dürbünsüz zor olacak bence sana iyi bir hawke 3-9X40 lazım, hani benden söylemesi ![]()
şaka bir yana gez ve arpacıkla bunları yapabiliyorsan dürbün ile herhalde tek delik yaparsın
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
dürbünsüz zor olacak bence sana iyi bir hawke 3-9X40 lazım, hani benden söylemesi ![]()
şaka bir yana gez ve arpacıkla bunları yapabiliyorsan dürbün ile herhalde tek delik yaparsın
az da olsa güçten taviz verebilirim ne de olsa 1700 metreden adam vurmayacağım ama daha fazla isabeti mümkün kılan böyle bie kit 460 için var mı
ve kaç paradır
peki bunları gücü azaltarak mı yapıyor, ben mod 460 a böyle bir ayar çekmek istiyorum ama gücünü kaybetmesini istemiyorum. böyle bir şey mümkün mü ?
bu kit aynı zamanda güç de sağlayacak mı
aa nın neyini beğenmedin kardeşim bunun üstünlüğü nedir
ağır pelet daha isabetli olur
satmak istersem alacak şahış orjinal olmasını ister diye bozmaktan korkuyorum. bir yıl kadar sonra cf X royal yerine diana magnum 350 5.5 yada gamo hunter 1250 almayı düşünüyorum. ondan da bir kaç yıl sonra theoben diye bir yaylı varmış mod 460 yerine ondan satınalmak istiyorum.
orjinal halini bozmak istemedim. Yoksa değerli bir kardeşimiz, "uncle mike" isimli vidalı kemer takma halkalarını verecekti. Benim aklıma bunu bu haliyle yapabileceğim bir fikir gelmedi, Böyle bir şey mümkün mü acaba ?
çok sevdiğimiz bir ağabeyimiz de pcp silahını satıp yaylıya geçti . Bana pek iyi bir fikir gibi gelmemişti ama izmire giderken yanıma yaylılarımı da almıştım , dağ bayır dolaşırken büyük bir özgürlükmüş ağabeyimiz haklıymış.
benim yaylı silahlarım alttan kurma kollu diana mod 460 ve gamo cf X royal dolayısıyla asma kemeri gibi bir seçeneğim yok ama keşke olsaydı sanırım çok daha maceralı bir atış günüm olacaktı.
size keyifli atışlar dilerim
bence 1.patriot ve önden paradoxlu bir hawke ve sen, çok güzel bir ekip olurdunuz. Patriot ile grup ve sair tecrübelerini zevkle ve ilgiyle izliyorduk.
özledik
peki efsane 1.nesil patriot a oranla nasıl değerlendirisin.
AA daki isabetlidir, sumatra güçlüdür, daystate hem güçlü hem usabetlidir.
[başka 6.35 letden hangi farkı ilginizi çekti ?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
. Şu anda elimde hawke 3-9X40
. hawke 4-16X44 diana mod 460 5.5mm üzerinde
. hawke 6-24X56 sumatra 500 6.35 üzerinde
. Leapers bug buster 3-9X32
. tasko. 3-9X56. Gamo Cf X royal 4.5 üzerinde
. vector optics 10-40 60
. niko string 10-50X60
osman ağabeyimden aldığım ve şimdilerde alperen kardeşime hediye ettiğim tasco 6-24X50
Dürbünler mecuttur.
Bunlar arasında en memnun olduğum sumatra üzerinde takılı olan hawke 6-24X56 ve bug buster(lepers) 3-9X32 dir.
Leapers gibi yada daha kaliteli bir dürbün 6-24X50 - 56 Yada 5-25X50 - 56 ve 1 inch boyun ćaplı olanından bulabilirsem , elime para geçer geçmez alacağım inşallah. Bu arada bunların hepsini elimde mevcut bulunan ve yeni almak istediğim uzun menzil isabet ve 80 -100 metre tahbat atışlarında kullanacağım ft tüfeklerimde kullanmak için denemek ve karar vetmek üzere bulunduruyorum.
Kesin kararımı verdikten sonra diğerlerini satacağım. Satamazsam turşu kurmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak. ![]()
Elimdeki 1 inch 25.4 dürbunlerden yaylı silajlarım için istediğim verimi alamadım ve 30 mm Boyun çaplı dürbün kullanmak istiyorum.
uygun foyata 30 mm boyun çaplı, dampalı atak nerede bulabilirim ve istediğim verimi nasıl alabilirim ?
Pcp yi satıp yaylı alan bir ağabeyimiz vardı.
. Benim de en sevdiğim silahım mod 460 5.5 (tabii arıza yapmadığı zamanlarda)
Çevremde belli bir yaşın üstünde böyle bir yaylıya yönelim var
Sanırım mustafa serday bey bu sektörden aradığını bulamadı. Hyal kırıklığını bizlere aktardı. Başka konularla ilgileniyormuş galiba
Hepsi standart ve birbirinin aynısımıymış ?
en güvendiğiniz bile olsa, bir kutu peleti ölçtüğünüzde , zaten hepsinin o kadar hassas olmadığını göreceksiniz ![]()
belki de peletin etek kısmına ucu uygun hale getirilmiş bir çivi yada pim vb sokarak istediğimiz ebatta alıştırmış, bir nevi kalibre etmiş olmazmıyız. Bu şekilde ölçme sorunu olmaz.
Silahımız; diyelim 5.53 seviyorsa ona göre bulduğumuz, belki de çok ucuz peletleri (jet vb gibi) kalibre ederek pahalı pelet haline getirmiş olmazmıyız.