5.5 mm midir
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bunu şu anda abir akrabasının düğünü için ankarada bulunan kıbrılı bir arkadaşımızın denemelerinden çıkan sonuçlardan tahmin ile söylüyorum bence bu ihtimal önemlidir ve bir gün bir kaç arkadaş bir araya gelip farklı silahlarla da grup denemek gerek.
ertogrul arkadaşımız bunu aa ile denemişti
Farklı silahlardan çıkan sonuçlar hangi saçmanın daha iyi olduğunu değil hangi silahın hangi peleti sevdiğini belirleyecektir ve bir çok hobidaş için rehber bilgi gibi olacaktır.
-
yani ağırlık yada rüzgar gibi dış etkenlerden başka bir fark düşük ihtimal mi demek istiyorsunuz. Sonuçta bütün silahlarda aynı koşullarda benzer gruplar mı elde ederiz ?
ben aynı marka model iki silahta farklı sonuç elde edildmesinin bile muhtemel olduğunu duymuştum. (mustafa serdar ağabey söylemişti)
-
ellerinize sağlık ama bu denemelerde silahın twitleri yada namlu uzunluğu gibi etkemler de önemli değilmidir yani başka silahta farklı sonuçlar da çıkamaz mı ?
-
teşekkür ederim benimki, biraz tembellik gibi oluyor ama atış yapacak yerim yok iki yaylı ve bir pcp silahım evde yatıyor, en sevdiğim mod 460. Beni aylar süren uzun denemeler yapmaktan kurtardın teşekkürler.
-
şu ana kadar en uzak mesafe ve en isabetli atışlarınız hangi peletlerle oldu bu silah hangi peletleri seviyor ?
-
demek senden olumsuz elektrik adlılar bunalttın garibanları, belki de taksim olayları yatışığtı için çıkıp bakmak istemişlerdir
-
arbalet yapmışsınız sanırım ellerinize sağlık, bu silahtaki güç ünitesi serum lastiği sanırım. Ben de hep bunun yaylı tüfekler gibi arkadan itmelisini hayal ediyordum. Siz başarmışsınız ne güzel
tebrik ederim
-
AR 6 gibi mi
-
bu konuda osman ağabeye danışalım (teknosman) o mutlaka zarar eden hayalnavrla ilgili bilgileri bilir.
-
yani sumatra yada day state gibi güce yönelik değil isabete yönelik bir silah. Sanırım çok isabetlidir.
-
gücü ne kadar
-
Güle güle kullanın
diğer pcplere göre ne fark var ?
-
çok büyükmüş
korkunç

-
yani kolay kurulııulroy nyay sammuş olması ya da seamknın boşluk yapması anıeg anmallmiyor, epki ilerde olağan aşınm ve tamir duurmunu nasıl anlayacağım
-
ankarada nerede dolduruyorlar ve kaç paradır
hava tam bitmeden üstüne doldurmanın yani karışmasının bir sakıncası var mı
-
day state
condor
sumatra -
şarjör var mı yenilerde
-
kurmak için gereken güç bu kadar büyük sorun olmamalı ben 460 magnumu yaklaşık 1 kutu pelet harcayacak kadar çok kullandım ve bir sorun hissetmedim severek ve büyük bir zevkle kurdum. Benim silahımda bir sorun mu var (2. el almıştım) yayın gücünün düştüğünü yada bir sorun olduğunu başka nasıl anlayabilirim. Bana bi ölçü verebilirmisiniz.
-
evleninceye kadar gözünü dört aç evlendikten sonra gözünün birini kapat.