peki ya gücü azaltmadan isabeti arttırmak ve sesi sıfıra indirmekle ilgili bir çalışma yapan oldu mu hiç.
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dizel etkisini pcp de deneyen oldu mu ?
-
stand by me
ace of spadesfakülte yıllarında dinlerdim ama benim favorim hala judas priest
-
Bu süre içinde ince mehmet 6.35 solist pelet çıktı; Sumatra 500 için denemelerini moderatörlerimizden wrangerler ile yaptık ve beğendik. umarım bunlar da hobi camiamızda beğenilir. Mersin gittikçe ısınıyor galiba. Hadi bakalım hayırlısı.

-
ben de mod 125 düşünüyordum ama vaz geçtim o kadar güçlü ama daha isabetli olan gamo hunter 1250 ve diana mod 460 arasından diana yı tercih ediyorum kısmet olursa diana mod 460 5.5 almaya hevesliyim.
-
resimin altındaki açıklamalarda 4.5 mm olduğu yazıyor. 4.5 bir pcp nin avantajı nedir.
-
Condorun gücü daha bile fazla. Ama bence asıl mesele; Uzun mesafelerde isabetli olabiliyor mu acaba. Army arkadaşımız çok uzun denebilecek mesafelerde grup denemeleri yaptı ben etkilendim.
Uygun bir alan bulabilirsem uygun bir zamanda sumatra 6.35 ile 400 - 500 metre denemek isterim.
-
Benim biri, müziklerin sözlerindeki ingilizceyi anlayamayan arkadaşlar için tercüme ve açıklama yapmak gerekebilir.
Bunca yıl gördüğüm kadarıyla sistemin geneline bir alternatif getirebilecek bir zeka bu sisteme tehdittir ve düşman ilan etmekle zaman kaybetmeden ortadan kaldırılmıştır.
Örneğin "bu sistem doğrudur ama bazı noktalarının düzeltilmesi gerek" zihniyeti kimseyi uyandırmaz ve tehlikeli değildir ama "öyle bir sistem olsun ki sadaka verecek kimse kalmasın ahlaklı ve adaletli bir gelir dağılımı olsun" dersen işte o zaman korkman gerekir.
Örneğin tanınmış bir içecek firmasının yıllardır bizleri zehirlediği artık biliniyor ama sağlık bakanlığımız, içinde nişasta şekeri, sodyum absorbat, sodyum stearat . . . . . . . . . vb bulunun ürünlere karşı hala halkı uarmıyor belki de sorun görünüşte olduğu gibi bir zeka sorunu değildir belki de ahlak ve dolayısıyla sistem sorunu vardır. İşte asıl sorun ,"bunu çözmek gerekir mi gerekmez mi" durumudur. -
plak şirketleri ve wallstreet kocamanları bunun nesinbden korkuyormuş amlamadım.
-
kurusukı bana da cazip gelmiyor ama bir çok kişi de benim ilgi duyduyğum yaylı ve pcp lere silah değil oyuncak gözüyle bakıyor. Bir yaylı ile mesela rekor kırsanız en çok 230 metre den bir hedefi vurabilirsiniz ama vurduğunuz hedef bundan etkilenmez bile.
yani pahalı oyuncaklar ile oynamak ciddi bir adam için ayıp sayılır.Peki bizler de böyle mi düşünüyoruz. Ben dahil bir çok kişi bunu büyük bir dikkat ve ciddiyetle yapmaya uğraşıyoruz değil mi Kurusıkı dan bir şey bekleyen insanlar demek ki bizim bulamadığımızı buluyorlar.
Onlara hak vermesek de saygı duyalım mı ne dersiniz. -
En uzak kaç metreye kadar atış yapmak mümkün acaba ve ücretler nasıl
Bu arada deneyen oldu mu ? -
hangi kurallar ? Devlet mi din mi ?
Mesela dini helal dediği durumalarda devlet yasak diyorsa bu durumda allah helal kılmışsa doğrusu budur başkasını dinlemem mi demek gerek, yoksa devlet yasak demişse allahın dediği artık yanlıştır ben devletin dediğini yaparım mı demek gerek
Benzer durumlar şık görülüyor. -
iyi de namlu konusunda başarısıyla tanınan bir çin firması yok ki . . .. . yada var mı
-
gamo da mı çinde üretiliyor. gamoyu getiren adana firmasından sordum ispanyada üretiliyor demişlerdi.
ikisini de namluları çin malı mı ?
