falcone tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben de bu forumda dolandırıldım Parayı göndermişseniz iş bitmiştir. Bırakın dolandırıcılığı, bir sayı farkı ile yanlış hesaba para göndermişseniz bile karşı taraf 1 dakika sonra da olsa, bu parayı bilerek isteyerek geri iade etmemek hakkına sahiptir.

bu forumda alış veriş için her ilde güvenilir bir kişi olsa ürünler ona gönderilse ve alacak kişi de bedelini ona ödeyerek alsa bu arkadaşımıza uygun bir miktar ücret ödesek sizce nasıl olur. Benim ve bazı arkadaşların dolandırılması artık son olur ne dersiniz

Ellerine sağlık ömer güzel görünüyor, istersen yengenin tırnak cilasıyla koruyucu tabaka oluşturabilirsin yada istersen, bende tabanca var istediğin renge ve malzemenin kimyasal yapısına göre (pvc, pp, cam, metal) boyalarla gerekli bileşenleri de katarak boyayabiliriz bir daha sefere aklında bulunsun

hema123456 ağabeyin de belirttiği gibi pratik olması sebebiyle yaylılar daha kullanışlı tek sorunları güçsüzlük = mesafe ve tepmeden kaynaklanan isabetsizlik. Bunlar üzerinde de çalışıyorlar az da olsa yol almışlar . Ben dünya üzerindeki en güçlü sayılabilecek pcp lerden birine sahibim ve hala beni tatmin etmiyor. İnşallah ilerde hem şarjörlü hem güçlü hem tepmesi az bir yaylı yapılır. Her zaman; Cebime 5 - 7 kutu pelet alıp akşama kadar dağ bayır dolaşmaya heveslenmişimdir. İnşallah bir gün mümkün olur.

Ben diana mod 460 silahımı satınalırken barokara arkadaşımızın tavsiyelerini dikkate aldım ve (mustafa serdar ağabeyin deyimiyle) bir dünya klasiği olan diana aldım, çok zevkli atışlar yaptım sakıncalı olmasına rağmen dolu pelet bile denedim gücü yetiyor.. Çok etkilendim.
    yaylısilahlardan hunter 1250 ve mod 350 güç açısından etkileyici silahlarmış ve kullanıcıları genellikle satmak taraftarı değiller. Bu gibi silahlarla ilgili tek bir endişem var. Bipodu bile namlu üzerine takmak istemezken namlu üzerine (bükmek ister gibi) güç uygulayarak sürekli kurmaktan mütevellit bir eğilmeye ve düşmeye yol açması olasılığı.

O denemelerin yasin arkadaşımızla soğuk bir günün sabah ayazında yapıldığı, o resimlerde farkedilmiyor. Burada wrangler arkadaşımızın aktardığı bilgiler ince mehmet 6.35 dolu pelet denemelerinin, tetiği hissetmeyecek kadar soğukta ve yasinin fedakarlığıyla yapıldığına Dikkatinizi çekerim. TÜstelik elimizdeki peletler oldukça sınırlı sayıda olduğu için azami dikkat altında yapılması aktire şayandır.

Ben Büyük bir firmanın şarjör boylarını blirlerken bizim kullanbmadığımız ve oralarda yada amerikada, avrupada bol bulunan peletler dikkate alındığını düşünüyorum. Ne dersiniz sizce böyle basit hatalar mantıklı geliyor mu.

son hali etkileyici, üstelik üzerindeki hayvan resmi belirgin olsaydı bu kadar gizemli, antik, kadim, sır ve yadigar izlenimi vermeyecekti. Bu tug yağını duymuştum ama damarları bu kadar hoş belli edeceğinini sanmıyordum. Ben hep gomalak cila düşünürdüm. Yağlı olması böceklerden ve nemden muzdarip olmamasını sağlasın diye mi tercih ediliyor.

