Güç arttıkça aradaki tolerans yani kalan boşluk daha fazla güç kaybı anlamına geliyordur değil mi ? Benim silahım diana mod 460 ve bende bu sekmandan yoksa ve ben takarsam her hangi bir sorun olmadan ağır yada dolu pelet atabilirmiyim. Yada benimkinde varsa biraz daha sıkı bir delrin yapar takarsam daha güçlü olur mu ?
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
üzülmeyin taylan bey ben hepsine 750 tl vereyim
(kandırabilirsem set ankarada kalır, en büyük tehdit aradan çıkar)

-
bildiğim kadarıyla her türlü yiv ve set güç kaybına yol açıyor ama ateşli silahlarda geri kalan basınç gücü büyük iş görüyor ve o yüzden yalnızca isabet konusunda önemseniyor, tahribatı yeterli oluyor. Bizim silahlarımızda bu bir sorun olmaya devam ediyor.
-
belki de bu anketin yayınlandığı günlerde hatsan o kadar gözde değildi, nihayetinde bir ankettir ve kullanıcıların görüşünü işaret eder. Bir ürünün beğenilmesi kullanılmasını ve o da tanıtılmasını gerektirir.
-
peki bu sistem diana mod 460 ta var mı
-
Merhaba arkadaşlar. Karamurat arkadaşımızın iyi niyetli dünya görüşünü destekliyorum. Bence de iyi niyet kalite için yeterli koşul değildir. Ama bence burada army arkadaşımız; Bu iş ancak bu kadar olur, burası yersen lokantası vb demek istemiyordur. Yanlış anlamadıysam, Fabrika para kazanmakta olduğu rutin işi bir süreliğine terk edip yeni bir pelet yaptı, bu bir fedakarlıktır, çıkan hataları düzeltileceğini; Zaten daha önce çıkan ilk deneme peletlerinden farklı bir şekle geçtiğini ve onun içinde incelemelerden geçtikten sonra beli bir ebatta karar kıldığına bakarak anlamak mümkündür.
Piyasamıza daha önce yurt dışında da da fazla olmayan bir pelet girmiştir, İnşallah, çok satılmasından, bu konuda yatırım yapılabilir olması sonucu çıkacaktır. Bu arada çevreden aldığım bilgilere göre, kemal aktaş adlı bir şahıs varmış ve küfürlü konuşmaktan, kendini insanoğlunun üstünde bir tür tanrı olarak görmekten fırsat bulursa, pelet imalatı yaparmış, seri olarak papamazmış. Bu yüzden ve ancak çevresinde son kalan, kendi zihniyetindeki bir kaç kişiye yapabilirmiş, yüklü taleplerle muattab olmamak için müstakbel müşterileri fiyatla korkutmaya çalışırmış.Olsun; Yine de ince mehmet gibi bizlere değer verip numuneler yollarsa, denemelerimizden olumlu not alırsa, burada kendisini olumlu yönde eleştirmekten,tebrik etmekten zevk duyarız. Bizleri yabancı firmaların tekelinden kurtaracak olan yerli mücahitlere ancak saygı dıuyulur.
-
Bu arada tanıyanlardan, bu dünyaca ünlü kemal aktaş adlı yüce varlığı sordum. Aldığım cevaplardan anladığım kadarıyla, kimsenin tanımaktan memnun olmayacağı ve gerçekten de arkadaşımızın yazdığı yazıdaki gibi reklamlara muhtaç biri imiş. Bu kişinin başarıları ve başarılı ürünlerinin fiyatlarını görmek gerek. Belki bunca insanın yanıldığı bir nokta vardır.
-
sayın army 6.36 kullanmadığınız için bunun tadını bilmiyorsunuz . Hani bazen bir taşla iki kuş vurmaktan bahsederler ya, işte bu bülletler bir taşla kuş katliamı gibi oluyor. Bence 6.35 atıp da bundan vaz geçebilmek mümkün değildir.
