peki ya uzun ve düz(boğumlu olmayan) pelet var mı ve bunun adı nedir.
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet haklısın Türk kolası gibi, osmanlı bankası, türk petrol gibi . Haklısın ve ve haklı olman çok üzücü, ama yine de bir şeyler yapılabilir. Peki doğru olan, bizi ileriki asırlara namuslu şerefli olarak taşıyacak olan tavır nedir ne yapalım.
-
Biz de bu kadar safmıyız, onların mallarını satınalmayız para kazandırmayız. Arkadaş olmayız vb. Onların bize yapacaklarını bizim tarafımızdan finanse etmek için en önemli sloganları menşeine bakma kalitesine bak gibi sözlerdir. Dünyada herherde marketlerde vb. ürünün etiketinde ve üzerinde menşei yazar. Bizde artık yok. (herhalde millet uyanmasın diyedir)
-
hangi silahla atıldığı da önemli .
-
hayırlı olsun.
carbin silahlar;
daha az güç üretimi yapıyormuş
Daha az isabetliymiş doğrumudur ? -
bu da neymiş birader ?
-
belki de 130 m den atsaydın öte taraftan çıkacaktı.
-
beni kastetmediğinizi yada kimseye karşı kötü birniyetiniz olmadığını tahmin ediyorum. Ben 70 - 80 metreden uzağa atmadım. Atış yapacak rahat bir alanım olmadığı için karşı çatılarda bacaların üzerindeki tenekelere vb atıyorum, tahribatını tahminen anlıyorum ama mesela şişe vb dikip hiç denemedim. Ama 4.5 mm pelet şekli nedeniyle daha hızlı ve uzağa gidiyor ama çok yalpalıyor ve hafif olanların isabetsiz olmaları bundan diye biliyorum. ama necatinin kullandığı peletler sanırım daha ağır ve daha isabetli.
-
ben 4.5 gamo cf X royal ile yaptığım isabeti 6.35 sumatra ile yapamıyorum , keşke bpcp gibi güçlü bir yaylı silah olsaydı sanırım çok zevkli olurdu.
-
tebrik ederim necati bu grpmanı 4.5 la yaptın ya helal olsun.
-
ben gücü yüzünden sumatra satınalmak istemiştim ama kimse satmak istemiyordu. Sonunda edirmeden bir arkadaş sattı ve ben de aldım. Bence karar verdiğim şeyi satınalmak için beklememe değdi. Bu arkadaşımız da bekleyebilirdi bence tam istediğini almanın tatmini diğer herşeyden üstündür.
-
işte asıl soru burada. Neden tercihlerileri ikiye kadar indirmişken başka bir silah satınaldı. Bunların ne kusurlarını gördü acaba.
-
Bence de TÜRKÇE yazmayalım.
Hava alanında ingilizler için, müslüman ve diğer aşağı yaratıklar için ve avrupa vatandaşları için üç ayrı gümrük ve pasaport kapısı planlayan ahlaki zihniyet tabii ki türkçenin; Dünyanın çince gibi en çok konuşulan dili olduğunu kabullenmek istemeyecektir, aksi taktirde dünyanın efendisi olmaya hak kazanmadıkları ortaya çıkacaktır.Bence onlara yalvarmak için ingilizce yazalım.
hem anlayabilirler hem de hoşlarına gider.
-
ne dersin taylan ağabey sumatra 6.35 ile de olabilir mi
-
yap birader millet grupman görsün(ben de tabii

-
tamam ömer daha fazla pazarlık etmeyeceğim. Kutusuna razı oldum kabul ttim.
En yakın zamanda parayı denkleştirip bir 510 X tra tüfeği satınalacağım sanırım bu arada uzaklık ölçücüsü ve el dürbününü kaçırmak zorunda kalacağım ama olsun ne yapalım. Alır almaz yanına geleceğim bunu o hale getirelim, zira sıradan 5.5 kullanmayacağım hep dolu solist pelet kullanacağım. Bu arada aynı işi sumatraya yapabilecek kim var her halde AKINCI arkadaşımız bu işten fazla anlamıyor yada yardım etmek istemiyor. -
ya ömer bu arkadaşımız sumatraya bir şey yapıyormuş işte. Demek ki ben ilerde bunu S 510 a da yaparım demektir. İki adet havalı adı altında ateşli silah benzeri silahım olursa kötü mü olur yani. Hatta ilerde devasa bir tüplr dolaşmak zorunda kalırım(30 Lt , 450 bar civarında felan) ama olsun

-
iyi de oluyormuş işte nasıl yapıyorlarsa. Diğer mesafeler hep içinde olduğumuz durumlar. zaten 90 metreden nerdeyse tam isabet CF X royal 4.5 yaylı ile de yapabildiğim sıradan bir başarı. Sitede tyılmaz kardeşimiz bir kaç gündür condor ile 265 metre grup deneylerini bizlerle paylaştı tebrikler ve teşekkürler ama ben 200 m kes şeker 400 metre A+ kağıt vurmak istiyorum. Bunu başarmam için sumatraya bir şeyler yapmak gerekiyormuş ... peki bu nedir ben bilmiyorum bilen var mı ?
-
AKINCI arkadaşımızın bahsettiği modifiyeyi bilen yapabilen var mı ben denemek ve 300 ve dahya sonra 400 metre denemek istiyorum ?
-
ben şarjörlü yaylılara baktım çıkış hızları düşük oluyor tabii kullanmadım internetten baktım.