falcone tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Anlıyorum yani kullanıcıların memnun olmadığı bir doğru onlar için doğru sayılmaz. Aslında çok ahlaki ve kullanıcı dostu bir yaklaşım. Türkiyede bir firma için nadir ticaret ahlakı örkelerinden biri.
    Ben, kendi yaptıkları atış deneylerini esas alıyorlar sanıyordum. Ben kendi üertimlerinme kendi denemelerimi esas alıyorum ve bu düşünce şekline şaşırdım doğrusu.

helal olsun.

Tamam o zaman 5.5 dolu petlerinde hafif olanlarını isterim (hatsan mod 125 diana mod 460 ve gamo hunter 1250 gibi güçlü yaylılar için) hem silahı zorlamaz hem de isabeti arttırır. Hatta mod 125 için ilaç gibi olur. Nasıl fikir ama 8o

oda doğru hava basıncını birazdaha fazla alsın diyosunuz ama etekleri inceltmeden

Evet işte bunu demek istemiştim. İçini boşaltmak yerine 3.5 mm matkapla yaklaşık 2.6 mm uzuluğunda bir delik açarsanız daha hafif bir dolu pelet olur eskisi gibi istikrarlı olur, ama menzili biraz daha uzar ve daha az düşme yapacağında uzak hedeflerde de isabet artar.

g;$i

Eee nasıl sizce de denemeye değmez mi

8o

çok şanslısın benim denediklerim (hem 5.5 hem de 6.35) parlamıyordu yalnızca çapaksız, düzgün ve temiz görünüşleri vardı, isabetleri iyiydi 90 - 100 metreden sonra biraz düşme yapıyorlardı tahribatları fazla idi ama parlamıyorlardı. Sanırım yeni parti parlak çıktı aslında bütün yarma gül sahiplerinin 8 - 10 kutu bulundurmaları gerek.

Bu arada en çok merak ettiğim konulardan biri de ince mehmet firmasının elinde kendi peletlerini denemek için hangi silahlar var, ilk numuneleri bize denememiz için sunmadan önce nasıl deniyorlar.

Bir akıl hastenesinde hastalar sıraya girmiş duvardaki bir deliğe bakıyorlarmış. Yeni gelen doktor günlerdir bu hastaların ne yaptığını merak edip yanlarına gitmiş bakmak istemiş ama hastalar kızmışlar, "sıraya gir demişler". Sıra kendisine gelince o da bakmış ve bir şey görememiş. "Orada ne var bir şey göremedim" diye sormuş. Bir hasta: "biz yıllardır bakıyoruz bir şey göremedik sen 5 dakikada mı göreceksin" demiş.

Ben pcp mi aldım keyifle hullanıyorum ama ben de hemüz içinden çıkamadım, bence sen de alıp kullandıktan ve bir kaç tane değiştirdikten sonra da içinden çıkamayabilirsin :)

"bende de var 4.5 olanı henüz denemedim" Bunu yazarken hatalı yazdım bende olan rvs marka olandı lütfen kusuma bakmayın ama anlattıklarınız aynen ona benziyordu. Bu peleti de bursadan kafa avcısı arkadaşımın sayesimde gördüm ve temizliğine şeklinin düzgünlüğüne hayran kaldım. Haydar ağabeyim denedi cf X royal 4.5 ile. O da memnun özellikle aynı ağırlıktaki diğer peletlerden daha çok tahribat ve delme yapabiliyormuş ben de en yakın zamanda denemek istiyorum.

Size buradan bildiririm inşallah

Evet bende de var 4.5 olanı henüz denemedim ama çok güzel hakkaten.

ince mehmet de güzel ürünler çıkartıyor git gide kalitesini yükseltiyor yakında hepsini ve diğer yerli firmaların da kaliteli üretimlerini deneyeceğiz inşallah. Bir süre sonra hatsan ın dünya markalarından biri olması gibi yerli markalar da dünyada tanınacaklar ve inşallah hepimiz bunu göreceğiz. Ama biraz zaman tanıyalım onlara, ne dersiniz

Daha önce yayınladığınız atış denemelerine bakarak bu son yaptığınız grupman, eskilerin rekorunu kırmamış, konu siz olunca aynı grupmanı daha uzak mesafelerde yapacağınızı bekliyordum

yukarı doğru atış ile aşağı doğru atış yada düz atış arsında mesafeden başka fark var mı.
    Pelet kaç grain ?
    Dolu pelet denediniz mi ?, Daha ağır pelet kullanılsa isabet daha da artar mı ? ince mehmet in dolu peletleri çok iyi iş çıkartıyor Ben sumatra 6.35 de ve diana mod 460 (5.5 cal) da gözümle gördüm.

gücünden dolayı böyle bir pcp düşünüyordum ama şarjörlü olmaması beni düşündürüyor, yoksa army arkadaşımız zamanında condor ile yaklaşık 460 m (yanlış hatırlamıyorsam) atışlar ve grup denemeleri yapmıştı. bence başarılıydı.

Menzili beni etkiledi

ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş ama condor silahlarının en büyük sorunu dipçik mesafelirinin kısa olması ve atıcıyı yorması. dipçik boyunu uzatmak için bir çözüm düşündünüz mü ? Bir de tek tek yüklemek yerine daha çabuk pelet yükleyeceke bir çare varmıdır.