falcone tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ikisi de yerli firma ve ikisini de destekliyorum ama ticaret ahlakı konusuna bakınca; ince mehmetden 6.35 talep ettik ve bize, yanlış hatırlamıyorsam şimdiye kadar 4 ayrı 6.35 imal etti ve deme yapmak fırsatı verdi. Diğerinin kullanıcı isteklerini bizlerden talep ettiğine rastlamadım.

Bu arada airarskıbrıs arkadaşımız ankaraya kendi olanaklarıyla gelirse hava alanında karşılamak ve yine uğurlamak dahil olmak üzere kazansa da kaybetse de kendisini misafir ederim.

Bu arkadaşça bir çekişme olacak gibi hissediyorum.

Bu arada eksiklerimi tamamlamaya uğraşıyorum. Sumatramın doldurma hortumunu ve giriş ucunu değiştirdim. artık ömerin yasinin de şahit olduğu gibi ucu çekince patlamıyor, moderatörüm de yakında gelecek ve inşallah ben de 6.35 lerin denemelerini diğer arkadaşların da şahitliğinde yaparım. Başka 6.35 silahı olan varsa onlar da gelsin birlikte deneyelim.

ben seçmek zorunda kalsam şahsım için C şıkkını işaretlerdim, bence en matıklısı budur. Çünki gerçekte kimse dünyanın en iyi .... terimi kullanmaz. Bu olsa olsa bir şakadır.

Arkadaşlar bence airarmkıbrıs arkadaşımızı fazla eleştirmeyin çünki o yapabildiği en iyi isabetleri ve gördüğü peletleri karşılaştırmış. İlerde daha vasat silahlarla daha küçük grup yapmanın sırlarını da öğrenecek ve bir profesyonel olacak. ben şimdiden buradaki arkadaşlardan bunu öğrenmek için benim için çok zahmetli olan yazıları okumak işini bıkmadan usanmadan yapmaya uğraşıyorum.

Arkadaşımıza bir şans tanıyın. Zamanla herşey düzelecektir.

sdelican arkadaşımızın fikrine katılmamak elde değil. Yani 100.000 liraya mersedes alınabilir mi, bu mümkün mü, mersedes 131 den iyimidir gibi bir tartışma oluyor. 100.000 liraya alabileceğiniz diğer arabalarla bir karşılaştırma yaparmısınız. vel hasıl: Kalite fiyata karşılık satınaldığımızdır ve bu kalite bu fiyata oranla aslında kaliteli değildir.

Seçme parası olarak olarak böyle bir fiyat talep etmek bir ahlak sorunu olsa da bu parayı vermek de :rolleyes: başka bir sorundur. 8o

yaklaşık bir hafta önce idi yeni aldığım diana mod 460 magnum 5.5 silahımla yaklaşık 190 atış yaptım. Bunun tahmini 80 tanesi ince mehmet dolu 5.5 peletler ile yapıldı ve onlarda herhangi bir sorun olmadı ama 55 metredeki hedefin biraz üstüne atmak zorunda kaldım diğer peletlerden daha fazla düşme yapıyordu, bu hoş değildi, onun dışında sağa, sola sapmıyordu, bu iyiydi.

ben bir süre önce ince mehmet 6.35 dolu peletlerinden satınalmıştım. ve eleştiriler üzerine kutuları açıp baktım ezik, bozuk miktarı bir arkadaşın bahsettiği kadar fazla değildi ama gerçekten de yağ vardı. Hatta ciddi miktarda olmasa da beyaz kağıt üzerinde iz bıraktı, diğer peletler de kağıda çok az kurşun izi bırakıyordu ama bu daha fazlaydı. Daha sonradan army arkadaşımız içlerinden teker teker seçip, temizleyip bu şekilde satılırsa fiyatının yüksek olabileceğinden bahsetmişti. Şimdi de bu konuyu okuyunca şunu farkettim: Bu honet peletler özllikle seçilmiş ve elle paketlenmiş peletlerdir ve fiyatına bakılırsa da müşterilerden seçme parası talep emketedirler yani daha iyi üretim değil daha iyi seçme ile karşı karşıyayız.

Şahsi fikrimdir; Aynı şekilde seçilmiş ince mehmet peletler her ne kadar pahalı olursa olsun,hornot peletlerden daha ucuza gelecektir. Aslında standart paketler hergün daha da iyileştiriliyor iken, üstelik bu fiyata fazla bir değişikliğe de gerek yoktur

Siz ne düşünüyorsunuz.

serbest piyasa, isteyen istediği fiyata satar.

İstemeyen almaz. Gerçekten bahsettiğiniz grupları yapabilecek başka pelet yoksa ve buna muhtaçsanız, bu parayı vermek zorundasınız ama tabii gönlünüzce sık sık atış yapmazsınız. Bu sitede, grupmanlarını yayınlayan arkadaşların başarılarını sık sık gördüğüm kadarıyla; Başka markalarla da uzun mesafe ve küçük gruplar yapmak mümkün.

Arkadaşlar hatırlarsanız, daha önce yerli üreticileri eleştirmek mi cesaretlendirmek mi doğrudur tartışması geçmişti. Bu durum için ne düşünüyorsunuz.

Aynı silahtan benim de var ve bunu ilk kez sizden öğreniyorum, çok ilginç. Peki hava çıkış deliğini biraz büyütsek yine de yararı olmaz mı ? Aniden havanın büyük miktarını namluya verip peleti çıkartır ve sonra basıncın isabeti etkileyecek zararlı kısmını geri çeker ama bu arada pelet yola çıkmış olur .

kopya etmek yada esinlenmek bir sorun değil. Büyük markalar da bazı mekanizmaları başka markalardan esinlemniş ve değiştirerek uygulamışlardır mutlaka. Burada bahsedilen sorun, zihniyet sorunudur. Yani: Kalite kontrol, Arge, vb gibi. Yani çok uğraştılar da bir türlü çaresini bulamadılar mı gibi konular.

Hatsan firmasına karşı bir tavır olduğunu düşünmüyorum Belki de o yıllarda hatsan bu günki kadar başarılı değildi.

Ben uzun mesafelere ve etkili atışlar yapmayı seviyorum o yüzden güçsüz silahlar bana cazip gelmiyor. Ama hw 67 nin isabeti ve işçilik kalitesi benim diana 460 ve CF X royal silahlarımdan iyidir.

Bu arada murat bey aman öyle şeyler yazmayın ne olur ne olmaz, "Yiğidi öldür hakkını yeme" vb. Hakkını yememek için önce gider öldürürler. Fanatizm heryerde olabilir. Üzerindeki forma için insan öldüren kişiler var memlekette.