falcone adlı kullanıcının mesajları

    Sayın umyts. Yazdıklarınız yanlış değil fakat eksik.
    Şahit olanların söylediklerini bir tarafa bırakalım, sadece gözümle gördüğüm kadarı bile motorcuların hatalarının 3000 - 5000 ile kalmadığını, neticede otomobil sürücülerinin zihninde bir bir intiba bırakmaya zorladıklarını ispatlamaya yeter.
    Taksiciler misali içlerindeki bir kaç çakal bütün camiayı kötü tanıtıyor biz de yanlış tanımış oluyoruz gibi bir müdafa bana inandırıcı gelmiyor.
    Bence bu camiadaki sizin gibi aklı selim kişiler bile, içlerindeki çakallara tesir etmek hevesinde değiller. Veya bu bunda gayretli değiller, O yüzden kazalarda azalma olmuyor. Çivi çiviyi sökmek ister gibi duyarsız çakal otomobil sürücülerinin de onlara ders vermek ister gibi kasıtlı müdahaleleri aynı yerde ve zamanda bir ara gelince Böyle kıymetli şahsiyetleri de kaybediyoruz. Cümleten üzülüyoruz. Bu kazada sanırm böyle bir durum olmamış fakat neticede bir ölüm olmuş ve tanınmış bir kıymetimiz vefat etmiştir.


    Kazada veya başka sebeple bütün ölenlere allahtan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

    Bir gün şahit olduğum kaza görüntülerinden sonra hem daha yavaş hem de motorcuları gözleyerek araba kullanmaya başladım .
    Merhuma allahtan rahmet etmesi için dua ediyorum.
    Mümkün olduğu kadar kendimizin ve başkalarının hatalarını telafi edecek şekilde yollarda seyredelim .

    Ben hayırlısıyla 6.35 uzun namnululu ve gazlı değil, yaylı olanını sipariş etmeyi düşünüyorum.
    Şimdi tek derdim, nereden en uygun fiyata sipariş edebilirim ve 30 mm çaplı dürbün için en iyi ayak hangisidir.

    Bir bayiide 155 veya 150 gördüm alttan kol ile kurmalı bir modeldi.
    kurmak, pelet sokmak atmaya hazır etmek, diana 460 daki gibi sanıyordum. Hiç rahat ve kullanışlı değilmiş. Beni biraz korkuttu.
    Hasan mod 135 yaylı almak düşünüyorum. Yaylı modelin de isabeti gazlı olana göre biraz zayıf galiba. Olsun sanırım onu alacağım. Ona en münasip peleti tecrübe edip bulacağım. En azından artık uzun mesafe atışları yaparken havam bitmeyecek.

    Şimdi bütün hesaplar değişti.
    Bu bilgi beni biraz üzdü.
    Peki; 135 qe ile yalı uzun modeli arasında, kuvvet olarak ve isabet olarak ne kadar fark var.

    Bu konuya yazmadığım süre içinde 155 i gördüm. Kurması ve pelet yerleştirmesi sanki bir müddet sonra hevesimi kaçıracak gibi geldi.
    Mod 135 i de gördüm diana 460 a göre biraz büyük, hantal gibi geldi. Fakat bu azmanı tecrübe etmek istiyorum. 135 in en isabetlisi hangisi ise onu satınalacağım.
    Yanılmamışsam, Mod 135 - 6.35 eski cins yaylı ve kısa boylu olan sanırım bu kuvvetin en isabetlisi ise.
    Bu silahı sipariş etmek için en uygun hangi bayiden, nereden sipariş edebilirim.

    Tam a yakın anlaşılır bir rakam çıkıyor diye hatırlıyorum. Tabii hepsinde biraz noksan olabiliyor. Mesela metrik 18 dişin dış çapı 17.73 olabiliyor.
    Ben diş üstü ve diş dibine bakarım. Metrik olarak tahmin ettiğim rakamlara yakın çıkıyorsa, bunun metrik olduğunu tahmin ederim.

    Kdeyifli bir gün geçirmişsiniz.
    Size özendim.
    Kuvvetli silahlar, bilhassa mod 135, Mod 125 daha uzak mesafelerde nereye kadar isabetini muhafaza ediyor merak ediyorum, bence bir gün daha uzak mesafeleri de denemelisiniz.

    "Ve aleykum selam, bende gecen aylarda 135qe ve 87qe arasinda kalmıştım ancak tercihimi 87qe den yana yapacaktım henüz alamadim ancak aklimda kesinlikle benim tercihim 87qe."



    Sayın mmo ve 135 qe tercih etmeyen arkadaşlar . 135 qe nin nesini beğenmediniz.
    Ben bu günlerde 135 6.35 satınalmayı düşünüyorum.