falcone tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bilgiler için teşekkürler.

Peki altın vb kaplamanın nedeni nedir. yadsa daha sert olması için tahribat peletleri, namluya değmeyen uç, sivri kısımları kaplanarak yapılabilir mi ?

namlu içindeki kurşun sıvanmasını temizlemek için sert pelet atmak çözüm olmaz mı ? (keçe pelet zor bulunuyor- kendi yapabileceğimiz bir şey daha işlevsel olacaktır)

avcı arkadaşımıza hak veriyorum; Tepme önleyici sistem yapılırsa daha büyük güçler daha büyük sorunlar olarak karşımıza çıkmayacaklardır ve pcp ye yakın güçte yaylıları bile görebileceğiz. Ama ne yazıkki en çok satılan yaylılar belli bir fiyat aralığından yukarı çıkmayanların en iyileridir. Yani bu sistem pahalıya mal olursa; Başarısı, satılmasına yeterli olmayacaktır.

ellerine sağlık halil bey. Bu arada silahınızın en stabil ve isabetli attığı pelet hangisi oldu ?

form içinde bir arkadaşımızın önerdiği hn peletleri denemek istiyorum. mümkün olan en ağır pelet, en stabil atışı yapacaktır diye tahmin ediyorum ve 16 gr den daha ağırlarını denemek istiyorum. Bu konuda tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim

Teşekkürler

taylan ağabey bu durumdan kurtulmanın en iyi yolu atayı da yarıştırmandır yoksa o senle dalga geçecek bir şey mutlaka bulacaktır. O yarışsın sen onu eleştir biraz da o ezilsin :)

Bu arada evren kardeşimizin başı sağ olsun. Onlar önce gittiler, bizler de aynı yere mutlaka varacağız.

sizce yıllardır beta üretimleri argeleri yapılan bu sisteme dev gibi şirketler neden büyük yatırımlar yapıyor dersiniz. Denemeler sırasında bir fark göremedikleri için olabilir mi. ne dersiniz. ben hatsanı seviyorum çünki bir sürü yaylı mopdei var, bir kaç tane birden pcp modeli var hala satışta. yani boş durmuyor üretiyor deniyor. bu ahlaki bir tavırdır. ve devam etmesi için destek ve eleştrilerimize ihtiyacı var.

sumatra ve o güçteki silahlar , moderatörle bile çok gürültülüdür
    tilkiyi herhangi bir pcp ile de öldürmek mümkündür kuşları ise yaylı silahlarla bile öldürebilirsiniz. burada bizim size önereceğimiz en ahlaklı konu havalı silahlarla av yapmanızın çok sinsice ve aynı zamanda yasak olduğudur.

internetten yapılan alışverişlerde sağ gösterip sol vurmak mümkn oluyor ürünü teslim aldıktan imzayı attıktan sonra yapılacak pratik bir şey yok sayılır.

geçenlerde alperen arkadaşımız sayesinde birlikte bir bayi ile tanıştım fiyatları fena değildi ama her istediğimi de bulamadım. buna benzer bildiklerimizi paylaşmak yada uygun yerlerle anlaşmak bizler için daha iyi olacaktır sanıyorum.

bu arada başka bir av bayisi ile pazarlık etmek istedim ve ankaralı havalı silah hobidaşlarımızın da gelip alış veriş yapmaları için uygun fiyat yapmasının yararlı olacağını söyleyince bir moderatör arkadaşımızın bu niyetle zaten gelip fiyat aldığını ama ona da aynı fiyat yaptıkalrını söyleyince:
    1 - moderatörlerimizin bizler için uğraştığını
    2 - benim bulamadığım gibi onların daçok uygun fiyatlar bulamadıkları için bizlere duyuru yapmadıklarını anladım.

sizler de memnun kaldığınız ve kalmadığınız bayileri bizlere duyurursanız hepimiz yararlanırız ve ortak alış veriş yerlerimiz olur.

ne dersiniz

ben isabet açısından sumatra için ince mehmet 35 grain (yanlış hatırlamıyorsam) kullanıyorum ve o güç için çok isabetlidir. aynı zamanda yine çok güçlü olan yaylı silahım için de 16 grainden daha ağır pelet arıyorum. bu kadar güçlü olunca doğru pelet seçmek zor oluyor.

ben 16 ve daha ağır pelet arıyorum mod 460 yaylı silahım için kullanacağımdam solist pelet kullanamıyorum. Bu günlerde nerede bulabilirim yada elimizdeki hafif peletleri seri ve ucuz bir şekilde ve isabetini etkilemeyecek şekilde ağırlaştırmanın yolunu bulabilçirsem onları kullanmak, denemek istiyorum.

Ankarada rws benjamin, crosman ağır pelet nerede vardır

sumatra grupman silahı değildir. Aynı güçte üstelik daha isabetli bir silah istersen day state yada condor almalısın.

Korede ateşli silahlarla av yapmakin geren belgeler zor alınıyor neredeyse imkansız gibi. O yüzden hayvanları öldürebilecek güçte ve ruhsat gerektirmeyen bir silah olsun diye iç pazara bunu yapmışlar. Yani sumatra çok güçlü bir av silahıdır, grup zor olur