bir sürü garip zorlukla karşılaşırsınız.. Aynen heronlara karşı anka keşlif aracının yapılıp denemeleri bir çok kez başarıyla tamamlandıktan sonra , zamanın ünlü ve vatan sever komutanları tarafından inattla ve marka delirtilerek heron tercih edilmesi heronlar parası verildiği ve bakımdan geri gelmediği halde yine de ankanın türk silahlı kuvvetlerine kabul edilmemesi gibi.
murat beyin içini sızlatan terör konusu, benim ve buradaki bilinçli ve vatan sever dostlarımızın da içine dert oluyordur herhalde.
bu günü dünden görüp uyaranları yaptığına pişman ettik. Balkan savaşları misali nasıl bazı yerleri tek kurşun atmadan terk ettik ve sultan abdul mecitin ve bu toprakların gördüğü tarihim en büyük dahilerinden sultan abdulhamitin çabalarıyla bile düzeltemediği durum tekrarlanıyor..
Sonunda bir lozan daha olacak ve savaşarak aldığımız hatta üzerinde savaş olmadığı, zaten bizim olan toprakları bile bırakıp gideceğimiz başka bir yahudi oyunu yakındır diyenl geri kafalıları susturduk çok şükür. Şimdi bundan mutlu olmamız gerek.
yapacak son bir kaç iş kaldı
Çok şükür,terör örgütü artık israil ve amerikanın arada bir de avrupalı dostlarımızın cep harçlığıyla geçinemeyecek kadar büyüdü artık bir devlet bütçesine, gelirleri garantili ve sürekli olan büyük bir yapıya ihtiyacı var. Eskiden coca cola gibi ürünleriin gelirini israil ordusu ile paylaşıyordu artık bu yetmiyor.
Tahmin edin düşmanı besleyecek firmaları içinde barındıracak üstün nitelikte hangi millet var.
Farklı isimler ve markaların bizler tarafından tercih edilmesi ile sürekli bir gelir sahibi olacaklar, bunu yapabilmek için kendileri için suç kabul edilen ama yalnızca geri kalması uygun görülmüş memleketlerde görülen "ben menşeine bakmam kaliteliyse alırım" zihniyetini bize kabul etirecekler. Böyle diyecek zihniyette olanlar ve bunları uyarmayanlar engel olmayanlar bu mukadder neticeye müstahaktırlar ama arada kişilkli bilinçli ve vatan severler de cezasını çekiyor.
inşallah bundan alınması gerekenler yerine, hissiyat sahibi, vatansever arkadaşlarımız menfi olarak müteessir olmazlar.