falcone tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

diana mod 460 için ilaç gibi bir pelet bulmak ve arada bir bir kaç tane alarak toplamak ve elimde en az 10 - 17 kutu 500l ük ) hazır bulundurmak istiyorum.
    arabamın arkasında silahla birlikte dursun uygun bir yere giderken yolda durup 15 - 20 tane atayım. pelet işini çözersem çıkan sorun olursa neden olduğunu tahmin etmek kolaylaşır.

Ben ft yarışına yaylı ile girmenin daha uygun olacağını sanıyorum. her seferinde aynı enerji ve aynı sabitlik olur. Pcp de sabit nerdeyse hiç bir atış yok gibidir.

satıcı bu durumu önceden söyleseydi belki de arkadaşımız dampalı ayak satınalır yada hiç bu işe girmeyebilirdi. Bence bu satıcının ayıbı olmuş.

Ben de esnafım ve bir malı satarken , ilk iş fiyatını söylerim ikinci olarak sanki kendi malımı kötülüyormuş gibi bütün zayıflıklarını sayarım. Sonrada üstün özelliklerini sayarım.

Böyle, bir çok müşteri kaçırdım içlerinden yarıdan azı geri döndü. Elimde kalanlar başka yerden alış veriş yapmaz.

ben de bulamadım bizlere uygun fiyat yaparsa hepimiz oradan alalım.

Ben ankarada bir bayiden teker teker 15 tl den alıyordum. Artık gelmeyeceğini bilseydim 5 er 8 er alırdım belki de çok daha uygun bir fiyat yapardı.

Teşekkür ederim sevgili kardeşim.

Keşke sen de burada olsan ve hatta istresen yeniden aynı cf X royal ile ft yarışına girsen. yarıştan sonra arkadaşlarımızla hep birlikte kahve içsek ne güzel olmaz mı.

elinize sağlık erhan bey 180 metre bizlerin genellikle denemek istemedikleri ve pek az ustamızın heves ettiği bir mesafedir. Her şeyden önce sıradan kalıplardan kurtulmanızı tebrik ederim(kendi namıma ben kurtulamadım).

Daha ağır pelet kullansaydınız acaba rüzgara karşı daha iyi grupman çıkartabilirmiydiniz. Mesela ince mehmet solist peletler gibi.

Ben, sumatra 6.35 in rüzgardan etkilenmemesini düşünerek, rüzgarın isabeti etkilememesinin nedeni; Ya pelet ağırlığından yada gücünden dolayıdır diye düşünüyorum.

ustam bu yaptıklarını, bu forumda "yapmayı düşünüyorum bence şöyle olur , böyle olursa yararlı olabilir" şeklinde yazsaydın, cevap olarak "yapılabilseydi fabrika yapar satardı demek ki mümkün değilmiş" şeklinde yazarlardı demek ki çalışınca oluyormuş

muvafakiyetlerin daim olsun ustam.

yaklaşık 13 - 17 metre gibi bir mesafeden nerdeyse bütün peletler aynı etkiyi yapar, hiç farketmez, tahribatı yüksek peletler ise hayvanı çok daha iyi öldürmez tam tersine iğne gibi girer ve içinde öylece bekler. Mümkün olduğunca yumşak pelet kullanman gerek. İnce mehmet gibi peletler o mesafelerden işini çok rahat görür. Pelet konusuna takılma.

burada senin dikkat edeceğin konu hayvanı hareketsiz olarak sana poz verecek şekilde yakalayabilirmisin. bence onu en iyi pozisyona nasıl getirebilirsin. İşte seni düşündürmesi gereken konu bu.
    Tavukları kümesin içinde bir bölmeye hapsedebilirsin ve gelincik dış bölmeye ulaştığında yapacağın bir kaç atıştan kaçmak gibi bir fırsatı kolay yakalayamayacaktır bu süre içinde onu 12 - 20 atış yaparak öldürmek olanağın olur. dışarda kümese girerken tek bir atış şansın var ıskalarsan başka atış şansın olmayabilir.

daha önce servis görmesine neden olan sorun tekrarladı . Kuruarken tetiğe takılmıyor. bu gün yenibaştan servise göndereceğim. senin wbley gibi bu da benim en büyük aşkımdı. ve galiba sen
    n gibi bana da bir 5.5 pcp yolu gözüküyor. ama senden farklı olarak ben yaylılarımı satmak istemiyorum. ilerki yıllarda ve kısmet olursa hem 4.5, hem 5.5 ve hem de 6.35 pcp silahım olacak inşallah.

bir bilsen metehan, dünden bu yana hala üzüntülüyüm nerdeyse ağlayacağım. İnşallah kimsenin başına gelmez.