-
Görüşlerimize göre mi yoksa dinimize göre mi . . . . .. ?
Tabiki görüşlerimize göre. Çünki din dahil herşey bizim zihnimizden geçebilirse olumlu bulunursa uygulanır. Dolayısıyla görüşlerimiz gidip dini bulmalı. Yani öteden beri olduğu gibi din bize gelmez, biz dine gideriz. Sonuçta Görüşleri, dinin emrettiği gibi olanlar dindardır.
Şimdi gelelim asıl konuya; Herkes dini doğru olarak kabul etmeyebilir, bu kendi görüşüdür ama bir de ölmeden, henüz bu dünyadayken sonuçlarını gördüğümüz, elimizle tuttuğumuz sağlamasını yaptığımız bu dünyada tabi olduğumuz sosyal kurallara. İşte bu kurallar ülkemizde genellikle dini gözeterek yapılmaz (takvimimizin islamiyete aykırı olması gibi) bazen dinle parlel gider (ramazan ve kurban bayramlarınında tatil olması gibi) , bazen de ikisinden birini seçmemiz gerekebilir ( genel evlerden alkol satışından, faizden toplanan paralarla memurların maaş alması gibi).
İşte benim düştüğün durum üçüncüsü yani aslında ikisinden birini seçmek zorunda olduğumuzu sandığımız ama aslında dine aykırı olmayan ve bunu bilmediğimiz ve sosyal hayata devam ederken dine uygun bir çözüm bulunabilecek durumlardır. Bunları bilmek gerekkonu budur.
Bu arada konu yavaş yavaş dini bir tartışmaya doğru gidiyor forum içinde forumun amacında kalacak yönde gitmeye özen göstereli olur mu.
saygılar
-
hiç bu tür fuarlara gitmemiştim sanki gitmiş gibi oldum
vidseo için teşekkürler
-
sevgili kardeşim açıklamaların için teşekkür ederim.
Ben özellikle sigara konusunu açmak niyetiyle yazmamıştım. Ben sigarayı örnek vererek; kuran da adı açıkça geçmeyen hakkında açıklama yapılmamış konularda avcılıkla ilgili nasıl karar verebiliriz anlamında sormuştum. Zaten senin yazında da icma ve kıyas gibi kaynakları esas alınacağı belirtilmiş.
Bu sorudaki hedefim; Hayvan öldürmeyi sevmeyen arkadaşlarımız var.(benim gibi) Bu arkadaşlarımızın bazıları besi hayvanları dışında herhangi bir canlının öldürülmesinin yanlış olduğunu, bunun yapılmasını mümkün gören görüşleri de (islamiyet gibi) yanlış buluyorlar ama bunu açıkça söyleyemeyen arkadaşlarımız da var. Bu durumda yaşadığımız modern hayat islamiyete aykırı mı aykırı ise hangisini tercih etmek gerek konusu ortaya çıkıyor. Bu gibi birkaç tartışma içinde kaldım. Bu gibi konuları nasıl anlatacağım konusunda bir kaç kez sıkıştım.
İşte bu konuyu bu yüzden açtımTeşekkür ederim
-
dini kuralların hangi koşullarda uygunalanacağı konusu nasıl belirlenir. Yani tamamen helal olan bir hayvanı nesli tükenmekte iken dine uygun şekilde avlamak dinde nasıl karşılanır.yada dini olarak belirtilmemiş bir konuda bir müslüman nasıl davranmalıdır.
Hani bazı durumlar vardır ya o anki duruma göre insiyatif ile belirlenir ( Kuranda sigara adı geçmediği için islami açıdan içmek doğrudur gibi

işte bu gibi durumlarda nasıl düşünmeliyiz, "Allah sigaranın sakıncası olduğunu düşünmüyor"
gibi mi düşünmeliyiz ?bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim
teşekkürler
-
ben de hayranım bu condora hatta 6.35 olan modelini de merak ediyorum ama şarjörsüz olması itici geliyor. Bence kullanışlı değil yada nasıl derler, kullanıcı arkadaşı değil.
-
yani sıcak yaz günlerinde co2 kullanılabilir mi ?