6.35 kalibreleri fantazi olmaktan çıkartıp kolay erişilebilir bir hobi haline getirdiyseniz ve bizleri onun bunun eline muhtaç etmediyseniz sanırım bu konuda da artık bir şeyler yaparsınız. Mehmet ince ağabey pelet üretimi yaparak sanırım büyük kalibrelerin de kullanımını ve yerli üretim silahlarda tercih nedeni olmasını sağlayacak.

Allah hepinizden razı olsun

Bütün arkadaşlara merhaba

Sanırım seri üretim macerasında sonlara doğru ilerliyoruz, hadi hayırlısı inşallah :) Sonunda 6.35 silahlara kendisini güçlü ve etkili hissettirecek pelet yurdumuzda yapılıyor, emeği geçenlerden allah razı olsun.

Army arkadaşımız bir gün olsun "bıktım sizden , hiç birinize bir şey beğendiremeyecekmiyiz, hanginize yaranacağız" gibi bir tepkiyi vermeyi ihmal etti galiba yada sinirlerini paltonun cebinde unutmuş havalar ısınınca da kışlıklarla birlikte dolaba kaldırmış olmalı, bıkmadı bir türlü hala bizlere yardımcı olmak için uğraşıyor.

Bu arada silahların kalibreleri gerçekte birbirinin aynı olmuyor, Yasin kardeşimizle birlikte yaptığımız denemelerdeki resimlerde de görüldüğü gibi sumatra 500 ün şarjöründen aşağıya düşen bol gelen peletler AA şarjörüne sığmıyor. Bu durumda en büyük çoğunluğa göre mi üretecekler yoksa en çok kullanılan iki silaha göremi üretirler yada ikisinin ortalamasını mı alırlar yada ne yaparlar ?

Sizce üretim politikasını nasıl belirlerler ?

bütün arkadaşlarımıza merhaba.

6.35 de çeşit bulmak nerdeyse imkansız ve bu kalibrede bir de dolu pelet bütük önem taşıyor (güç artınca isabet nerdeyse yok oluyor) Ağır pelet istikrar ve dolayısıyla isabet demek. hem 6.35 hem de dolu pelet piyasada bir zaruret olmuştu ve bu konuyla kimse ilgilenmiyordu. Bunun için sizlere ve mehmet ince adlı ağabeyimize büyük fedakalıklarla bizleri bu hobide yabancılara huhtaç etmedikleri için teşekkür ederim.

Bazı arkadaşlarımzın şarjörüne sığmayan peletler benim şarjörüme bol bile geldi bunu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama eminim ince mehmet bunu da halledecektir.

Türkiye gibi bir ülkede imalat sektörüyle uğraştıığı ve yabancı firmalarla rekabete girmek için devletin bütün yokuşlarına tahammül ettiği için yerli üreticileri kutlamak gerek ( Gördüğüm kadarıyla Türkiyede ahlaklı iş yapan cezasını çeker)

cümleten başarılarınızn devamını temenni ederim ( Yani inşallah 8o )

Bir büyüğümüzün söylediği söz aklımdan çıkmıyor. Bütün markaların klasik olmuş modelleri vardır ama diananın bütün modelleri bir dünya klasiği dir.

Yaklaşık 2 yıl kadar önce bu camia ile yeni tanıştığım zamanlarda bir diana mod 35 yaylı tüfeğim vardı. O zamanlar av doğa firmasına bazı parçaları sormuştum, sorduklarımın bir kısmı hazır bulunuyormuş bir kısmı da çok ihtiyaç duyulan parçalar olmadığı için sipariş üzerine gelmesi gerekmiş. Bu bahsettiğim yaklaşık 35 yıllık bir silahtır.

Politik muhteviyat ihtimali mevcut olmasın diye yazmadım ama benim de endişem buydu, kurunun yanında yaş da yanacak, av malzemesi olacağı için pelet fiyatları da pahalanacak. Bence yaban tv ye tavsiyede bulunmak gerek bu sonuca yol açmayacak bir tanıtım şeklibulsunlar.

yada daha iyi fikirler de çıkabilir.