sonuçta adam o uzak atışları standart bir yaylı ile yapmamış
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mobydick74 arkadaşımızın mod460 diana 5.5 tüfeği satılmış olmasaydı ben almayı düşünüyordum. Umarım bir tane daha rastlarım. Hem tahribat hem isabet benc doğrusu budur.
-
birgün uygun bir alanda ankaralı bir hobidaşımızın izni ile kullanmak isterdim. sumatra ile karşılaştırmak istiyorum.
-
ben de şarjörlüsünü arıyordum bulamadım ama arkadaşımız şarjörlüsünün videosunu gönderdi demek ki varmış. Ama türkiyede yok.
-
ne kadar güç üretiyor. Sumatra 6.35 ile karşılaştırmak istiyorum.
-
ama bakalım osman ağabey bunu kabul edecek mi ?
-
mc-dejavu arkadaşın dediklerine katılıyorum. Ben evin bir tarafını hat halinde rezil ettim nerdeyse baskından sonraki örgüt evine benzedi. Tabii sizin dikkatinize ve yeteneğinize diyeceğim yok ama yine de açık alanda yapsanız daha iyi olur.
-
teşekkür efderim osman ağabey evet benim dalgıç tüpümün üstünde yavaş doldurma aleti var. aynı işi mühiyede atış alanında a takımından bazı arkadaşların standart dalgıç tüpleriyle de denedik, silahı baş aşağı tutatark da denedik. doldurduktan sonra baş aşağı kundak üzerine aşağıya doğru vurarak da denedik olmuyor yada ben mi yanlış bir şey yapıyorum.
-
ben canlı ağaçlara atmıyorum ama benim sumatram ile ilgili başka sorunum var. Ben doldurduktuktan sonra ne yaptıysam ucu çıkartırken oluşan patlamayı engelleyemiyorum.
Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
-
Özellikle uzak mesafe denemelerinden bizleri haberdar et. Çok ilgimi çekiyor.
-
bilen yok mu ?
-
pahalı bir silah mı ?
gcü ne kadar ? -
Ben ilerde bir hatsan almayı düşünürüm ama şu sıralar zihniyetlerini ıslah etmelerini bekliyorum ne de olsa doğru yoldalar.
Bütün dünyada ürünün fiyatını etkileyen en büyük etken arge masraflarıdır, sanırım bunlarda o kadar önemli değil.
-
yani merminin huni şeklinde helezonl çizerek ilerlediği doğru mu.
-
iyi de sonuç olarak 7.62 bir merminin yaklaşık 300 m de 45 cm helezon çizerek gittiği doğrumudur.
-
kanas, 300 metrede 45 cm kadar huni şeklinde helezon yaparak ilerliyormuş. ubdoğru mu doğruysa, 1500 metreden isabet şansı yok. Ama gerçekte 7.62 mm gibi hafif mühimmatlarla bile 1000 - 1500 metre hedefleri vurabiliyorlar. bu nasıl oluyor
-
bence birazcık fazla dikkat ve özen, pratikte karşılaştığımız bir çok sorunu çözecektir. Tasarım hataları ve arge çalışmaları ise cevaplanacak sorular olabilir ama var olan modellerin işçilik kalitesi (civataların her atışta gevşemesi vb) kalite değil ahlak sorunudur.
Yerli malını desteklemek, her çıkanı satınalmak değildir. Zaten bu konuda yeterince destek aldılar.
sonuç olarak doğru yolda ilerliyorlar ama çok yavaş ilerliyorlar. biraz hızlanırlarsa yalnızca yükselen yerli piyasayı değil dünya piyasasını da ele geçirmek mümkündür.
-
keskin nişancılar nasıl hedefi 1500 metreden ve nokta hassasiyetinde vurabiliyor. Bu kadar az yakınlaştırmayla uzak atışlar hayal gibi görünür herhalde.
-
Bence türkiyeye gelinceye kadar pcp ler için ruhsat uygulaması başlar. Yada bir derecenin üzerindeki havalı silahların satışı yasaklanır.
-
benim cf X royal 4.5 silahım var ve uzun mesafelerde bile isabetli ama güç açısından 5.5 olarak; Gamo hunter 1250 ve diana 460 denemek istiyorum. Bence hem güç hem isabet düşünen bunlar üzerinde durur.