Rüzgardan etkilenmez (hatalı peletler dahil) tabii fırtınalar hariç.
tahribatı ateşli silah gibidir
ama menzili biraz daha kısalırBu bütün dolu peletler için geçerlidir. hangi marka olursa olsun genellikle farketmez. İnce mehmetin farkı dünya piyasasındaki fiyatlardan habersiz olmasıdır. Bir firma yakında 6.35 ler için yaklaşık 65 grain gibi bir pelet getirecekmiş hem de ağırlık ve ebat olarak en çok yüzde iki toleranslı olacakmış ama nerdeyse tanesi bir liraya olacakmış. Bu gidişle ince mehmet, peletleri, kiloyla kurşun fiyatına satarken batabilir. Batıncaya kadar ne kadar pelet alırsak o kadar elimizde olur. Bence bu fiyatlara devam etsinler.
-
ben aynı grupmanı 200 metrede yapmıştım. Ama yeniden deneyebilirim. O mesafgeden tek delikten daha iyisi deliksiz atıştır herhalde
-
-
BUG ÜCe BU NaMLu KISA OLMuŞ İSABeT NaSILDIR ACaBa
-
bence satınalmadan çönce ürünü iyice inceleyip öyle karar verin. Bir de satıcının tarafından düşünün, evdE çocuk oynarken bozmuş yada bir şekilde evde bozulmuş, kırılmış ve gelip ücsteriz değiştirmek istiyorsunuz. bunun böyle olmadığını nasıl anlatırsınız. Siz satıcı olsanız ne yapardınız.
Çözüm: Karşılıklı yanlış anlamalara fırsat vermemek için, kapıdan çıkmadan bütün sorunlarınızı halledin bunun içinde satınalmadan önce bir forumdan yada bir şekilde silah hakkında yeterli bilgi edinin. Bildiğiniz ürünü incelemek kolaydır.
-
topladıklarımızı ne yapalım
-
ben de mod 460 5.5 için öyle bir pelet arıyordum. Arkadaşın 90 metrede yapabildiğini ben 50 metrede bile yapamadım
Ankarada bir yerlerde varmıdır acaba -
inşallah atışlarınız isabetli, keyfiniz daim olur arkadaşlar.
Bizim burada A takımındaki arkadaşlar kendi başlarına bir beton döktüler ve üzerini basit ve şık bir şekilde kapattılar yani yatırım yaptılar, çünki kimsenin onları oradan çıkartamayacaklarını garanti ettiler. Sizde zamanla oraya küçük yatırımlar yaparak güzelleştirmek isteyeceksiiniz o zaman bu hobi bu yatırıma değer ama bu yer yatırıma değecek mi endişesine girdim, çünki yeriniz çok güzel, daim olması hoş olurdu
Sevgiler ve Başarılar
-
Alan çok güzel, ama bir gün birileri gelip sizi oradan çıkartabilir mi bunun bir garantisi var mı.
-
Pb kurşun elementi serest halde çok aktif bir metal olduğu için ilk fırsatta bileşik oluşturmaya çalışıt ve bu bileşikler de doğadaki nerdeyse bütün canlılara zararlıdır. Bu konuda sanırım hepimiz hemfikiriz. Peki bunları nasıl değerlendirebiliriz.
Bir önerisi olan var mı ?
-
yani bir gün kısmet olur da gelip görmek mümkün olursa daha İSABETLİ bir karar verebilirim demek istemiştim

-
elimizde 5.5 ve 6.35 dolu bülletlerimiz var çok şükür. Yapılacak iş, bunların sorunları giderip, mükemmele doğru ilerlemelerini teşvik etmektir. Burada aramızdan birileri haksız çıksa kişisel olarak onu yargılamak ve ondan üste çıkmak bize bir kazanç değildir. Dolayısıyla yanlış anlamaları iyi niyetimizle düzeltip, elimizdeki bu fırsatı iyi hale getirmektir.
Ortada duran gerçeği görmüyormuyuz ne ... ! artık 6.35 dolu bülletlerimiz var işte, bir süre sonra da çok daha kaliteli ve iyi olacaklar. Ne güzel. Belki ilerde farklı kalbrede 6.35 de yapılır.
Bu işte bizlin heveslerini talep olarak değerlendirip 6.35 için çalışma başlatılmasına öncülük eden önerilerde bulunan başrt army olmak üzere her türlü katkı sahibine teşekkür ederim. Bu sayede sıradan diğer peletler fiyatına dolu büllet alabiliyorum bu çok güzel.
-
RWS dene ben kafa avcısı arkadaşımızdan aldım ve hayran kaldım.